כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
רוצים להרוויח כסף באינטרנט? כנסו! http://www.purecash.co.il/index.aspx
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו בדק את זה לעומק ויכול להגיד במאה אחוזים שהוא לא חוקי?
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טיזר קטן לקראת חזרת התוכנית ב 21/9/09 http://www.youtube.com/watch?v=lWrPbWVgU08 תהנו
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עוד כמה ימים יום הולדת לאקסית - צריך לעשות משהו ... אנחנו עדיין מאוהבים, מדברים ונפגשים המון. ההתלבטות היא אם אני אעשה משהו יותר מידי רציני היא תפתח תקוות שאני רוצה לחזור אליה. מצד שני, אני עדיין אוהב אותה ויום הולדת זה דבר שחשוב לה מאוד - לא מעוניין לאכזב אותה. אופציות כמו טיסה בשמי ישראל, איזה צימר וכד' לא קורצים לי [זה משהו שהייתי עושה עם חברה לא עם אקסית... בכל אופן, שבוע אחרי שנפרדנו היה לי יום הולדת והיא לא עשתה לי כלום.. למרות שביקשתי ממנה לא לעשות כלום אבל בכל זאת..]. מסעדה גם נשמע לי מעפן. חשבתי לקנות לה משהו ולקחת אותה לאיזה איזור עם נוף נחמד לפיקניק [לאפות לה לחמים ולקנות גבינות, איזה מוסקט נחמד ושמפניה] אני גר בחולון ואין לי זין עכשיו לנסוע במשך שעה וחצי לפיקנ…
-
- 57 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
:שלום חברים וחברות. מישהו יכול לארגן לי פרויקט שהוא עשה פעם של 4 יח'ל באנגלית אולי? בבקשה לה להטיף עם תגובות כמו''יש לך את גוגל או ויקיפדיה'' או דברים כאלה בסגנון. מי הבחור הנאה שיוכל לעזור? בכל האינטרט לא מצאתי שום עבודה להורדה שתוכל לעזור לי.. אשמח לעזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!
-
- 41 תגובות
- 11k צפיות
-
-
מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה?? איך אני יכול להוסיף תג מט"ח לאתר שלי ?? תג שיש בו דולר יורו .... אני רוצה משהו שיתעדכן לבד .
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
איך אפשר להצפין מפניי חלק מחבריי את הדברים שאני אוהב? אני לא רוצה שידעו שאני אוהב לראות סדרה מסויימת, או מעריץ זמרת כזו או אחרת. איך מסתירים את זה מפניי חלק מהחברים שלי?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לראות סרטים שכל אחד חייב לראות ושעדיין לא יצא לי.. לדוגמא Star wars lord of the rings matrix וכו'.. מה דעתכם? נ.ב. גם ישנים וגם חדשים.. כל סרט בתנאי שהוא טוב
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לא לשמן מנוע לא סינטטי, אלא לשמן השקוף הזה, בלי תוספים למיניהם...
-
- 41 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח. למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?
-
- 20 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-