עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז אני הייתי בצד עם ידידה ואז צלצלו אלייה ואמרו שיש מכות הלכנו בכיוון וראיתי בלאגן והחלטתי במקום להיכנס ולחטוף\לחלק לקרוא למשטרה כי מכות לא ייתנו פה כלום... אז התרחקתי למרות שהידידה רצה פנימה ולקח למשטרה יחסית הרבה זמן להגיע...הערסים כבר התפזרו..חבר טוב שלי פתח את הראש..ועכשיו טוענים שאני נקבה והפקרתי... לדעתי לקרוא למשטרה ושיעצרו אותם וייגמר העסק ולא לחטוף גם.. פעלתי נכון?או שהפקרתי? איך אתם הייתם פועלים? איך אני מסביר את דרך המחשבה של לחבריי בלי שיתחילו לקרוא לי נקבה ומפקיר?

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by benor,

היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?

• 47 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  4. אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by sTreTcheD.im,

מה זה לחיצת קונקטור? יש למישהו סירטון איך עושים את זה? תיאור מה עושים בלחיצה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ConRoe X Fire,

אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by omrij,

מישהו (משועמם) התחיל מWINDOWS 1.0 ועבר דרך (כמעט) כל הגרסאות של WINDOWS עד ל7 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4041679,00.html

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://computers.walla.co.il/?w=/4/794476#section1 פשוט עצוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by eladbu,

אני צריך הזמנה לגי-מייל ל: eladbob@bezeqint.net בתודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Nahum2,

גוגל..

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by guyby,

שלום לכולם, יש לי מסך של טושיבה שלא נדלק יותר ולדעתי זו בעיה בספק כח שלו. צרפתי כאן תמונה, אשמח אם מישהו מזהה ויכול לומר לי מי מכל החלקים שיש בתמונה זה ספק הכח. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Doctor Robert,

היי, אני לומד עכשיו לבגרות במתמטיקה - 3 יח' לימוד. אני לומד עם מורה פרטי פעמיים בשבוע, כל שיעור שעתיים. הספקנו לעשות את היחידה הראשונה והשנייה תוך פחות משלושה חודשים. המטרה שלי מההתחלה הייתה לעשות 5 יח' לימוד עד גיל 18 (אני עוד חודשיים בן 17). העניין הוא, שאם נמשיך בדרך הזאת, דרך 3 יח' ל-4' יח' ואז ל-5' יחידות, סביר להניח שכל הבגרות תקח יותר מהזמן שנותר לי. אני חושב שזה בזבוז זמן לעבור דרך 3' יחידות ו-4' יחידות עד שאני מגיע ל-5' יח' , אם ניתן ישר לגשת ל-5' יח'. המורה שלי אומר, שעדיף קודם כל לעשות בגרות ב-3 יח' כדי שקודם כל תהיה לי בגרות, ובמידה וארצה להמשיך ואבין את הנושאים, ללכת ליח' יותר מתקדמות, במקום לגשת מההתחלה ל-5' יחידות ולהיכשל בהן ולבסוף, להישאר ללא בגרות. …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by RayZ,

לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by exXxTreAm,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  20. היום אני יוצא עם החברים לטבריה ואנחנו מחפשים חוף [גם אם בתשלום] בלי ערסים או הרבה צעירים, וגם שיהיה שם גישה לרכב שיהיה אפשר לשים מוזיקה. ובתכ'לס תביאו גם עצות כי זה פעם ראשונה בטבריה, מה לעשות ומה לא, איפה לקנות ואיפה לא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש מקום שמוכרים 5 מרבדי דשא דרבן. זה לא הרבה אבל אני לא צריך יותר. אריאל

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?

23. נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אילו אתרי חומרה ישראלים אתם מכירים חוץ מאתר זה (לא שיש לי משו נגד אתר מעולה זה)

• 5 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים