עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moon-Mage,

לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by YarinPC,

ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ירושלים כניסת הצום: 16:54 סיום הצום: 18:05 תל אביב כניסת הצום: 17:09 סיום הצום: 18:06 חיפה כניסת הצום: 17:00 סיום הצום: 18:06 באר שבע כניסת הצום: 17:11 סיום הצום: 18:07 לתושבי ישראל לצה"ל ולכוחות הבטחון צום קל וגמר חתימה טובה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

הי חברה, שידרגתי תOFFICE והOUTLOOK הותקן על ה WINDOWS MAIL שהיה לי לפני. כל ההודעות של החשבון שלי נמחקו ואני לא יכול לדעת אם זכיתי ונמחקה ההודעה, או לא. האם אפשר בבקשה לשלוח לי מייל אם זכיתי או לא? אם זה אפשרי אתן את המייל בפרטי למי שצריך.....

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by TNT2009,

שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  7. צמות ;D

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by J0HNiE,

בעוד 140 יום אני מסיים את השירות המזדיין שלי בצה"ל והתוכנית האולטימטיבית היא טיול בעולם כולו כל מיני מקומות וכד'.. לאיזה שנה\שנתיים אבל אני משער שזה לא באמת יקרה אז יש לי תוכניות לאוסטרליה-ניו זילנד טיול... מי שמכיר אותי ומי שלא יש לי גם אזרחות אמריקאית אז אולי אפשר גם לטוס לשם לעבוד קצת ומשם להמשיך.. אני יודע שהטיולים שאני מתכנן הם בסביבות ה80-100 אלף ש"ח אבל העיניין הוא שאני רוצה גם לעבוד זאת אומרת שבכל מקרה שאני אבקר אם אני אצטרך פשוט למצוא איזה עבודה עלובה לעבוד כמה חודשים\שבועות וככה להמשיך בטיול. יש מצב שתוכנית כזאת תעבוד או שכדאי לטייל עם כסף מהתחלה? בנוסף אמא שלי לוחצת עלי שאני יעשה פסיכומטרי אבל עדין לא החלטתי אם אני אלמד בארץ או בארה"ב. אם מישהו יכול לתת לי קצת …

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by IG,

בגהנום > לילה טוב לכול הכופרים! לרגל יום ללא דוסים מעצבנים (אהממ רוני אהממ) שחופרים למוות בכול דיון, החלטתי לפתוח שרשור שירכז את רשימת החטאים שלהם שבזכותם נגיע לגהנום. *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אני אתחיל: לא צם (כמובן), שומע הבי מטאל (דיו... הרבה מוטיבים של שדים ודברים אחרים שנחשבים ככפירה ) ועוד משהו שהחלטתי לצנזר :-X :

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. תקראו את זה: מקור: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000500232&fid=3311 אאוצ' :-X

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  11. אני מתכנן שיפוץ בחדר, ואני צריך לחפור בקיר בשביל להעביר שקע חשמל. אני גם יכול לפצל אותו ולעשות עוד שקע?

• 5 תגובות
    • 28.4k צפיות
  12. Started by Epik_yozhik,

סתם מעניין אותי לדעתם האם הייתם נשרמים לשירות השכרת סרטים כמו נטפליקס למי שלא מכיר www.netflix.com השירות קיים פה בארצות הברית, מה שהוא נותן בגדול אתם נרשמים לשירות להשכרת סרטים דרך הדואר בוחרים בסרט , הסרט נשלח אלייכם בדואר , הזמן להחזיק בסרט הוא בלתי מוגבל, כאשר נמאס לכם מהסרט, אתם מכניסים אותו למעטפה שקיבלתם במשלוח הראשוני. שולחים חזרה לחברה וברגע הסרט התקבל אצלהם הם שולחים לכם את הסרט הבא ברשימה שלכם. השירות פה עולה באיזור ה 5 דולר תלוי בכמות הסרטים ובסוג השירות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by m1ke,

אי שם לפנות בוקר נפרץ צינור במטבח של המשרד. כעבור כמה שעות ב-4 לפנות בוקר נופל החשמל. ומתגלה הזוועה: http://pwnmypic.com/images/05534600813515252908.jpg 11 מחשבים לא עמנו יותר. שרת אקסצ'נג' בסרטים קשים. ידעתי שהייתי צריך לבקש יום חופש..

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Fighter,

למה לא לעבוד שם? איך נכנסים לתפקיד?

• 49 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4230053 http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=4200399 חיפשתי משהו בלי קשר לזה בגוגל ונתקלתי בזה הביקורות שלי לא כאלו מוצלחות גם ככה :kopfpatsch: מה אני צריך להוציא זכויות יוצרים לביקורות שלי :kopfpatsch:

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by YovalAAA,

תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by pizzaguy,

יש לי JETTA 2008 הרדיו מקורי של הרכב רדיו קטלני והכל אבל כותב בג'יבריש שמות של שירים בעברית איך מתקינים עליו פונט עברי?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קודם כל,שבוע טוב לכולם! דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'? איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב? תודה

• 36 תגובות
    • 10.8k צפיות
  22. Started by eyaler,

יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות
  23. ועד כמה מסוכן להוריד תכניים לא חוקים מארה''ב? מה הסיכויים שיתפסו אותך ויורידו לך תראש? כי בישראל הסיכויים קלושים ביותר בתור משתמש ביתי.

• 132 תגובות
    • 11.7k צפיות
  24. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה לקנות שולחן טניס לאיזה דברים אני צריך לשם לב? תקציב כ1000 , אפשר אפילו ב500 , משומש גם בא על הפרק שמעתי על החברות , STIGA VO2 , SETTLER , יש עוד חברות? האם לקחת רק מאלה? תודה מראש נ.ב הארות הערות והמלצות יתקבלו בחום

25. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים