עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Elijah Baley,

שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nsns,

אמיתי לגמרי כך נגנב לי המחשב הנייד מזהים? http://www.youtube.com/watch?v=ekJ6VU1EAbo (אם לא הבנתי נכון וזה בניגוד לתקנון הפורם אמחק את ההודעה)

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(

• 55 תגובות
    • 3k צפיות
  8. יש המלצות? ;D

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by רומן גרוס,

יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by whitiger19,

אחרי חודש שהייתי בו יותר מדי "במחשבות", ודי בדיכי, לא אכלתי יותר מדי, היום אני סתם, בודק את מצב הגוף, אני רואה את כל הצלעות! יאו אני משתגע אני נראה כמו איזה אנורקס עכשיו, אחרי כל השנתיים האלו שהייתי במכון, לא מאמין פשוט. קיצ'ר אני חייב להשמין, לא אכפת לי משריר או שומן, פשוט חייב להשמין!! סתם רציתי להוציא את זה :-X

• 158 תגובות
    • 12k צפיות
  11. יש פה לא מעט חבר'ה בזמן/שסיימו צבא וחלקם גם היה בכל מה שקשור למודיעין וביטחון, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מידע על היחידות היותר מובחרות בצה"ל, שעוסקות בדברים הבאים: כל מה שקשור למחקר ופיתוח בנושאים רגישים, אבל לא סתם לשבת מול מחשב ולכתוב קוד, אלא שירות מאתגר יותר. כל מה שקשור בהתעסקות עם סודות מדינה (כן אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן שחושב שזה מגניב!!!1111 אבל לא מצאתי תיאור הולם יותר), גם בעניין של מחקר ועיבוד המידע, אני מתאר לעצמי שזה התפקיד של יחידות במודיעין. ויחידות שמשלבות את הדברים שאמרתי (עד כמה שאפשר) או כל מה שקשור לתואר/כל דבר אחר שבו הצבא יכול לסדר אותי בעתיד, ושירות קרבי (עד כמה שאפשר) כמו לדוגמא טייס, שמוציא לתואר לאחר השירות. אני מניח שאת היחידות…

• 82 תגובות
    • 11.9k צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by Art Tatum,

אני נתקלתי בזה במקרה שהלכתי לעשות קניות בסניף פתח תקווה, אולי זה רק שם ואולי זה בכל הרשת אני לא ממש יודע. בכל מקרה המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על כל המוצרים במחלקות מוצרי חשמל אלקטרוניקה ומחשבים לבעלי כרטיס מועדון שאפשר להוציא במקום ללא תשלום. המבצע התחיל לפני יומיים ונמשך רק שלושה ימים, מחר (כבר אפשר לומר היום) זה היום האחרון 25 ליוני יום חמישי. אפשר להשיג שם מגוון רחב של מוצרים, זה קצת כמו אופיס דיפו מהבחינה הזאת. אני קניתי טלוויזיה BRAVIA 40L4000 SONY ב5196 שקל אחרי הנחה עם אחריות מלאה ו24 תשלומים ללא ריבית. יש שם גם טלוויזיות 42" זולות שאפשר להוציא בסביבות 3300-3400 שקל של PILOT וFUJUCOM. ואחרי כל זה גם קיבלתי וואחד בומבה של נקודות בכרטיס חבר שאפשר להמיר לכל מיני…

• 19 תגובות
    • 10.3k צפיות
  14. Started by amir85,

http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by GaLmgnT,

שלום אנשים מחר אני ומשפחתי יורדים לאילת לנופש, ומכיוון שזו הפעם הראשונה שאני נוסע לאילת ברכב הפרטי אשמח לדעת באילו מקומות מומלץ לעצור להתרעננות בדרך. אני נוסע ממרכז הארץ (ראשון לציון) עד לאילת, ואת הדרך עצמה למדתי דרך אתר eMap. אשמח לטיפים לנסיעה הארוכה! תודה!

• 20 תגובות
    • 14.9k צפיות
  16. (לא עבורי...) תחזוקה שוטפת של טיפול בבעיות, בדיקה \ ניקוי \ DEFRAG מדי פעם וכו'. תן\תני כמה מילים עליך בה"פ ואחזור. עשוי להתאים גם לתלמיד \ סטודנט. תודה ויום טוב !

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  17. פיירפוקס יודע לעשות ככה?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by IG,

http://www.youtube.com/watch?v=EbbPYfW2s-E

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. מצטער שאני מפרסם דברים כאלה כאן אבל זה די דחוף עם אורך איבר מיני 18ס"מ וההיקף שלו 14ס"מ, כמה מ"מ צריך שיהיה כתוב באריזת קונדומים? הם מודדים ברוחב, לא בהיקף תודה

• 53 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. - זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח מהמחשב שלי עם 2 סקטורים פגומים ואני רוצה לגבות את המידע יש לי את 2 הכבלים שאני צריך - אחד של הכוח ואחד דק כזה, SATA נראה לי עכשיו השאלה היא אם כל פעם שאני מחבר/מנתק את הדיסק אני אצטרך קודם לכבות את המחשב? וזה בסדר אם אני אשאיר את הצד של המארז פתוח בזמן שהמחשב עובד? תודה איל

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי רישון B קרוב ל5 שנים....רשיון לA2 באיזור השנה... אני רוצה להגדיל לA1....מה אני צריך?... לפני הבנתי זה תיאוריה חדשה...ושיעורי נהיגה...כמה חובה?? יש אתרים חינמיים שאני יכול ללמוד תיאוריה של אופנוע דרכם?? או כל אתר שיעזור לי...אני חייב להתעדכן בלוח תמרורים לחזור על זכות קדימה, פניות וכל התוספות של אופנוע.... תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GetRich,

למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מסיים עכשיו י'א , ותכננתי כבר בקיץ להתחיל ללמוד לפסיכומטרי , ללכת לאיזה קורס טוב ושאם אני אקבל ציון נמוך יהיה לי זמן לעשות שוב את הפסיכומטרי עוד בי'ב. אתמול מישהו אמר לי שהמורה של אח שלו שלומד בלחמן, אמר שאסור לגשת לפסיכומטרי בכיתה י'ב. האם זה נכון?

• 115 תגובות
    • 10.2k צפיות
  25. Started by deadwolf,

שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.