עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by אוריפ,

סתם עניין אותי לדעת. למי ששאול אני שומר ולא אוכל קטניות.

• 112 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by McMerc,

אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה, האם אתם מאושרים/שמחים עכשיו מהחיים שלכם/ תקופה אחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - לא.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. האם באופן כללי אתם מרוצים מהמחשב שלכם? אולי אתם חושבים שיש מקום לשפר? נמקו... מטרת הסקר הזה היא לבדוק עד כמה אתם מעריכים את מה שיש לכם, והאם זה מספק אתכם

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. לפני כחודש בערך ההורים שלי רכשו רכב חדש (הונדה סיוויק 2008). ורציתי לשאול, אני יודע שכשקונים רכב חדש המוכרים אומרים לא להביא את האוטו לידיי מאמץ, ולא לעשות Kick-Down (אוטומט נו..) לפרק זמן מסויים.. כי המנוע חדש וזה לא בריא בשבילו.. האם זה נכון הדבר או סתם קשקוש?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה: -זה נכון? -זה חוקי? -איך? סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות. לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. פתחתי נושא חדש, כי הקודם לא באותו נושא בידיוק, אם זה אותו נושא , אין לי בעיה שיאחדו את הנושאים. לעניין: האם מישהו יודע אם מוכרים בדיוטי פרי ציוד היקפי למחשב וכל מה שקשור? אתן דוגמאות לרכיבים שהייתי מעוניין, אם מוכרים האם המחירים נמוכים משמעותית? מעבד E8400 - בארץ כ900 ש"ח רמקולים לוג'יטק Z10 - בארץ כ800 ש"ח כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 - בארץ כ460 ש"ח מארז אנטק P182 - בארץ כ750 ש"ח עכבר G5/G9 - בארץ לG5 כ220 ש"ח מקלדת לוג'יטק WAVE - בארץ כ285 ש"ח

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמית בכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. http://www.youtube.com/watch?v=r9zoCXzgqXU זה כנראה לא אמיתי...אבל בכל זאת... השאלה לגבי בחורה רגילה(לא אחת שלוקית סטרואידים וגדל לה שיער על המצח).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי. אני מתגייס עוד קצת יותר משבועיים ויש לי פרופיל 64 (רובאי 02). יש לי בעיה ברגלים שמחייבת נעליים מאווררות. השאלה שלי היא, האם לאחר קבלת הפטור ניתן להביא נעליים שחורות לחלוטין מהבית? או שכבר יש להם שם נעליים שעומדות בכל התקנים שלהם?

• 35 תגובות
    • 8k צפיות
  18. Started by eladbu,

האם ביוון משתמשים ביורו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נניח ויצאתי לפאב עם חברים ברכב של אחד מהם. נניח שאותו חבר שתה יותר מדי (לפחות מבחינה חוקית), ואילו אני או אחד החברים האחרים כשיר לנהיגה. לבעל הרכב פוליסת ביטוח חובה לנהג יחיד. אם במצב כזה אחד החברים ינהג ברכב כשבעל הרכב והפוליסה נמצא בו אך אינו נוהג, האם הביטוח תקף? האם התשובה לשאלה זו מותנית בהאם אותו חבר שנוהג הוא בעל "מאפיינים" זהים או עדיפים (מבחינת הביטוח) על אלו של בעל הפוליסה, כלומר בכך שאינו נהג צעיר יותר, אינו בעל עבר תעבורתי עשיר יותר וכו'?

• 11 תגובות
    • 14.9k צפיות
  20. Started by wooper,

אני אוהב לאכול במבה. אני מחסל כל שבוע 2 אריזות במבה גם מתוך שעמום האם במבה נחשב לחטיף בריא יחסית?

• 26 תגובות
    • 11.3k צפיות
  21. Started by raulido,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. Started by apple lover,

http://maps.google.com/maps?q=33409&ll=26.748651,-80.074550&spn=0.005622,0.007875&t=k&hl=en מעניין....

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.