עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by sir f,

כרגע סיימתי את המנגו הראשון שלי לשנה זו ואני מאושר. עונת המנגואים החלה! (אל תצחקו עלי כי אני טיפש)

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by QQQ,

היום קניתי משהו באיביי. באתי לשלם עם פאייפאל, התחברתי, עשיתי confirm payment ואז הגעתי לעמוד הבא (קובץ מצורף). למה פתאום אי אפשר להשתמש בכרטיס אשראי לתשלום? השתמשתי בו עד עכשיו ולא היו בעיות למה פתאום זה רוצה שאני אכניס שוב את הפרטים? הוא מבקש כרטיס אשראי אחר בעצם? אה והשדות של הfirst name. last name והbilling adress כבר רשומות פשוט מחקתי את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. לפני כמה ימים רשמתי מחירון טכנאי PC מאתר ערוץ 2 שעה ראשונה 150-200 שעה שניה 80-100 וכולם צחקו עלי בבקשה : http://www.yotta.co.il/advantage6.html אפילו יותר יקר מהאתר של ערוץ 2

• 49 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by Arkadi.Krr,

יש לי שאלה כללית בנוגע ל KSP, האם החברה הזאת נשארה עדין גם היום באחת מהידועות שמשפרים חלקים ומוכרים חלקים ללא רישיונות? אני מאמין שאין צורך שאני אתחיל להביא דוגמאות מהעבר שלהם ומי הם, אני רק שואל האם גם היום הם כאלו?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by DuduLem,

יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by J0n1,

https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  8. היי יום חמישי הייתה כתבה בחדשות (10\2) על חברה שנותנת כל מיני שירותים לאנשים כמו ללכת לקניות, לחכות לטכנאי של יס, לקחת את האוטו לשטיפה וכו לא שמתי לב איך נקראת החברה או סוג כזה של שירות כי זה היה בחדר כושר...מישהו ראה ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by NuNaTaK,

אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by netanel018,

כמו שאתם יודעים האתר החדש והמשותף שלהם נפתח לפני כמה חודשים בהתחלה היה המון בלאגן בתפריטים ובערכות מחשב אבל הבטיחו לנו שכל ההתחלות קשות ושצריך לתת להם קצת זמן מאז עברו המון מים בירדן (נו טוב לא עברו מים בכלל בשום מקום אבל זאת לא הנקודה) והאתר נשאר אותו דבר התפריטים מבולבלים, אין פירוט בכלל על מפרטים.. לא מעבד לא דיסק קשיח.. שום כלום בריבוע יכול להיות שאני סתם טמבל שלא מבין אם לא מסבירים לו לאט אבל איך הם מצפים שאנשים ירכשו מהם סחורה אם אין שום פירוט על כלום? אני אמור לנחש? ואגב הבטיחו לנו סניף בירושלים- מישהו יודע אם התקדם משהו בנידון? בתודה נתנאל הבכיין

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by DarkRise,

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. היי לכולם, עבדתי בחופש (פעם ראשונה ;D), והרווחתי 1900 ש"ח. יש לי כמה רעיונות איך לנצל את הכסף, כשלחסוך אותו זו לא אופציה (יש לי 40,000 מהבר מצווה, לא חושב שעוד 2000 יועילו במיוחד). 1) לחכות ליציאת ה i5, ולשדרג מעבד+לוח אם+זכרונות, ואם ישאר תקציב לשדרג ל-GTX 275 (כמובן שעד אז המחירים ירדו, בהנחה שיצאו סדרות GTX 300 ו-HD5XXX). 2) לקנות אוזניות Razer Barracuda ואת כרטיס הקול שלהן+עוד משהו 3) לשדרג את המארז ל-CM HAF 932/CM Cosmos S/CM Cosmos 1000/Lian Li PC-P60/Lian Li PC-A71+לקנות Scythe Mugen II עם מאוורר נוסף+עוד משהו 4) להשקיע באזור ה-1500 ש"ח למערכת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך+עוד משהו 5) לשלב בין כמה אופציות, אשמח לרעיונות (אם לדוגמה תהיה חריגה של 100 ש"ח +- אף אחד לא …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני לא יודע אם זה מוכר, אבל היום ראיתי את זה בפעם הראשונה ובכיתי מצחוק........

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיון השאלה שלי היא כזאת.. אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבא אפשרי להגיע על אזרחי?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אז ככה התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. אני דיי בדילמה פה בגלל ששניהם מאוד דומים כשמביקורות אומרים שהVOX קצת יותר טוב. לשניהם משקל כמעט זהה 3.5 קילו, שניהם עובדים על 6 סוללות AA , אותו מחיר לVOX יש יותר אפקטים והוא יותר חזק 5W ,הROLAND הוא 2W אבל זה אומר חיי סוללה קצרים יותר. ועוד בעיה אחת פשוט אין לי מושג איפה להשיג את הVOX בארץ! :'( "חסרון גדול" יש לי ברירה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by DarkRise,

איך עוברים הראיונות עבודה שלכם?

• 93 תגובות
    • 10.6k צפיות
  21. תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by חן מ,

שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים