כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני בתכנן מוד יפה למארז שכולו מבוסס על רגישות לUV ורציתי לקנות עטים רגישים ולצייר במארז איתם... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים איפה ניתן להשיג כאלו עטים אם בכלל בארץ... תודה. אם אפשר בלי תגובות לך תחפש באופיס דיפו, קרביץ וכו למה אני הולך לעשות את זה בימים הקרובים
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.
-
- 62 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
http://i.madblast.com/funflash/swf/ColorBlind2.swf?sOpenLinkIn=New בדקו את עצמכם.!!
-
מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי.. אני לדוגמה נשאר על 100 ה"פ סתם בשביל היופי.. *סלחו לי אם הסקר דבילי, טיפשי, מטופש וכו', פשוט לא ישנתי איזה 21 שעות
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
לאור המצב, והתגברות ההתקופת, היכן אתם נמצאים ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני שואל אתכם את השאלה הזאת כי היום הייתה לי התלבטות קשה אם ללכת או לא למסיבה... במועדון הקמפוס ירושלים למי שמכיר והחלטתי לבסוף לא ללכת : אז מעניין אותי האם אתם כמוני... מתלבטים? או שאתם הולכים לכל מסיבה אפשרית? או שאתם לא אוהבים ללכת למועדונים וכאלה..? אשמח לשמוע את דעתכם:
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו סידרה ביס דוקו, "תיירות התאבדותית". זה סיפור על כמה אנשים שנסעו לשוויץ בשביל להתאבד, כי שם ההתאבדות היא חוקית (הם נסעו לפגוש רופא שעזר להם להתאבד על ידי לקיחת קוקטיל). אחד מהם היה חולה במצב קשה מאוד והיו גם זוג זקנים (בערך בני 65-70) שרצו להתאבד כדי למות כל עוד הם בריאים. לפני שנולדתי, סבא שלי התאבד בתלייה (בגיל 54) בבית ולא השאיר מכתב אחריו (הוא היה נשוי וביחסים טובים עם סבתא שלי, לא חולה ולא היה בקשיים כלכליים ולא היו לו בעיות דכאון). לי מאוד קשה להבין מעשי התאבדות ומאוד קשה לי לרחם על מי שמתאבד או להצדיק אותו. לכם קל יותר להבין את זה? מה היחס שלכם לזה?
-
- 75 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-