עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

שלום. הייתי רוצה שמישהו יעזור לי לקבל קצת מושג על סינטיסייזר איך הוא עובד ומה הוא עושה הוא יכול להוציא כל צליל? כי הבנתי שרק צלילים אלקטרונים אפשר לחבר גם כלים חיצוניים? זה משנה איזה צליל נכנס בתור האינפות או שכל עוד הוא מוציא צליל זה סבבה?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. אין לי מה להגיד. אחת מהסדרות אנימציה הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי. סדרה בת 7 פרקים קצרים על 2 בנים של מחבל שכל מה שמעניין אותם זה משחקי מחשב ואינטרנט. האנימציה מצויינת, הבדיחות קורעות וכל פרק פשוט מתעלה על קודמו. פרקים 6 ו-7 פשוט פסיכים לגמרי ברמת ההשקעה בהם. פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק 6 ופרק 7 הפסיכי לגמרי http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk&feature=related תהנו ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Lanzar,

http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, לאחרונה החלטתי לקפוץ שלב במגיטרה והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להקליט את עצמי כדי להרכיב מנגינות. [לא תמיד אפשר לנגן עם עוד מישהו] בכל אופן, תהיתי האם ידוע לכם איזו תוכנת הקלטה מומלצת? חוצמזה, האם יש למישהו הצעה למיקרופון שהוא טוב + - [ולא המיקרופונים ב-30 שקל שמוכרים בחנויות כמו אופיס דיפו] ?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  6. Started by Boxster,

אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Rockaved,

"כידוע לכם, בקליפורניה יש אפשרות להעביר חוקים חדשים ע"י משאל עם. כך קליפורניה אישרה שימוש במריחואנה לצורך רפואי (כן גם למיגרנות וכאבי מחזור), כך קליפורניה שללה את האפשרות לנישואים חד מיניים וכך גם ב 2010 תושבי קליפורניה יחליטו אם לאשר את הצמח לכולם. זאת כמובן בתנאי שמציעי החוק יאספו 650,000 חתימות בעד החוק בין אוגוסט לינואר. אם יש מדינה אחת בארה'ב שיש בה סיכוי להיות הראשונה בשינוי לדעתי זאת קליפורניה. מה אתם אומרים, אופטימי מידי? http://www.taxcannabis2010.org/ " קרדיט לannabannana מהמחירון (joint.co.il) מה דעתכם ? אני מתרגש! סוף סוף דיון רציני

• 85 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by id3232,

שלום אני כרגע משרת בצבא ונותר לי עוד שנתיים לאחר הצבא בעז"ה אני אהיה מעוניין לעבור לארה"ב בשביל לימודים גבוהים בשאיפה למוסדות היוקרתיים. ברצוני לקבל עצות מכם בעניין תנאי הקבלהתמבחנים שיש לעשות וכיצד ניתן להתכונן אליהם. שמעתי על SAT וSAT 2 וקצת סדר בראש יעזור לי מאוד. תודה ויום טוב נ"ב ברשותי אזרחות אמריקאית.

• 124 תגובות
    • 8.7k צפיות
  9. Started by composite,

אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה

10. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by alexpir,

שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by KiDi,

מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  14. או היום בערב? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by approx,

לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by עוד מישהו,

מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש

17. Started by Armageddon26,

למה סקיינט משמידה את בני האדם?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. Started by emil001,

היי, אני מעוניין לרכוש ב816 ש"ח חבילת BASIC הכוללת שרת ודומיין לשנה. http://www.livedns.co.il/PrivateBasic.aspx אשמח לחוות דעתכם, משתלם לדעתכם ? כמו-כן, איך אני מתקין או רוכש פורום vBulletin ? אשמח לעזרה. *להנהלה, מצטער אם טעיתי בקטגוריה. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by חן מ,

כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by מסבחה,

תודה ל-QuickPWN

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Andrey22,

לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב גיימרים. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000. אני רוצה לדעת אם שווה לחכות עוד חודש חודשיים עד שיצאו כרטיסי מסך חדשים / מעבדים חדשים או לקנות ממש החודש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.