עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eladhor7,

סרט טוב, - משפחה על גלגלים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Kriz,

אוקי.. אז הינה קצת מהתמונות של המסיבה האחרונה של CSL :> (יש הרבה וייתכנו עידכונים) -למי שלא יודע CSL מתמקדת במשחק CS בעיקר אך משחקים אחרים שוחקו גם כן לתמונות : http://csl.co.il/LP/csl_winter/

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. פורסם ברוטר בפורום חומרה: http://rotter.net/forum/hard/1686.shtml#26 ---------------------------------------------------------------- אם אתה רוצה מחשב ''פצצה'' קנה AMD ויחד איתו מקלט קירור אטומי נגד פצצות. בקיצור: שים חב שאילו שממליצים על AMD בלהט הם פריקים שמתעסקים עם קירור מיוחד, מארז מיוחד, גריז תרמי, מאווררים ועוד עניינים מעצבנים שמעניינים רק פריקים. בחשבון סופי, כלל לא ברור אם הם חוסכים כסף, מספיק שמשהו ידפק כדי שכל החיסכון יהפך לנזק. אם אתה רוצה מחשב בלי בילבולי מוח קנה פנטיום. ---------------------------------------------------------------- מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הנה הגיעה לה עונת החומנים והיום היו לי כבר 4 בחדר וכולם עפים ומתנגשים בקיר. אף פעם זה לא עניין אותי אבל עכשיו שאני חושב על זה.. למה בדיוק הם מתנגשים בקיר זה כיף להם? הם לא רואים? הם שיכורים? מישהו יכול להסביר לי?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הם פירסמו את המערכת שלהם http://www.mta.ac.il/AcademitProg/Pages/academitprog.aspx אבל זה כזה סלט, גם כי אני רוצה מרצים טובים וגם כי אני מעדיף לדחוף את המערכת לכמה שפחות ימים ושהשיעורים יהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני. תקנו אותי אם אני טועה - בשנה א' כולם לומדים אותו דבר, בלי קשר להתמחות שנבחרה, נכון? אשמח לקבל טיפים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Rafi921,

אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by x-dude,

תגידו יש פה אנשים,מעשנים כבדים שגם כמו במצב שלי? סביבת העבודה שלהם היא בצהוב? אני לא מסוגל להפסיק לעשן,והחדר שלי....עזבו את החדר המסך צהוב :-\ (אל תגידו לי להפסיק לעשן),האם יש למישהו פיתרון? איזה סופג ניקוטין שעושה עבודה טובה?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349643,00.html חח איזה חזק היה!! פתאום הרכז ב מהר ואומר" יש שריפה לצאת מהכיתות" והמורה הרוסיה שלנו נלחצה ודיברה איתנו בטעות ברוסית חחח ח אבל בוויאנט הגזימו דיברו על זה בחדשות וברדיו ח אבל הגזימו

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by TimoTy,

זה נשמע קצת מוזר אבל תמיד עניין אותי הסרטים הנאצים והאופן שבו היהודי מוצג שם אז אני רוצה למצוא סרט נאצי (מתקופת מל"הע ה-2) ולנסות להבין אשמח אם תתנו לי שמות של סרטים כאלו ודרך להשיג אותם בתודה רבה תום

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by חובב,

שלום קניתי ksp מוצר מאילת וברצוני להזדכות עליו(כמובן לפי מחיר אילת) במקום אחר ולקנות מוצר אחר. במדיניות של החברה לא רשום שום דבר לגבי זה. המוכר בסניף (באר שבע) אמר לי שזה לא אפשרי אלא רק עם קנס של 5% וצ'ק שיגיע מסניף אילת. האם זה חוקי? למרות שדבר זה לא רשום בתקנון - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר להעביר לפורום צרכנות(לא שמתי לב שיש)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by askme,

התגלתה מערכת שמש קרובה עם 7 כוכבי לכת שבחלקם לפחות, מתקיימים תנאים להימצאות חיים ( נו, כמו שאנחנו מכירים ). http://news.walla.co.il/item/3042965 תהנו.....

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by maverick,

ללא מילים:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by HiperPsY,

קודם כל הבצלחה לכל הניבחנים (שאני גם בינהם). דברו על הנשוא... מתכונת : 96 ;D

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by StrikeEagle,

אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שנים שאני מדשדש במקום ותקוע בשגרה ובמוכר בתחום של התיקוני מחשבים ואני מעוניין להתקדם, גם מבחינת שכר וגם מבחינת תפקיד. אי שם ב-2008 עשיתי קורס מאוד בסיסי של טכנאי PC, אין לי שום ידע ברשתות תקשורת וכול מודעה שניה כמעט באולג'ובס דורשים ידע בזה. אז מה הצעד הבא? האם אני צריך לקחת קורס ברשתות או שיהיו מקומות שיקחו אותי למרות שאין לי את הידע הדרוש? תודה

20. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MishaK,

כיפור שמח וטעים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by VoLcAnO11,

שלום, אני נהג חדש ואני רוצה לעשות ביטוח לנהג צעיר. עשיתי כמה בדיקות וראיתי שביטוח הפניקס מציע ביטוח פר נסיעה, ז"א שאם לא נסעתי - לא שילמתי. http://www.fnx.co.il/insurance/car-insurance/young-driver/car-insurance-for-young-drivers.aspx זה בדיוק מה שאני צריך, כי גם ככה אני לא נוסע יותר מדי. הכי הרבה שלוש פעמים בשבוע. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מה החסרונות של זה. ראיתי שכדי להפעיל את הביטוח צריך לשלוח SMS כדי לקבל אישור נסיעה, ואז לשלוח שוב פעם SMS בסוף הנסיעה. זה דבר די מעצבן, אבל אני יכול להסתדר עם זה. מה גם שכל SMS עולה 50 אגורות. אז מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Eviljelly,

סתם מתוך סקרנות ... כי השבוע יש איזה שביתת קולנוע כי העלו את המחירים ומחירי הפופקורן מושווים לאונקיית זהב .. !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Yossarian22,

שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים