כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
תקנו אותי אם אני טועה יש : 1.טכנאי מחשבים ורשתות 2.טכנאי ניידים 3.מנהל רשת - שרתים 4.מהנדס רשת - שרתים עכשיו אני בדרגה הכי נמוכה ! כדי להתעסק עם ניידים צריך להתעסק עם רכיבים מאוד זעירים ככה הבנתי ברמת הרכיב זה לא כרטיסים מגושמים כמו ב PC הרגיל ואחרי זה יש " שרתים " שזה נשמע דרגה גבוהה פי כמה השאלה אם אני ארגיש " קושי " בתור אחד שיודע לתחזק מחשבים ביתיים ולעשות רשת ביתית עד להיכנס לתחום של שרתים ? זה פער עצום ? יש כאלה שאומרים לי שאם אני טכני אני אסדר , והקורס של מהנדס רשתות זה חודשיים גג וזה ברמה של טכנאי + ויש כאלה שאומרים שיש הבדל שמיים וארץ אני מבולבל יש גם שרתים LOW END שזה עד 6K ויש שרתים MED שזה 30K - 40K יש שרתים HIGH שהשמיים הם הגבול
-
- 43 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני צריך שתקראו את העצומה ותחתמו עלייה ! אחי הגדול נמצא במעון זה ! אני מאוד מודה לכם ! http://www.atzuma.co.il/petition/hilaohayon/1/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לנסוע עם חברים לחול,אחרי שירד לנו הרעיון של הכינרת ושל אילת חשבנו על ברצלונה או על איה נאפה.איפה עדיף?איפה יותר כייף לבני נוער? בברצלונה יש לבני נוער מה לעשות?או שזה יותר מוזיאונים וכו'?יש שם לונפארקים? באיה נאפה אין לי ספק שיש לבני נוער מה לעשות,יש שם בריכה,מסיבות וכו' שמעתי שיש פארק מים באיה נאפה,מישהו יכול להוסיף מידע על הפארק הזה? תודה
-
- 53 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כשצרכן קונה משהו , דרך האינטרנט לדוגמא , ומבטל את ההזמנה , אז הוא מחוייב בדמי ביטול , לא משנה מה הוא קנה , בד"כ זה 100 או 10% מדמי הקנייה , הזול מביניהם עכשיו , הספק שממנו הצרכן קונה את המוצר , מציין תמיד את הזמן המקסימלי שבו הוא אמור לספק את המוצר , בד"כ זה 14 ימי עסקים , עכשיו מה קורה אם הספק לא מספק את המוצר במשך ה14 יום האלה? לבטל את הקנייה ברור שאתה יכול וללא קנס , השאלה שלי היא האם הספק גם נקנס ? כאילו אם לא , אז למה שהצרכן מבטל את ההזמנה הוא נקנס ולמה שהספק מבטל הוא לא?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא לשכוח להקפיד לקרוא כל יום את תפילת הדרך: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה קצת מוקדם מדי אבל יש לי צורך בסיסי שנע ממעמקי נשמתי להעלות עוד דיון כזה. חלק מהעניין הוא שלפני כחודש קמתי מאיזה שיעור שנגמר, לא השתמשתי במחשב ורק פתרתי תשחץ בעיתון ותוך כדי הקימה מהמקום וקיפול העיתון חשבתי CTRL S קדימה!
-
- 131 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…
-
- 58 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הכרטסי אפטרכרט (חיילים) אחרי שסיימתי את הצבא לא? נרשמתי לאוניברסיטה ויש לי אישורים ככה שאין לי בעיה להוציא את הכרטיס.. השאלה שלי היא מה ההבדל בכרטיסים בין הבנקים? האם יש בנקים שנותנים יותר לעומת אחרים? בקיצור אני לא מבין בזה כלום אז אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.. https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/students?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_students/kartiseyashray/kampuscart/kartisashraicampuscard&contentIDR=586afe004715a79eacf3bffdc3194e6e&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1 https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/product.jsp?cid=…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף שבוע הבא ביום ה', עלי להביא תוצאות בדיקות דם. הבעיה שאני חייל ואני לא יודע איך בדיוק אני אמור להספיק לסגור את העניין עד יום חמישי. כן יש חר"פים אבל העניין הוא - תוך כמה זמן אני יקבל את התוצאות?? ואם בכלל אני יוכל להכנס ולעבור את הבדיקה על המקום? האם יש מקומות אחרים שאפשר לעבור את הבדיקה? *דחייה של הניתוח לא באה בחשבון משום שאני מחכה לו כבר חודשיים ואם אני דוחה את המועד הנ"ל יהיה עלי להמתין כפליים... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה רק אני או שהאתר הבא לא עובד: http://atma.diabloii.net/
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים. כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון. אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים. בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it. במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.
-
- 63 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: במידה ועושים בדיקת שתן לגילוי סמים מקבוצת האמפטמינים, האם ניתן למצוא שרידים של מתילפנידאט (ריטלין, קונצרטה)? אם כן, במשך כמה זמן הוא נמצא בשתן?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לשלושה שבועות לתילאנד, עכשיו האם אפשר לקנות שם חלקים למחשב ואם כן איזה.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים חושב על לעשות קעקוע וכבר יש לי כיוון.. יש לי אהבה גדולה למוזיקה (אני תקליטן במקצוע) ואני רוצה לעשות קעקוע שיהיה קשור למוזיקה עם קשר למוזיקה אלקטרונית או קשר לארץ ישראל.. יש לי כמה רעיונות בראש .. זה אחד : ואני ישנה אותו קצת שיראה כמו מגן דויד (ולא כוכב) או זה: זה סתם כיוון.. זה לא יראה ככה.. הגודל הוא בערך חצי מצחיה של כובע והוא יהיה על כתף ימין .. למישו יש אולי קעקוע דומה או רעיון כלשהו שיכול לעזור ?
-
- 51 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה. המצב שלה הוא כזה: צבע מתקלף מכה מאחור מראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותם אין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל) אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב. איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג? אשמח לרעיונות
-
- 41 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
טוב הכותרת די מפגרת אבל רציתי לרשום משהו שיעמוד בחוקי הפורום ויתאר את השאלה שלי(גם אם בעקיפין), בכל מקרה, שמתי לב שיש לי את האפשרות לשים אקומולטרים(הכוונה למספר הימורים שצריכים כולם להצליח כדי שאני ארוויח) רבים על הימור זעיר. אז סימנתי משהו כמו 10 אירועים שונים בעלי יחס זכיה של בין 2 ל-10(יחס זכיה של 10 יקנה לי רווח של 9 שקלים על כל שקל הימור), ושמתי לב שעל כל שקל שאני אשים אקבל באיזור הכמה מאות מיליארדים של שקלים. עכשיו מיד תחשבו ותגידו, אם הרווח הוא 500 מיליארד שקל אז הסיכוי לכך הוא אחד ל 3 טריליון, אבל לא הנקודה. בוא נגיד שהסיכוי הזה מתממש(אמנם מזערי, אבל לא בלתי אפשרי), אז מה יקרה, או, כמה ישלם לי האתר על הזכיה?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משחה מהמעבד?
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי, מחר יש לי ראיון ליחידה בצה"ל שקשורה במחשבים - בעיקר תכנות. הבנתי שישאלו אותי שאלות "אתגריות" בנושא זה - חידות. אם מישהו מכיר חידות יפות שקשורות לתכנות תפרסמו אותן כאן (אולי עדיף עם פיתרון כי הראיון מחר....). תודה
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נתקלתי בתגובה בזאפ לDOK 16GB שהייתי חייב לשתף: :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני הייתי בצד עם ידידה ואז צלצלו אלייה ואמרו שיש מכות הלכנו בכיוון וראיתי בלאגן והחלטתי במקום להיכנס ולחטוף\לחלק לקרוא למשטרה כי מכות לא ייתנו פה כלום... אז התרחקתי למרות שהידידה רצה פנימה ולקח למשטרה יחסית הרבה זמן להגיע...הערסים כבר התפזרו..חבר טוב שלי פתח את הראש..ועכשיו טוענים שאני נקבה והפקרתי... לדעתי לקרוא למשטרה ושיעצרו אותם וייגמר העסק ולא לחטוף גם.. פעלתי נכון?או שהפקרתי? איך אתם הייתם פועלים? איך אני מסביר את דרך המחשבה של לחבריי בלי שיתחילו לקרוא לי נקבה ומפקיר?
-
- 54 תגובות
- 4.4k צפיות
-