עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תותי7,

מתי עולה פרק 17 של נמלטים ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לילה טוב לכולם, אני מתכנן להתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ואלקטרוניקה. נרשמתי לאוניברסיטת תל אביב ולאוניברסיטת בן גוריון והתקבלתי לשתיהן. כרגע אני בהתלבטות באיזה מוסד לבחור. אני גר במרכז ככה שלימודים בתל אביב משמע נסיעות יומיות, שעה לכל כיוון. במידה ואבחר בבן גוריון אעבור לגור בבאר שבע. הייתי שמח לשמוע מסטודנטים להנדסת חשמל במוסדות הנ"ל על חווית הלמידה האישית שלהם, קצת על המסלול וכל מה שמסביב. לימודים בטכניון לא עומדים על הפרק מבחינתי. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by davidreznic,

בהתחלה זה נשמע כמו מתיחה, אבל היה אירוע של מכבי אש לחילוץ ילדה שהיד שלה נתקעה בחור של סאבוופר... לא ידענו אם לצחוק או לבכות...

• 71 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  7. ...אני מתפלא שאף אחד עוד לא פתח דיון כזה כאן..אף אחד לא ניגש במועד הנוכחי? אשמח לשמוע תגובות והארות(לא טעות כתיב)..

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ben-zone,

השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. שמי שרשום יכול לשאול שאלות בנושאים שונים ולענות לאחרים על שאלות שהם שאלו אני חושב שהכתובת זה משהו עם 4 אותיות בערך או 5, קצר. תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  12. אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. חח יחסית דיי מושקע ומאוד מזכיר ת'מקורי..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by premier,

זה משחק של גלדיאטורים קטנים, כאשר אתה נכנס את מגריל דמות ואת היכולות שלו, הכל רנדומלי לגמרי. כנסו ותנסו !!!!! http://nheregver-awf.mybrute.com

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. שלום חבר'ה, יש לי זוג חברים תאומים ,יש ברשותם שני מחשבים : מערכת 1: E7400 2GB 250GB IDE P43 9800GT מערכת 2: E5200 2GB 500 SATA2 P31 9800GT השאר זהה, מארז, ספק וכו'..היה בנינו ויכוח סוער שבו טענתי שהמערכות יתנו ביצועים דומים אם לא זהים בגיימינג, והם טענו שאין סיכוי ושהמערכת המבוססת 7400 תתן ביצועים אחרים לחלוטין (ד"א ה7400 הוזמן כרגע ואין איך לבדוק את זה ), אני רק צריך שתגידו לי אם אני צודק או טועה, כי המערכת שמבוססת 5200 עובדת יפה מאוד בקרייסיס ובכל שאר המשחקים. אשמח לקבל חוות דעת/השוואות ביצועים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by GWeizman,

כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ariel-ro,

החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by approx,

היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by nineball,

אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו.... בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים. עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש. -עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט. תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים