עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=r9zoCXzgqXU זה כנראה לא אמיתי...אבל בכל זאת... השאלה לגבי בחורה רגילה(לא אחת שלוקית סטרואידים וגדל לה שיער על המצח).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?

• 35 תגובות
    • 7.9k צפיות
  9. Started by eladbu,

האם ביוון משתמשים ביורו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נניח ויצאתי לפאב עם חברים ברכב של אחד מהם. נניח שאותו חבר שתה יותר מדי (לפחות מבחינה חוקית), ואילו אני או אחד החברים האחרים כשיר לנהיגה. לבעל הרכב פוליסת ביטוח חובה לנהג יחיד. אם במצב כזה אחד החברים ינהג ברכב כשבעל הרכב והפוליסה נמצא בו אך אינו נוהג, האם הביטוח תקף? האם התשובה לשאלה זו מותנית בהאם אותו חבר שנוהג הוא בעל "מאפיינים" זהים או עדיפים (מבחינת הביטוח) על אלו של בעל הפוליסה, כלומר בכך שאינו נהג צעיר יותר, אינו בעל עבר תעבורתי עשיר יותר וכו'?

• 11 תגובות
    • 14.8k צפיות
  11. Started by wooper,

אני אוהב לאכול במבה. אני מחסל כל שבוע 2 אריזות במבה גם מתוך שעמום האם במבה נחשב לחטיף בריא יחסית?

• 26 תגובות
    • 11.3k צפיות
  12. Started by raulido,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by apple lover,

http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en מעניין....

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

חובה לקרוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019174,00.html וראיתם את השם שלו NT7 בטוח שלביל גייטס ה :asthanos: יש קרש לזה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Mister~Xe,

שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות

• 18 תגובות
    • 903 צפיות
  18. לא יודע תמיד בחורף כשאני על המחשב אני סבבה אבל הידיים שלי קופאות גם לכם?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה כבר שעה להתחבר לאתר של GMAIL ולא מצליח זאת לא הפעם הראשונה

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by RayZ,

הדיון הנ"ל נוהל פה כבר בעבר אם זכרוני לא מטעה אותי, אם כי זה היה ממש מזמן ודברים השתנו - ואני מעוניין להוסיף גם נימה חדשה לדיון. עם הגעת והתפתחות הטאבלטים והסמארטפונים, המחשבים הניידים, שירותי הענן ודומיהם ניכרת חזק ההרגשה ששוק ה-PC המסורתי מודחק חזק לצד. אנחנו מקבלים את ההרגשה הזו בעיקר בשווקי החומרה וה-PC גיימינג: חברות ענק כמו אינטל מתכוונות לעבור בהמשך (לפחות באופן חלקי) ללוחות אם הכוללים מעבדים מולחמים מלכתחילה (ומי יודע מה עוד בהמשך), יחד עם זאת, היא ו-NVIDIA לדוגמה לוטשות עיניים חזק לכיוון הסמארטפונים והטאבלטים, ו-AMD מספקת את טכנולוגית העיבוד הגראפי שלה לקונסולות העתיד הבאות. בגיימינג ניתן לראות שיותר ויותר בתי סטודיו נוטשים את פיתוח משחקי ה-PC לטובת הקונסולות, א…

• 208 תגובות
    • 30.6k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.