עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Invisible person,

בסמסטר שעבר למדתי במכינה של מכללה שבה משפרים בגרויות. היו לי כמה בעיות שבגללן לא יכולתי לגשת לבגרות במתמטיקה, והיום התקשרו אליי והודיעו לי שיכוולים לבטל לי את המלגה עקב כך ואני מפחד שיחייבו אותי באיזה 5,000 ש''ח בגלל זה נראה לכם שזה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. ראיתי במדור מפרטים שני מפרטים של מחשבים משרדיים בתקציב של 2000 ושל 2500 ראיתי שב 2000 (שבפועל הוא 2100) יש מעבד E5200 וזיכרון 2GB ב-2500 יש מעבד E7400 וזיכרון 2GB לפי מה שהבנתי מהרבה שאלות בפורומים שה E5200 נותן את העלות-תועלת הכי טובה אז לא עדיף להשקיע את ההפרש ב-4GB זיכרון ואולי לעלות רמה בלוח אם? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by pringles,

זה כבר היה או שלא<?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

עוד כמה ימים אני ניגש לתיאוריה אופנוע - עד 33 כח סוס יש לי רישיון לרכב פרטי רגיל 3+ שנים מה אני צריך ללמוד לתיאוריה?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/

11. Started by PrefaceAlumni,

יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  12. היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

הרבה זמן לא התעדכנתי בנושא.. יש בכלל פורמט מנצח בכלל או שזה עדיין בכלל ממשיך?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. מישהו נבחן פה בכלל?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by elixvx,

שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"

20. Started by 00000,

בכותרת.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Yuvky,

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  23. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..

• 6 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.