עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by id3232,

שלום אני כרגע משרת בצבא ונותר לי עוד שנתיים לאחר הצבא בעז"ה אני אהיה מעוניין לעבור לארה"ב בשביל לימודים גבוהים בשאיפה למוסדות היוקרתיים. ברצוני לקבל עצות מכם בעניין תנאי הקבלהתמבחנים שיש לעשות וכיצד ניתן להתכונן אליהם. שמעתי על SAT וSAT 2 וקצת סדר בראש יעזור לי מאוד. תודה ויום טוב נ"ב ברשותי אזרחות אמריקאית.

• 124 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. Started by composite,

אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי... הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם? עריכה: ומה לגבי discclub.co.il? ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין. תודה

3. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by alexpir,

שבוע הבא אני מזמין את הטיסה רציתי לדעת איפה הכי כדאי לטוס, אני לא מכיר את המקומות האלה .. איזה מן המקומות האלה הכי יפים ? בין גלבוע לתבור גבעות לובן פארק תמנע בתרונות רוחמה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KiDi,

מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. או היום בערב? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by approx,

לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by עוד מישהו,

מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש

10. Started by Armageddon26,

למה סקיינט משמידה את בני האדם?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by emil001,

היי, אני מעוניין לרכוש ב816 ש"ח חבילת BASIC הכוללת שרת ודומיין לשנה. http://www.livedns.co.il/PrivateBasic.aspx אשמח לחוות דעתכם, משתלם לדעתכם ? כמו-כן, איך אני מתקין או רוכש פורום vBulletin ? אשמח לעזרה. *להנהלה, מצטער אם טעיתי בקטגוריה. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by amir85,

http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk גאוני, הם באמת התעלו על עצמם !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by חן מ,

כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by מסבחה,

תודה ל-QuickPWN

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה דקות מישהו התקשר אליי. במקום מספר היה רשום משהו באנגלית משהו כמו REJICAT (בערך לא שמתי לב ) . אחרי שעניתי הייתה הודעה מוקלטת . "שלום אנו מתקשרים אלייך בעקבות הפרסומת שלחצת עלייה באינטרנט אנא לחץ 1 על מנת לדבר עם נציג) . האתר היחדי שהייתי בו זה האתר הזה. וגם אם הייתי לוחץ על פרסומת מאיפה להם לדעת את המספר שלי ? עכשיו ניסיתי לראות את המספר ורשום "לא ידוע" אבל כשמתקשרים עליי מחסוי זה רושם לי "פרטי" מישהו יודע מה זה היה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Andrey22,

לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב גיימרים. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000. אני רוצה לדעת אם שווה לחכות עוד חודש חודשיים עד שיצאו כרטיסי מסך חדשים / מעבדים חדשים או לקנות ממש החודש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by comandobx,

היי, רציתי לדעת מתי בערך יוצאים הדגמים החדשים של המעבדים של אינטל והכרטיסי מסך של nvidia. תודה

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  20. אם מישהו עושה עבירה עם מחשב נייד מחובר לאינטרנט של השכנים.איך אפשר לאתר אותו ?

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. היי יש לי עוד 3 שנים צבא,אבל אני מתעניין בזה מעכשיו כדי להתכונן מישהו כאן לומד להיות טייס?עדיף לעשות זאת בארץ או בחול? כי בטח שמעתם שעכשיו נפתח המסלול החדש באוניברסיטת חיפה שמשלב לימודי טייס עם לימודים לתואר ראשון,זה שווה משהו? אני פשוט לא רוצה לשלוח מייל לאוניברסיטה,כי הם עוד יחשבו שאני עכשיו מתעניין,וזה לא עכשיו אני מקווה שאני אוכל לקבל כאן פרטים על הנושא תודה

• 80 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kobi_af,

שלום אם אני מקבל פרופיל 45 נפשי זה אוטוטמטי מבטיח לי קל"ב או צריך להצטרף אליו סעיף לינת בית?תודה

• 31 תגובות
    • 9.1k צפיות
  25. Started by Omerole,

האינטרנט שלי כבר הרבה זמן מקרטע בגלל שהראוטר בסלון ואני במרתף.. חיפשתי מדריכים לשיפור האינטרנט ונתקלתי בדבר הבא http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html בניתי 2 כאלה לאנטנות של הראוטר וקיבלתי עוד 2 ברים של קליטה! האינטרנט משמעותית הרבה יותר מהיר עכשיו.. החלטתי שבשביל הזמן שהשקעתי והמאמץ (חתיכת קרטון ונייר כסף) זה ממש מדהים ואולי עוד אנשים כאן יוכלו להנות מזה.. זה נראה קצת מצחיק אבל זה עושה את העבודה יותר טוב ממגבירי אנטנות שעולים 50 דולר פה מינימום..

• 4 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים