כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
לאור המצב, והתגברות ההתקופת, היכן אתם נמצאים ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני שואל אתכם את השאלה הזאת כי היום הייתה לי התלבטות קשה אם ללכת או לא למסיבה... במועדון הקמפוס ירושלים למי שמכיר והחלטתי לבסוף לא ללכת : אז מעניין אותי האם אתם כמוני... מתלבטים? או שאתם הולכים לכל מסיבה אפשרית? או שאתם לא אוהבים ללכת למועדונים וכאלה..? אשמח לשמוע את דעתכם:
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו סידרה ביס דוקו, "תיירות התאבדותית". זה סיפור על כמה אנשים שנסעו לשוויץ בשביל להתאבד, כי שם ההתאבדות היא חוקית (הם נסעו לפגוש רופא שעזר להם להתאבד על ידי לקיחת קוקטיל). אחד מהם היה חולה במצב קשה מאוד והיו גם זוג זקנים (בערך בני 65-70) שרצו להתאבד כדי למות כל עוד הם בריאים. לפני שנולדתי, סבא שלי התאבד בתלייה (בגיל 54) בבית ולא השאיר מכתב אחריו (הוא היה נשוי וביחסים טובים עם סבתא שלי, לא חולה ולא היה בקשיים כלכליים ולא היו לו בעיות דכאון). לי מאוד קשה להבין מעשי התאבדות ומאוד קשה לי לרחם על מי שמתאבד או להצדיק אותו. לכם קל יותר להבין את זה? מה היחס שלכם לזה?
-
- 75 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר שיש בו נתוני תאוצה של מכוניות ישנות(פחות משנת 2006) אז זה גם טוב.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אם אתם ממליצים על הספר של דורון סיוון בשביל טכנאי מחשבים. הנה לינק לספר: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=670857 אני מתלבט עם לקנות אותו, האם הוא מספיק מפורט בשביל טכנאי ?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, האם אתם מנשנשים\ממנצ'ים בייגלה לפעמים\עכשיו או בתקופה האחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - כן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-