כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה אתר הורדות אפשר למצוא את המגוון הכי גדול ? (אתר ולא תוכנה)
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
ונגיד שלא' אמורה להיות בדיקת דם, האם בדיקת דם רגילה בקופת חולים תדפוק את א' קשות?
-
- 33 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..
-
- 62 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני מתעסק בתחום הדו"ג בשנה האחרונה ורציתי לתת קצת דעה... היחס שהמשתמש "פול גז" קיבל פה הוא מתחת לכל ביקורת. אתם מתנהגים בידיוק כמו ערס ממוצע - תוקפים אותו בפרהסיה, סוקלים אותו באבנים ... לא רצינים כמו שאתם מתיימרים להיות. יורדים על העיתונות הדו גלגלית בארץ שאף אחד לא טורח לקחת לידיים ולהרים ברמות בינ"ל... למרות שחבר'ה בידיוק כמוני וכמוכם עובדים 24 שעות כבר מס' שנים על כתבות לאופנועים שיותר משובחות מעיתונות אינטרנטית... חח מזכיר לי שרשור על אירן שהתעללו שם באסירים, שסקלו באבנים אנשים...אמרתם שאתם נגד זה... מילולית גם נחשב. ביטוח החובה הינו מעוות מהיסוד וצריך לחזור לחוקים ישנים אשר לתקנו כמו שצריך... תראו מדינות אחרות כמו אנגליה ששם כל דרגות הסיכון וה…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא מארה"ב מספר דברים כמו: זיכרון, כרטיס גרפי, מעבד וספק. האם יש על הרכיבים האלה מכס? או מע"מ ואם יש כמה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. במטרה לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי ובאופן כללי אני חיפשתי משהו מעניין לקרוא וגם משהו שאני אוכל לשפר דרכו את האנגלית שלי. מה שמצאתי זה המגזין TIMES, יש בו הרבה קטעים ונושאים מעניינים וגם הרמה שלו מתאימה פחות או יותר לדרישות שלי. השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותו בארץ, עדיף שיהיה גליון מעודן. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg
-
- 59 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אין לי יותר מידי מה להוסיף... אנא ממכם, כל מי שרוכב... תצטרפו http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46696
-
- 278 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
שלום חברים! לסבתי יש פטיפון ישן, שעבד עד לא מזמן ופתאום תוך כדי עבודה הפסיק לעבוד. הפלטה של התקליט האטה עד לעצירה, אחרי זה הוא חזר לעבוד קצת והפסיק. מאז כבר כמה שבועות הוא לא עובד. נגעתי בשנאי שנמצא למטה והוא היה חם.(ברגע שהפטיפון "גמגם" עד לעצירה) האם זה השנאי שנשרף? אם כן כמה זה צריך לעלות? חשבתי ללכת ל"רדיו הכוכב" שהבנאדם שמתקן שנים בתחום. יש עוד חנויות טובות? שבת שלום, אריאל
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הבנתי שחייל שמשתחרר עם סעיף נפשי לא רק 21 גם 45 (בתום ה3 השנים) לא יכול להוציא רישיון לנשק , זה חד וחותך לגבי כל סעיף וכל מקרה ?
-
- 26 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה גבר עושה פעם בשנה שאישה עושה כל יום ? ( זה לא נושמת , חולמת , וכל המשחקי מילים האלה ) ולסביות לא עושות את זה
-
- 39 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
היי, בעוד כ10 חודשים אני עתיד להשתחרר מהצבא והחלטתי לתכנן את הטיול אחריו. בעקרון אני רוצה לטוס לארה''ב ולטייל לבאלסקה. לפי מה שאני יודע חייבים ויזה כדי להכינס לארה''ב. חיפשתי קצת בגוגל, ראיתי את הטופס עצמו, אך התהליך עצמו לא כ''כ ברור לי. יש פה מישהו שכבר הוציא ויזה ויודע מה התהילך? אשמח לטיפים או פירוט כל שהוא בנושא. מעבר לכך יש בידי אזרחות שנייה, האם זה יכול לסייע לי בקבלת הויזה?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-