עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kira,

טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...

• 41 תגובות
    • 14.5k צפיות
  3. Started by redead,

אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח. למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MightYaad,

למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…

7. Started by iluxa1,

תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mikko,

יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by ISKABELKA,

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום אימי לוקחת 45כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה". קרן זו עבור תרופות של אימי לסרטן, שמחזיקות אותה בחייים. http://www…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  12. שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  13. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sapartil,

באיזה אתר הורדות אפשר למצוא את המגוון הכי גדול ? (אתר ולא תוכנה)

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 12.7k צפיות
  16. Started by vk,

ונגיד שלא' אמורה להיות בדיקת דם, האם בדיקת דם רגילה בקופת חולים תדפוק את א' קשות?

• 33 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. שלום לכם חברים אני מתעסק בתחום הדו"ג בשנה האחרונה ורציתי לתת קצת דעה... היחס שהמשתמש "פול גז" קיבל פה הוא מתחת לכל ביקורת. אתם מתנהגים בידיוק כמו ערס ממוצע - תוקפים אותו בפרהסיה, סוקלים אותו באבנים ... לא רצינים כמו שאתם מתיימרים להיות. יורדים על העיתונות הדו גלגלית בארץ שאף אחד לא טורח לקחת לידיים ולהרים ברמות בינ"ל... למרות שחבר'ה בידיוק כמוני וכמוכם עובדים 24 שעות כבר מס' שנים על כתבות לאופנועים שיותר משובחות מעיתונות אינטרנטית... חח מזכיר לי שרשור על אירן שהתעללו שם באסירים, שסקלו באבנים אנשים...אמרתם שאתם נגד זה... מילולית גם נחשב. ביטוח החובה הינו מעוות מהיסוד וצריך לחזור לחוקים ישנים אשר לתקנו כמו שצריך... תראו מדינות אחרות כמו אנגליה ששם כל דרגות הסיכון וה…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה

20. Started by Dean7,

יש לי אוסף דיי גדול של תקליטורים (דיסקים בשפה מדוברת יותר) , במערכת מצוינת ובכללי אני דיי מרוצה. פגשתי איזה אחד שמבין מאוד בעניין המוזיקה והמערכות , ואמר לי שתקליטים (וינילים) נשמעים הרבה יותר אמיתי ו"חיים" מאשר התקליטורים הדיגיטליים. אני הייתי בטוח עד היום שזו רק שיטה מיושנת שמשתמשים בה היום רק בשביל הנוסטלגיה והיא פחות יעילה מהתקליטורים.עקב הנדירות של פטיפונים ותקליטים לא יצא לי לשמוע את ההבדל שההוא דיבר עליו. תגידו ,באמת תקליטים נשמעים יותר טוב? זה עניין של דעה או שזה באמת ככה? איפה בכלל ניתן לנסות את הדברים האלה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני לומד כרגע רובוטיקה 5 יחידות, אנחנו עומדים לפני פרויקט גמר. המטרה היא לבנות רובוט שבנוי על ערכת VEX [עם תיכנות בשפת C]. אני פונה לכל היצירתיים שפה, אני צריך רעיון פשוט לרובוט שניתן ליישם. ערכת VEX כוללת כמה מרכיבים בסיסים [ניתן לראות איפשהו בגוגל, פשוט בלי מצלמות ודברים כאלה]. אני מחפש רעיון ליישום, משהו פשוט שיהיה ניתן לממש. אני מדבר על רעיון כמו "רובוט שמכבה נר, מזהה את הנר וכל זה" או רובוט שמזהה חניה ויודע לחנות, רק רעיונות אחרים. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by TGA,

אני מעוניין להביא מארה"ב מספר דברים כמו: זיכרון, כרטיס גרפי, מעבד וספק. האם יש על הרכיבים האלה מכס? או מע"מ ואם יש כמה?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. שלום רב לחברי הפורום. במטרה לשפר את האנגלית שלי לקראת הפסיכומטרי ובאופן כללי אני חיפשתי משהו מעניין לקרוא וגם משהו שאני אוכל לשפר דרכו את האנגלית שלי. מה שמצאתי זה המגזין TIMES, יש בו הרבה קטעים ונושאים מעניינים וגם הרמה שלו מתאימה פחות או יותר לדרישות שלי. השאלה שלי היא איפה אני יכול לקנות אותו בארץ, עדיף שיהיה גליון מעודן. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ChronoDog,

אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg

• 59 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

אין לי יותר מידי מה להוסיף... אנא ממכם, כל מי שרוכב... תצטרפו http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46696

• 278 תגובות
    • 15.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.