כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
תשמעו .. יש לי ידידה דיי טובה הכרתי אותה כי אמרו לי שהיא אוהבת אותי פעם .. (שנתיים בערך) ומאז הקשר שלנו התחזק אבל ממש ממש לא לכיוון של זוגיות .. בקיצור בזמן האחרון היא ממש סטוקרית לגביי איפה אני הולך, מתיי, איפה הייתי מתי חזרתי עם מי הסתובבתי וכד'.. דוגמא .. יום אחד בבצפר בסוף השיעור היא התקשרה אליי ולא עניתי כי נישארתי לדבר עם המורה אחרי זה חזרתי אליה והיא התחילה לצאת עליי "איפה הייתה ?! למה לא עניתה לי!? מה עשיתה ? מה התחלתה לסנן אותי?!" והיא גם זוכרת בצורה מפחידה את כל מה שאמרתי לה עליי.. ואמרתי הרבה .. חבר שלי אמר לי שהוא שמע מחברה טובה שלה שהיא אוהבת אותי .. ואני ממש לא רוצה להיות מעל ידיד שלה .. ד"א, היא פולניה.. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 54 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי אנשים יש לנו חדר כושר בעיר אבל דיי נימאס מאותם דיסקים אז מחפש מוזיקה ממריצה שתהפוך את האימון להנאה אשמח ללהקות, אלבומים, סינגלים... הכל פשוט תזרקו כל מה שיש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בן 17 והזרימה של הכסף איטית מדי. אני מחפש דרך להכפיל/להשליש את הכסף שלי במעט זמן. מה הדרכים הכי טובות שיש? חשבתי על השקעה באינטרנט, אבל זה גם מסוכן וגם לטווח ארוך מדי. בורסה אי אפשר. הרעיון היחיד שעולה לי בראש זה פוקר באינטרנט.. ולגבי זה יש לי שאלה אני יכול להשתמש בכרטיס אשראי שלי, למרות שהאתר בחו"ל? אני חושב שצריך כרטיס אשראי בינלאומי, אבל בגיל 17 אפשר להוציא כזה? יש רעיון אחר? ונצא מנקודת הנחה שיש לי 1,500-2,000 ש"ח כנראה שזה לא היה ברור, אני כן עובד, בגלל זה רשמתי "הזרימה של הכסף איטית מדי". אני צריך להגיע לכמה אלפים טובים עד סוף החופש
-
- 66 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נשמח לדעת מה אתם חושבים http://www.tsofar.com/zofar/mashtap/show.asp?id=15930
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כזו שיש לה במלאי דברים כמו ספקי כוח שווים, הלך לי הספק ואני טס מחר לשבועיים וצריך שהמחשב יעבוד למשפחה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בסדרה חשבונית 24 איברים. סכום האיברים הנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 234 וסכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 252. מצא את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה. n=24 S24 אי זוגיים=234 S24 זוגיים=252 נתחיל בסדרת האי זוגיים [2a1+11(2d)]6=234 12a1+132d=234 2a1+22d=39 * 2a1=-22d+39 נעבור לסדרת הזוגיים [2(a1+d)+11(2d)]6=252 [2a1+2d+22d]6=252 [2a1+24d]6=252 * 12a1+144d=252 2a1+24d=42 2a1=-24d+42 נשווה בין 2 הכוכביות -24d+42=-22d+39 -2d=-3 d=1.5 אשמח לעזרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. מה נדרש על מנת להיות כתב מחשבים/טכנולוגיה (חדשות/מאמרים/ביקורות) טוב (פרט ליכולת הבעה עצמית טובה)? האם יש העדפה להשכלה דווקא בתחום המחשבים או דווקא בתחום האלקטרוניקה? או שזה לא משנה? האם חייבים להיות מאוד רציניים/מרובעים או שיש מקום לקצת הומור בכתבות מסוג זה? יש טיפים נוספים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מי היבואן של לוחות האם של FOXCONN בישראל? נכנסתי לאתר של החברה וכשבחרתי בישראל היתה שגיאה בדף.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://wave.google.com/ גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית. (קוד פתוח). אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..) ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר (ובמשך כל השבוע) למכללת ג'ון ברייס בתל אביב (רחוב טיומקין מס' 16) זה נמצא ממש קרוב לצומת של רחוב הרכבת ודרך מנחם בגין בכל אופן, אני מחפש אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית למקום הנ"ל (הצומת של הרכבת ודרך מנחם בגין, או כל דבר קרוב מאוד) כמובן, עדיפות לקווים שמגיעים בתדירות גבוהה ובעלי המסלול הקצר ביותר תודה וכמובן, מובטח שמנמן לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מטען סוללות שחייב שתי סוללות בישביל שיטעין, אם אני שם רק סוללה אחת ובמקום הסוללה השנייה אני שם ברזל בישביל שיסגור מעגל זה מסוכן?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-