כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום השאלות שלי הן: 1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה? 2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק? 3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כלב נובח חתול מיילל ציפור מצייצת אריה שואג סוס צוהל ופיל ?? (זה לא חידה, אני מחפש תתשובה..)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יצא לי לבדוק בכמה מקומות וראיתי שATI הולכים להוציא סדרה חדשה בקרוב ושINTEL יוציאו את סדרת ה i אני לא מתכנן לקנות שום פריט מהקולקציות הלאו השאלה שלי היא מתי הם אמורים לצאת ואם זה ישפיע על המחירים של הפריטים הקודמים להם? בקיצור, לקנות עכשיו או לחכות?
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קיבלתי ציון סופי 66 בלשון ואני מתלבט אם כדאי לי לשפר.... מה אתם אומרים? זה יעזור לי במשהו? (במידה ואני ארצה להתקבל ללימודים אקדמאיים...) אני יודע שזה משפיע על הממוצע מן הסתם... אבל חוץ מזה, יש עוד סיבה לשפר?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות לוח של בערך מטר על מטר של קלקר, איפה ניתן לקנות את זה באיזור חיפה . תודה
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
שלום, עליתי ליא' וכרגע אני נמצא ב2 מקצועות מורחבים, ביולוגיה ותקשורת. עכשיו אני 3 יחידות מתמטיקה (ומתכוון אחרי צבא להשלים לפחות ל-4) ו5 יחידות אנגלית. אז רציתי לשאול אם באוניברסיטה יש בכלל משקל ל 5 יחידות תקשורת או שלא? כי אני די מעוניים לפרוש מזה כי זה מביא לי עומס שעות. תודה למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'. יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים). רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי. בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים. המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, עשיתי 3 יח' במדעי המחשב ויש לי סופי של 86 או 87 והשנה אני אמור להמשיך ל5 יח', אך השנה יש לי עוד לחץ של עוד מקצועות כמו פיזיקה,ביולוגיה ומתמטיקה ושמעתי שה2 יח' האחרונות במדעי המחשב יוסיפו ללחץ עוד יותר. השאלה שלי : עד כמה משמעותי ההבדל בין 3 יח' ל5 יח' שהולכים לצבא,לאוניברסיטה? האם כדאי לפרוש ולסיים עם 3 יח' ולהשקיע במקום ה2 יח' במדעי המחשב ,בפיזיקה ובמתמטיקה? אשמח לתשובה רצינית, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר על המשחק הזה של הפייסבוק עם המאפיה? זה כמו GTA או שזה סתם משחק עלוב? אין לי כוח להתנסות בו, אני מעדיף לשמוע חוות דעת. וואו, כבר אשכול שלישי על פייסבוק השבוע.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו פעיליות לחיזוק הקוארדינציה ופיתוח החשיבה אתם מכירים? אשמח לקבל טיפים והצעות. החל ממשחקים פיזים, למשחקים לN95 8GB, ומשחקים לדף ונייר.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע על רדיו כמו רדיו ישראל ל toolbar עם שירים באנגלית בלבד?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-