עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shasoosh,

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני צפוי להיות מוזמן לחקירת מצ"ח בקרוב. רבתי עם אחותי (גם היא בצבא) לפני כשבוע, הרבצתי לה, נהיו לה סימנים על הפנים והיא הלכה להתלונן עלי במשטרה לפני כמה ימים. במשטרה אמרו שיעבירו את החקירה למצ"ח וגם יפנו לשירותי הרווחה. חשוב לי לציין שאני ממש לא בנאדם אלים - לא פיזית ולא מילולית. ברור לי שהייתי טיפש. יש לי מערכת יחסים מאוד גרועה עם אחותי וזה הגיע הפעם למצב חריג. אין לי שום רקע פלילי, וגם בצבא אני מתנהג למופת ומאוד מרוצים ממני. אז מי שאולי יודע/מכיר.. - מה צפוי לקרות עכשיו? איך ותוך כמה זמן אני צפוי לקבל זימון לחקירת מצ"ח? האם כדאי לי להעזר בעו"ד פרטי או לקחת עו"ד מהצבא? מה הסיכויים לצאת בלי כתב אישום או בלי הרשאה? מה ההשלכות של כתב אישום או הרשאה? אני אודה מאוד לכל …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TombcatZ 2,

http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/ איך בא לי אחד כזה בבסיס...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by x-dude,

תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

אוקיי אני סובל מאקנה... עכשיו אני מטפל בבית טיפול רב שלבי לא נכנס לזה באמת דורש השקעת זמן לינה במיטה ובחדר סטרילי וכל זה... יש מצב שאני מקבל אישור עקב הטיפול אפילו ל4 חודשים עד חצי שנה ללינה בבית ? ושאלה נוספת היא מי רשאי לתת את ההיתר ? זה באמת נחוץ... לאו דווקא בשל רצון לישון בבית. תודה !

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'. אני אתחיל: שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים: מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90 אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92 מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99 סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..) לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים: חשמל ומגנטיות (6 נק') חשבון אינפיניטסימלי (7 נק') מתמטיקה שימושית 2 (6 נק') סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by manticore,

מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Rinkadink,

כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by adamginz,

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. רבותיי! ביום שני הקרוב יש לי בגרות בע"פ באנגלית (Oral Exam), ואחת מהדרישות היא להכין פרוייקט על: רומיאו ויוליה או The Giver... אני בחרתי ברומיאו ויוליה, כי אני יותר מתחבר לזה וקשה לי (מבחינת שיעמום) לקרוא את The Giver. אני מחפש כל חומר/אתר שיכול לעזור לי בהכנת הפרוייקט (או להביא לי פרויקט מוכן, אפילו אם הפרוייקט כתוב בעברית [יותר טוב]) על שייקספיר, או אם יש לכם על The Giver (כן, אני נואש). באמת, חברים! כל תגובה עם אינפורמציה, ולו המעטה ביותר יכולה לסייע לי מאוד לקראת הפרוייקט הזה. אני בלחץ אטומי וממש אין לי מושג איך להצליח להכין את הפרוייקט הזה ליום שני, אז אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור לי *אפילו קצת* אל תתביישו לעשות את זה. כמו כן, אם אתם מכירים אתרים שמציעים תקצירים…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Eviljelly,

סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by NaDav.p,

שלום לכולם... אני מחפש אתר שאפשר למצוא בוא מילים לשירים... מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור לי... תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום,אני מחפש כמה המלצות מהטובות לטראנסים,אני לא מבין בכל הקטע של הפסיכודלי וזה,תנו לי את הסוג הכי טוב. אם אפשר - לתת את השמות של השירים. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by noambaum,

ת'רד לסקינים סוף לווינאמפ !!! הנה אחד: http://www.skinbase.org/rate.php?id=19168 תהנו

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

אבא נוסע לשבוע וחצי והציע לקנות לי משהו. זרקו רעיונות.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by imac,

הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by J0n1,

עשינו היום שיפוצים בבית וראיתי את הדבר הזה, מה התפקיד שלו? זה של התשתית של האינטרנט - הוט, אבל מה זה עושה? אין לי כבלים בבית ד.א.. טנקס אה שכחתי להביא תמונה חח http://img89.imageshack.us/img89/3543/dscf2192qz0.jpg

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

http://mars.nana.co.il/taki/taki.aspx טאקי מול מחשב או מול אנשים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by smack,

היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים