כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
באוטובוס- איך מהגיעים הכי מהר מירושלים לנהריה?
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה אבל אני מחפש כאלו עם המלצות. לא חסרים חאפרים שרק רוצים את הכסף שלך. יש את הטיפוס הזה פיני מכפר סבא אבל הוא לוקח 130 שקל לשעה שלמה. אני רוצה לעשות סקר שוק לפני שאני הולך עליו. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לסרטים בסיגנון הסרט הזה : http://sratim.co.il/movies/view.aspx?id=25104 או ביכלל סרטי מלחמת העולם השניה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי טלפון של מוטורולה v6 ופתאום נהייתה לי בעיה עם השיחה המזוהה כל מי שמתקשר אליי מופיע כמספר חסוי גם אם זה מספרים מהיומן טלפונים שלי , וגם אם זה המספר של הבית שלי או מספרים לא חסויים איך זה יכול להיות ? בדקתי כל דבר בהגדרות והכל נראה נורמלי ? אז מה זה יכול להיות ? מישהו מבין במכשיר הזה? יש הגדרות שיחה - זיהוי אישי זיהוי אישי שלי - הצג זיהוי כל השיחות : גם הצג זיהוי - ויש אפשרות של בקרת רשת ? או הסתר זיהוי וזה על הצג זיהוי אז מה הולך פה ? מישהו מבין בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לפני הכל רציתי לציין שאני ישן במרתף ביתי מפני שמשפצים לי את החדר, ומחשב אחי ומחשבי סגורים בלילה, ולא, אני לא חולה או לוחק סמים (אני גם לא שותה אלכוהול או מוגז ), מרתפי חשוך לגמרי בלילה (זאת אומר שהאור של השעון שלי יכול להאיר את כל המרתף) אני אישית ישן בתקופה זו במרחק של 7 מטר מהמחשבים, כאשר יש מדרגות שמפרידות ביננו. היום (ה19 במאי 2009) בשעה 3:27 לפנות בוקר, בעודי כמעט נרדם לגמרי (הלכתי לישון ב3:10 לפנות בוקר), הופתעתי לשמוע רעש מוכר מאד, רעש כזה של אוויר נע, הרעש של המאווררים במחשב של אחי!! לאחר כ5 שניות לאחר הופעת רעש זה התחילו להופיע רעשי הקלדה מהאזור של המחשב של אחי, ולחיצות עכבר. התחלתי לנסות למצוא סיבה לכך, כי לא היה לי כוח לקום (וכן היית…
-
- 145 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
:yelclap: מה אתם אומרים גדול איזה מצחיקים הם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי משם כמה דברים. איך אני יכול לדעת אם החבילה כבר נשלחה לארץ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט בKSP.. בסוף התוצאה שיוצאת לי זה עם הרכבה? או צריך גם להוסיף כסף על הרכבה?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-