עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iv0ry,

למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by approx,

אשמח לקבל המלצה לסרטים בסיגנון הסרט הזה : http://sratim.co.il/movies/view.aspx?id=25104 או ביכלל סרטי מלחמת העולם השניה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by NTK1,

www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by yigael_o,

נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by GWeizman,

יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. יש לי טלפון של מוטורולה v6 ופתאום נהייתה לי בעיה עם השיחה המזוהה כל מי שמתקשר אליי מופיע כמספר חסוי גם אם זה מספרים מהיומן טלפונים שלי , וגם אם זה המספר של הבית שלי או מספרים לא חסויים איך זה יכול להיות ? בדקתי כל דבר בהגדרות והכל נראה נורמלי ? אז מה זה יכול להיות ? מישהו מבין במכשיר הזה? יש הגדרות שיחה - זיהוי אישי זיהוי אישי שלי - הצג זיהוי כל השיחות : גם הצג זיהוי - ויש אפשרות של בקרת רשת ? או הסתר זיהוי וזה על הצג זיהוי אז מה הולך פה ? מישהו מבין בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by אור כהן,

שלום לכל חברי הפורום לפני הכל רציתי לציין שאני ישן במרתף ביתי מפני שמשפצים לי את החדר, ומחשב אחי ומחשבי סגורים בלילה, ולא, אני לא חולה או לוחק סמים (אני גם לא שותה אלכוהול או מוגז ), מרתפי חשוך לגמרי בלילה (זאת אומר שהאור של השעון שלי יכול להאיר את כל המרתף) אני אישית ישן בתקופה זו במרחק של 7 מטר מהמחשבים, כאשר יש מדרגות שמפרידות ביננו. היום (ה19 במאי 2009) בשעה 3:27 לפנות בוקר, בעודי כמעט נרדם לגמרי (הלכתי לישון ב3:10 לפנות בוקר), הופתעתי לשמוע רעש מוכר מאד, רעש כזה של אוויר נע, הרעש של המאווררים במחשב של אחי!! לאחר כ5 שניות לאחר הופעת רעש זה התחילו להופיע רעשי הקלדה מהאזור של המחשב של אחי, ולחיצות עכבר. התחלתי לנסות למצוא סיבה לכך, כי לא היה לי כוח לקום (וכן היית…

• 145 תגובות
    • 18.4k צפיות
  12. Started by Shoko,

איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by moog,

:yelclap: מה אתם אומרים גדול איזה מצחיקים הם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

ביום שישי הזמנתי משם כמה דברים. איך אני יכול לדעת אם החבילה כבר נשלחה לארץ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by redead,

קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by Domovoi,

http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  19. זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה מחקו את החתימה שלי.. החתימה שלי היתה טקסט וקישור לסרטון ב YOUTUBE....

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 8.2k צפיות
  23. איך אני מבטל בפייסבוק את השאלה אלו מילים מופיעות שאני שולח הודעה פרטית?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. פיקסר, אתר הפיקסלים הישראלי http://www.pixer.co.il בסגנון "מיליון פיקסלים", האתר מגייס כספים עבור עמותות נוער וילדים בסיכון. ** האתר נבנה בשיתוף עם עמותות אלו"ט, אתגרים, שמע ואל"י... האתר מיועד לפרסום קישורים, תמונות, לינקים או כל דבר שבא לכם! כנסו ותראו! מה דעתכם עליו? ההודעה מפורסמת באישור מנהל ראשי: MiniMizer.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  25. אם אני מעתיק את הקובץ .pst של האוטלוק זה שומר לי גם את הקונטקטס. או שיש דרך אחרת לשמור אותם?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים