עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. זה המפרט אחרי שיפור ושידרוג Core 2 Quad Q6600, 1066MHz @ OC 49% 3.56Mhz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1188Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Chieftec 550 Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 מקלדת Teac SMX-20 2X XBOX 360 Wireless CONTROLLER 37" PILOT LCD HDMI MS VISTA SP1 64Bit וכל זה במארז ס…

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by zoyaniv,

אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.

6. Started by hellforce,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by metall111,

אני פשוט לא מבין את זה ואולי מישהו יכול להסביר לי, יש להם את המחירים הגבוהים בארץ, שירות לא הכי מקצועי, ועדיין הם מתקיימים כחברה נוצצת ומסגסגת, האם היא באמת כזאת !? או שרק אני חושב שהמחירים שלהם ממש מעבר לכל ביקורת.

• 70 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. Started by MishaK,

אנגולה: ברזיל: בוריקנה פסו: אירופה: סומליה: ארה"ב: קולומביה: סין:

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by whitiger19,

שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RTTW,

צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pringles,

תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...

14. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by neogod,

אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by eSLC,

הסתובבתי בפורומים באתר (Gamer) בימים האחרונים, ופשוט נגעלתי מהפורומים (בעיקר פורום "חומרה ותוכנה") הגישה של האנשים כלפי אחד לשני פשוט יוצאת דופן אנשים כל כך שונאים אחד את השני כולם עושים דווקא כל אחד עושה מה שהוא רוצה ושלא נדבר על הספאם שהולך שם זה פשוט לא יאומן, הבכירים (בעל דרגה גבוהה לא תמיד המנהלים למיניהם) תופסים גובה ולא מפסיקים לחלק כוכבים (אתם יודעים באיזה צבע), פשוט זוועה. **אני לא מכליל את כל חברי הפורום, אך חלק נכבד מהם נמצאים בתאור שלי. דעתכם בנושא? *תקנו אותי אם אני טועה*

• 60 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. Started by R0ck,

http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=395J7TFHK2SQN2O20MVJYZ39G3 תפנו לעצמכם כשמונה דקות מעיסוקיכם ותאזינו לדבר המהמם הזה... מסקרנת אותי דעתכם.

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

הלו מה קורה? ראיתם את הקליפ החדש? אני חושב שהשינוי שהם עושים יהפוך אותם לטובים נראה לי שהם סוף סוף נכנסו למטאל חזק! אני אהבתי מאוד למרות שזה לא ממש מראה את השינוי שהם עשו רק בעוד איזה חודש נדע שיצא הדיסק יאללה ביי!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by haviv822,

מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  25. שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.