עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arik100,

אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by הדוד משה,

היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

ריאל מדריד אלופת ספרד 06/07!!! אין לי שום דבר להוסיף, רק: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :jump:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Tenx_Boy,

ראיתי איפשהו אתה תמונה הזאת. נראה לי של איזה שהו סרט אולי FINAL FANTASY. מישהו יכול לאשר או להגיד לי של מה היא ?! דיי חשוב תודה. http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1645.3/ http://media.hardwareanalysis.com/articles/small/10954.jpg

6. Started by House M.D.,

שלום, שמעתי על חוק מסוים, המאפשר לי לקנות מכשיר סלולארי בחנות פרטית, לבוא איתו לחברת הסלולר והם יתנו לי את אותן הטבות\זיכויים שהיו ניתנים לי אם הייתי קונה אותו מהחברה עצמה. האם חוק זה קיים בפועל? יש כרגע מבצע בסלקום שנותן לי 500 ש"ח בקניית מכשיר חדש, אם החוק קיים אוכל לקנות בחנות פרטית וסלקום ישלמו 500 ש"ח? הסיבה שאני שואל פה ולא בחברה עצמה היא שהחברה לא תמהר להביא לי את הפרטים האלו.

7. Started by Moon-Mage,

סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

אומן סיני מצייר בחול בצורה מדהימה ביותר. http://www.prabhums.org/sand/sand.wmv

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by stone cold,

http://www.safe.org.il/content/view/36/76/ :kopfpatsch:

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by waizman,

חג חנוכה שמח לכל גולשי האתר ובני משפחותיהם! מקווה שתהנו בחופש 8) :dance: נ.ב. יש דמי חנוכה, נכון? אני לא מתבלבל עם איזה חג אחר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לא ממש מצאתי בחיפוש וכמה אתרים שיש לי הפסיקו לעבוד או שעושים בעיות....\: תודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי לכולם. נרשמתי לפורום הנפלא הזה לא מזמן וראיתי שלרוב המשתמשים יש בין כוכב אחד לחמישה. איך מקבלים את הכוכבים ומה הם אומרים בכלל???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by RTTW,

אז מישהו פה מכיר את היצרן הקוריאני הזה? מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by Libby,

טוב....אני במצב רוח הרסני היום...ובמקרה יש לי את האופציה לכתוב בפורום... (וההשלכות הרסניות גם הן...המבין יבין ) אז לכל חסרי הקואורדינציה, לכשרוניים במיוחד, לגברים שביניינו.... הינה קטע מ- "ספר הבישול לגברים".... * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון …

• 259 תגובות
    • 25k צפיות
  17. Started by MilkMan,

מישהו יכול להביא לי אתר עם כול מחירי הדלק של חצי השנה האחרונה? [כול עליה וירידה שהיתה בחצי השנה הזאת]. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cilay,

אני צריך שדוד שלי ישלח לי משהו מארה"ב .... מישהו מכיר חברה זולה שעושה משלוחיםן מארהב לארץ ? ב DHL זה עולה 70 דולר , המוצר בערך 1-2 ק"ג ... אם יש משלוח באיזה ה30-40 דולר יתאים לי יותר ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתכוון עבור התקנת מערכת הפעלה, או שעת עבודה. שוב ההדגשה פה היא אדם רגיל כמו רוב האנשים בפורם שהם לא טכנאים מקצועיים אך בעלי ידע רב בתחום (מצטער עם אני טועה וההפך או הנכון, לא בכוונה אלה השארה בלבד)

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by פילון153,

בס"ד כידוע, אין מישהו שלא ימליץ לכם לצרוך שלושה מוצרי חלב ביום. האם זה מתוך אינטרס כספי נסתר או באמת כי זה בריא. תחקיר שערכתי מגלה שאנחנו ממש לא זקוקים לו אלא רק בשלב הראשון של חיינו. בואו נחשוב בצורה בסיסית, אם היינו זקוקים לחלב במשך כל חיינו, הטבע היה גורם לנו להמשיך לייצר אותו אצל כל הנקבות בעולם החי, לא? על החלב ותחליפיו בכתבה הזאת: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2288279

• 86 תגובות
    • 11.7k צפיות
  22. הייייייייי כולם דודה שלי קנתה לי איזה משהו שלא נעים לי שהיא תשלם אותו ואני רוצה להחזיר לה כסף... השאלה איך אני יכול להעביר סכום כסף (120$) לחשבון בנק בארה"ב (ניו יורק אם זה משנה) עם הכי פחות עמלה (אם בכלל) חשבתי על פייפאל אבל אני לא יודע אם זאת הדרך הכי טובה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לכל מי שרוצה להעלות רשמים מאימוני כושר, תמונות, המלצות בנושא כושר ותזונה ותמונות מתחרויות, כאן זה המקום. אתם מוזמנים לשתף. בנוגע לתמונות שלי אשמח לקבל על הערה והארה (וכן אני יודע שאני צריך להוריד הרבה במשקל אני אוהב לאכול, תודה ) [attachment deleted by admin]

• 217 תגובות
    • 23k צפיות
  25. Started by שניצל,

אני וחברה שלי רוצים לעשות טיסת חוויה במצנחי רחיפה (או משהו כזה). מישהו מכיר? יכול להמליץ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים