כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני זוכר שקרה בפרק זה שג'ורג החליט שהוא מעכשיו כל הזמן "פורש בשיא", אז אחרי שהוא מספר איזה בדיחה או משהו מצחיק הוא יוצא מהחדר....קצת מעורפל אבל אולי מישהו בכל זאת זוכר ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647044,00.html אני מקווה שלא יעלו מחירים בגלל זה לקח לי הרבה זמן עד שקניתי משחק מחשב (GTA 4 )
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הקשיבו נא ילדים לסיפור קצר: יש לי קרובי משפחה המתגוררים לא מעט שנים בבניין לא חדש במיוחד, שיש בו חניה פרטית לכל דירה הרשומה על שם הדיירים. לקרובי המשפחה האמורים אין ולא היה רכב, אך עדיין החנייה נרכשה כחלק מהנכס והיא בבעלותם. בקומת הקרקע של אותו בניין פועל עסק קטן. לאותו עסק יש מקום חניה אחד השמור לו ברחוב, אך היות ויש בו יותר מעובד אחד בעל רכב ומדובר באזור שיש בו מצוקת חנייה לא קטנה, מחפשים פתרונות יצירתיים - וכתוצאה מכך, אחת העובדות היתה חונה באופן קבוע במקום החניה של אותם קרובי משפחה מבלי שהדבר הפריע למישהו. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד באו לבקר חברים בעלי רכב. הם הגיעו כשהעסק היה סגור, ומן הסתם חנו במקום החנייה הנידון שהיה פנוי באותו רגע. למחרת בבוקר כשהעסק נפתח התעו…
-
- 111 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח... מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל). אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?
-
- 18 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-