עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איך לעשות את הסימון הזה מעל האות שמסמנת את הקבוצה? כמו פה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D_(%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94) אגב, הורדתי גם את MATHTYPE לוורד ולא מצאתי שם. יש לי אופיס 2007 בגרסת סטודנט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 10.8k צפיות
  3. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by finish,

רציתי להתחיל לראות את הסדרה הזאת וקצת הסתבכתי יש הרבה סרטים וגם סדרה יותר ישנה לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

סיכום הגעתי לתפקיד הניהול כאן בתקופה מעניינת. העברנו יחד כמה ארועים כגון הישרדות בחודשיים של החופש הגדול, הבסת הפלישה של יצורי FXP, מלחמה ברוח FXP שדבקה פה בכמה חבר'ה ש(חזרו מאז למוטב או שעדיין מתאמנים לשם כך במקומות אחרים לשם שלחנו אותם), צחוקים, שטויות והרבה הנאה. השקעתי שעות דיבור בפרטי עם גולשים רבים, נתתי תשובות למאות שאלות ותרמתי המון שעות מהזמן הפנוי ומשעות ההפסקה בעבודה רק בשביל להוכיח לגולשים שיש שינוי גישה כולל, נוכחות ניהולית וסמכות מקצועית לענות לרוב השאלות בנושאים טכניים וכלליים כאחד. הפרטי שלי נכון להיות מלא ב1,120 הודעות של התכתבויות אתכם, ביניהן הודעות תמיכה, זימה ( ) וצחוקים עם הרבה חבר'ה טובים. עקב חילוקי דעות מקצועיים אני מעביר את המקל לידידי Ben…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by asafgolan,

נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כן אני יודע שזה פורום מחשבים מן הסתם,אבל במחשבה שנייה 95% מפה הם גברים אז.. הנכשיר מיועד להסרת שיער מכל חלקי הגוף לגבר,זה נשמע לי קצת לא אמין משום מה,מישהו מכיר אותו והתנסה איתו?,בעיקר השעירים מאוד באיזור החזה והבטן שבינינו חח...אשמח לחוות דעת עליו הינה קישור של פרטים על המכשיר: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947343&af=2055&bid=true

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Toxin II,

אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.

10. Started by WiseOne,

מישהו יודע מה המכירים ההמוצעים למכונות שתיה קלה וקפה? מחיר קניה / השכרה / הפעלה, ומחירי מילוי ותוכלה של המכונה? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NiTRo37,

היי מהולך, אני צריך עצות או טיפים איך להגיע מאשדוד לבסיס תל נוף,בצורה הכי יעילה :]] תודה^^

• 7 תגובות
    • 10.6k צפיות
  12. רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by avi1231231900,

שעון מעורר-YouTube אין צורך בהרשמה. http://www.onlinevideoclock.com/

15. Started by RoyShefy,

אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Iron~Chef,

אם למישו יש אני אשמח לקבל guypliskin (at) gmail.com

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

18. Started by david_borohov,

שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

20. ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

23. רמיקס מוזר, אבל אחרי השמיעה השנייה שלו לדעתי הוא מדהים. שווה לקרוא את הביקורות של הרמיקס באתר- משבחים את הסרטון יותר מכל הסרטונים האחרים שראיתי ביוטיוב. כדאי לשמוע עד הסוף ולא לכבות כבר בהתחלה. מה דעתכם על הרמיקס? נ.ב. אם זה כבר הופיע בפורום נא למחוק

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?

25. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים