כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס? כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי,אני מחפש קורקינט חשמלי עד 1500 ש"ח לנסיעה לעבודה וחזרה (10 ק"מ יומית).יש את הקורקינט הזה:http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=481&topicId=5בערך 800 ש"חהוא עד 80 ק"ג ואני שוקל 75 ק"ג, השאלה היא אם בטווח הבינוני הוא לא יהרס בגלל שהמשקל קרוב למקסימום?או שעדיף לי להזמין מחו"ל את זה:http://www.amazon.com/Razor-E300-Electric-Scooter-Matte/dp/B0085HM36Y/ref=sr_1_1?s=outdoor-recreation&ie=UTF8&qid=1447232548&sr=1-1&keywords=razor+300יוצא לי 1600 ש"ח דרך Buy2USA (כולל מיסים, מע"מ וכו')אודה לעצות כי אני ממש אובד עצות ומוגבל תקציבית.נ.ב:לא מעוניין באופניים חשמליים בכלל, אני צריך "רכב" קומפקטי שאפשר לקפל ולשים מתחת לשולחן, אופניים מתקפלות עדיין ג…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחת ממתיחותיה של ענקית הטכנולוגיה לרגל האחד באפריל 2016 כללה כפתור חדש עבור שירות המייל הנודע, אשר הופיע ללא יותר מדי הסברים והצליח לגרום לבלאגן שגרם לגניזתו בטרם עת בין כל המתיחות של אחד באפריל 2016, כנראה שמתיחה אחת אשר תזכה להיזכר מעל לכל היתר היא זו של גוגל, שהוסיפה לשירות ה-Gmail כפתור Drop The Mic – אופציית Send and Archive משופרת, שהוסיפה לתוכן של המייל סרטון GIF קצר מתוך סרט האנימציה 'מיניונים' משנה שעברה, בו כמובן זורקים את המיקרופון ומסמנים כי הפסקתם לדבר ולהקשיב לכל השאר. הכפתור החדש, שצץ לו ליד כפתור השליחה הסטנדרטי של Gmail, עשה בדיוק את מה שאומר התיאור שלו – והביא לכך שתשובות נוספות באותה התכתבות לא יופיעו בתיקיה הראשית של המשתמש. עם זאת, נראה כי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מילת הפיתרון קשורה לקולנוע? אני חושב שמצאתי את 5, אבל זה לא מסתדר כל כך...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות תמונה וזה תמיד אומר לי שהקובץ גדול מדי ... מה לעשות???
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעצה מבעלי ניסיון על מלון/צימר/דירת נופש באיזור זיכרון יעקב לזוג+3 ללילה אחד ביום ו' הקרוב. לא צריך פאר או הגזמות אבל משהו איכותי ומושקע במקום שאפשר לצאת ממנו בערב עם הילדות ברגל למסעדה ו/או טיול קטן. אפשרי גם בסביבה הקרובה (נאמר טווח יקנעם-חוף-דור) אבל שלא יהיה חור ושיהיה ברמה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה מסמל 2 האיקונים האלה בשלט של המזגן? האלו שלמעלה מצד שמאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היה מסך שחור ופס כזה של הורדה שזז במהירות של 56 קיי זה לקח איזה רבע שעה עד שהגיע ל100 וחזרו השידורים למישהו יש מושג מה זה היה??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם חייל נשפט וקיבל 10 ימי מחבוש ואין מקום בכלא אז הימים שהוא בבסיס נספרים לו או שלא ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי הישבן, אני רוצה גם להישען עם הראש. תודה☺
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר טוב שלי מחו"ל שלח לי את הקטע וזה פשוט אדיר!!! להורדה...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים אחרי שלא היה לי מחשב נורמאלי הרבה מאד זמן.. קניתי אחד חדש בעזרתם של כמה אנשים טובים מכאן, וזאת היצירה הראשונה שלי בו .. מילים לקוחים מEmpire Crew המנגינה והכל פרי יצירתי .. ללא העתקות או משהו כזה אשמח מאד לקבל את תגובתכם על הקטע -- כמובן הקטע מיועד למועדונים .. תנו לי טיפים וכאלה אם אתם חושבים שיש לשנות משהו . . http://rapidshare.de/files/14516541/KOBrA_Feat_Empire_Crew_-_I_will__KOBrA_Remake_.mp3.html כדי להוריד יש לגלול מעט למטה עד שתראו "FREE" --> לחצו על זה חכו 20 שניות --> יופיע תמונה עם 3 אותיות רשמו אותה ולחצו להורדה ... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חזרתי מהמפגש(היה נחמד ביותר) ואמא שלי שאלה אותי: נו איך היה? עניתי: בסדר אמא שלי: כמה אנשים הייתם? כאן לקח לי כמה שניות עד ששמתי לב שעניתי לה: חמישים מליון! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי יומולדת ב18 למאי ואחותי בת ה12 בנתה לי שולחן כדורגל :D בחוג נגרות שלה. הנה קצת תמונות http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406022227596357&user=misterbla אני לא ראיתי את השולחן הזה לפניי שהיא הביאה לי אותו אתמול ואני חייב להגיד שזה הרבה יותר ממה שציפיתי! ממש אחות מוכשרת
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי: זה פשוט ביזיון! עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם בדף התשובות בפסיכומטרי מקומות הסימון אליפטיים כמו בסימולציות של קידום או עגולים כמו בסימולציות של אנקורי (יש לי ספר בן שנה של אנקורי, אולי דברים השתנו בינתיים)?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-