כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?
-
- 47 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
מה הבדיקות שעושים לאדם שטס עם גבס? הרי ניתן בקלות להחביא חומר נפץ פלסטי בתוך גבס.
-
- 24 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלת זימון ל- "מבחן לחיל המודיעין למסלול גאמ"א". זה מתחיל בשעה 8:30. באיזה שעה זה אמור להסתיים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
רק אני שמתי לב לזה שבעמוד הראשי מפורסמות הודעות נעולות? עוד רשום "נושאים החמים של היום" מה ההגיון בזה? לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421953 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422081 בכלל המון הודעות שאני רואה ננעלות כי הן מיצו או כי אנשים בלבלו בשכל אבל אם יש לאנשים עוד מה להגיד למה להשתיק? ואם כבר אז לפחות שלא יפורסמו בעמוד הראשי זה לא נראה טוב. אני מקווה שלא תאכלו אותי תכלס איכפת לי מהאתר והפורום אחרת לא הייתי מתאמץ להגיד את זה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נאבד לי האנרק,ובו הייתה הכרטיסייה והיה רישיון הנהיגה שלי היה גם קצת כסף אבל זה לא ממש חשוב לי,גם הכרטיסייה לא ממש חשובה כי אפשר לקנות כרטיסייה חדשה,מה שעשיתי כבר. הבעייה היא הרישיון,שמשמש לי גם כתעודת הזהות שלי לכל מיני מקומות שאני הולך ומבקשים תעודת זהות מה אני עושה במקרה כזה?הולך למשרד הרישוי ומה מבקש שם?זה עולה כסף לעשות כזה דבר? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם אתם עושים משהו ולא מצליח לכם כי אתם "לא יכולים" תראו את הסרטון הזה אז אם בנאדם עיור הצליח לרכב TRAIL...
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בבית בבניין חדיש יחסית פחות מ6 שנים,הבית במצב טוב מכל הבחינות ומנקה כל שבוע. כבר תקופה שבאיזור של המזווה ישנם פרפרים קטנים שחורים שמסתובבים על הדלתות ובתוכו ולמרות שהזזנו את האוכל מהמזווה עדיין הם שם . מדובר בכמויות של פרפרים שלא נגמרים גם אם מחסלים אותו בריסוס או במחבט חשמלי .. הם אמנם לא מזיקים בעיקרון ולא מפריעים כל עוד הם פרפרים אבל כנראה באיזהשהו שלב הם נהפכים לתולעים ... אולי זה השלב הקודם שלהם ואולי זה המתקדם שלהם אין לי שמץ ואולי אנשים פה מבינים בזה קצת יותר ממני. אשמח לקבל כל טיפ אפשרי איך לרצוח את הפרפרים האלה ! איזה K מומלץ לרסס מזיקים מהסוג הזה? ממה יכול להיות שהם באים? לי יש קונספירציה שזה מהעץ\שיש במטבח כמה שזה נשמע הזוי.. תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר באשקלון ועומדים להקים פה עוד תחנה פחמית מזהמת לכן אני מבקש מכולם לחתום על העצומה הזו:http://www.ashkelon.muni.il/htmls/hebrew/petition.html ולעזור במאבק נגד הקמת התחנה עוד עצומה: http://www.greenpeace.org/israel/getinvolved/no-to-coal
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
קיבלתי זימון לבמחנים בפרויקט סיגמא (אני לומד אלק' בבית ספר ) עכשיו קראתי בכללי על הפרויקט אז זה לא המידע שאני צריך . רציתי לדעת מאנשים שהיו שמה על רמת הקושי של המבחנים ועל מה כדאי לחזור להתכונן ? וגם עד כמה שווה ללכת לפרויקט הזה ? ואם יש המלצות לעוד פרויקטים בצהל שקשורים לאלק' ולימודים של יג' יד' אשמח לשמוע ועוד שאלה עדיין אין לי מושג מה הפרופיל שלי עם הפטיטיס b כמה יורידו לי ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. האם נטוויז'ן חוסמים פורטים? ואתרי HTTP(ראפידשר ודומיהם?) כי לי ראפידשר מוריד על 50KB ויש לי חבילה 1.5MB. זה סביר? כי לחבר שלי יש בבזק, והוא מוריד ב150MB ב5MB. אם אני יעלה את החבילה אז גם ההורדה תעלה? או שזה בעיה בנטוויז'ן? ואותה השאלה גם לתוכנות ושאר האתרים. אריאל
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאולי זה קצת לא מתאים אבל חשבתי שאולי מבין כל האנשים פה בטח יש איזה כמה שמבינים באופניים... אז ככה התחלתי לאהוב את העניין הזה של הקפיצות והתרגילים זה נראה לי ממש כיף בתור תחביב.... איזה אופניים אתם ממליצים לי הכי טובות לסגנון (אורבן), אני שם דגש על משקל אני רוצה שיהיו כמה שיותר קלות, נוחות, בלמים טובים ופשוט מצוינות לתחום... המחיר הוא עד 6000 שקל (זה מה שהשגתי).... תודה רבה לעוזרים, רן
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-