עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html

2. Started by redti,

אני יודע שהנושא נחרש בכל זאת.. קיבלתי היום (יום ראשון ) ב10 בבוקר 2 גימלים אני חוזר יום רביעי נכון ? עוד משהו..זה לא גימלים של רופא רגיל , אלא מומחה שגם מוסמך לתת אבל במסמך רשום שהוא קיבל אותי ב5:50 ושחרר אותי ב10 בבוקר זאת אומרת שקיבלתי גימלים ב10 בבוקר נכון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MasterDK,

היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Morphine,

אני לא משתמש. היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי. מה איתכם?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 108 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Morphine,

אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by zombie,

אני רוצה לקנות רובה אויר שייתן מכה דיי חזקה וכואבת, התקציב הוא 300 שקל, כמה FPS הוא צריך ליהיות בשביל להכאיב ממרחק של 20 מטר נגיד?

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by IG,

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים

10. Started by Avi Levin,

הזמנתי משם אוזניות CX300, למישהו יש מושג תוך כמה זמן מגיע המשלוח בממוצע? והאם לא היה יותר כדאי לקנות מחנות בארץ (ההפרש בדיוק 50 ש"ח) ואז להיות בראש שקט שיש גם אחריות?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Fighter,

איך משיג את זה אם אני גר בישראל? http://www.rootjack.com/

• 54 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. Started by dvirf1,

מישהו יודע כמה קלוריות צורך ק"ג שריר ביממה?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

מה היו המספרים בהגרלה של מוצש??? 8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by -yooy-,

מה הנוזל היקר ביותר (מהנוזלים שאפשר לקנות בחנות ברשתות כמעוניות כצרכן רגיל) ? וויסקי איכותי? מים כבדים? אולי תרופה מסויימת? תשובה כאן: כמה מהדברים החשובים ביותר בעולם מגיעים במצב נוזלי. מים, שבלעדיהם איננו יכולים להתקיים, נחשבים למשאב בסכנה; נפט ותוצרי הזיקוק שלו, שמשמשים מקור האנרגיה הנפוץ ביותר בתעשייה ובתחבורה, גם הוא בסכנת הכחדה; תרופות מסוימות מוזרקות לווריד או נשתות ומצילות את חיינו; וכדי ליהנות, אנחנו מוכנים לעתים לשלם מחיר גבוה על משקאות כמו שמפניה, יין או ויסקי. הנוזלים היקרים ביותר בתבל הם כנראה זרע של סוס מרוצים גזעי או יין אספנים - הם יכולים להגיע למחיר של מאות אלפי דולרים לליטר. ואולם מתוך הנוזלים שניתן לקנות כצרכנים, ברשתות קמעוניות או מספקים סטנדרטיי…

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. היי אנשים מחפש איזה אתר שמסוגל לשלוח לך מייל כאשר פרק חדש של סדרות מסויימות (לפי בחירתי, כמובן) משודר בחו"ל (ארה"ב / אנגליה בעיקר) מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by Avi Levin,

ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by coben,

יש לי עובש (או פטריה) בתוך המזגן (עילי) באיזור של הוצאת האוויר, בכל הקטע שאחרי הגוף קירור עד השלבים. איך מנקים ?

• 12 תגובות
    • 41.1k צפיות
  21. Started by לילך,

נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, האם האתר/החברה הזה/הזאת בטוח/ה? http://www.jr.com/ אני רוצה לקנות מפה דיסקים של מוסיקה. עריכה: ולא, אי אפשר להשיג את זה בארץ. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  23. אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 12 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים