כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עדשות מגע. יש לי צילנידר 1.25- וכידוע עדשות עם צילנידר משלשות את המחיר בהשוואה לעדשות ללא צילינידר. המוכרת הציעה לי לנסות עדשות (דוגמיות) רגילות ללא צילינדר עם עלייה של 0.50- במספר (זה כביכול מכסה את זה). בערב אני אנסה את העדשות ונראה איך אני רואה ומרגיש איתם. האם יש הבדל בין סוגי העדשות של דיספו, חניטה או פוקוס? במרקוביץ 3 זוגות עדשות חודשיות כולל צילנידר עולות לי 400 ש"ח. של DISPO טוריות. ובאופטיקה הלפרין 6 עדשות מגע חודשיות ללא צילינדר עולות לי 210 ש"ח. של חניטה או פוקוס. טוריות. דרך אגב חשוב לציין שאני יוצא עם העדשות רק בסופי שבוע, ככה שאורך החיים של העדשה גדל.
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה: לחברים קרובים של המשפחה שלי יש ילדה קטנה (4.5). היא קיבלה סרטן נדיר מאוד ומסוכן בגזע המוח (שקוראים לו midbrain glioma), וכרגע בישראל אין לזה פתרון ולא הרבה שורדים אם בכלל. אני מבקש מכם-עזרו לי למצוא פרופסור (בחו"ל) שמתמחה בזן הספציפי הזה של הסרטן, ויודע איך להתעסק איתו. בארץ לא יודעים אפילו לגשת לאותו אזור במוח, אבל בטוח שבכל העולם יש לזה מומחה. תודה מקרב לב, תזכרו שזה עניין של חיים ומוות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי לאתר של tms וראיתי כי הם חוזרים לפעול מיום ראשון הקרוב 2009\10\25, וגם נכנסתי לאתר של foxpc וזה הפנה אותי לאתר של tms&fox ושם עדיין רשום סניפינו סגורים כעת אבל אני די בטוח בעצמי שהכוונה היא לחברת foxpc שעדיין סגורה כעת. סתם רציתי לעדכן פה למי שעדיין לא יודע. צוות tms שנמצא פה בפורום אני מאוד מקווה שהם יראו את ההודעה הזו-יש מצב אולי בבקשה ממכם לפתוח גם סניף באיזור המרכז?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני אמור להגיע הכי מהר מתחנת רכבת כלשהי בתל אביב למוזיאון ההגנה (שד' רוטשילד 23)? ואם יש לכם מושג כמה זמן לוקחת הנסיעה מהתחנת רכבת עד למוזיאון, אשמח גם לדעת את זה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני צריך להיות שם עד 9 וחצי מחר.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לפני כשבועיים קניתי LCD 37 SAMSUNG B530 . (טלויזיה שנחשבת אחת הטובות FHD ) בפעם הראשונה שהדלקתי מצאתי בטלויזיה 3 פיקסלים שרופים . החלפתי. בפעם השניה מצאתי 5 פיקסלים שרופים כששתיים מהם ממש גדולים (כנראה מחוברים ביחד כמה). היום הגיע טכנאי החליף לי את הטלויזיה בבית ועדיין מצאתי 3 פיקסלים שרופים ! תכלס אני כבר מיואש מהחילופים האלה ... מה נסגר אין היום טלויזיות ללא פיקסלים שרופים ?! הטכנאי כבר שיכנע אותי שזה בסדר שיש פיקסלים שרופים בכמות של עד 5 . למישהו יש ניסיון בעיניין הזה? פשוט להמשיך ולא לשים לב לפיקסלים ?
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עג'מי עלילה: עלילתו של "עג'מי" נעה קדימה ואחורה על ציר הזמן של השכונה היפואית בעלת אותו השם ומציגה פסיפס חיים של תושבי השכונה ואחרים שנקלעו אליה בצל המציאות האלימה והמסוכסכת בעיר. סרט מומלץ לכל אחד... ממש התחברתי לסיפור ואהבתי את כל הסרט - פשוט סוחף אותך לגמרי... המשחק גם נהדר בקיצור אני לא מבקר סרטים אבל הסרט פשוט פצצות. אין טוב ורע בסרט וזה בידיוק מה שקולע בו בול... כל מה שמסופר שם מרגיש מציאותי וכאילו אתם חלק מהעלילה... בקיצור יצירה מעולה שמציגה את המציאות היום יומית... הקרנות: http://www.edb.co.il/title/etc0000872902/showtimes/
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קיבלתי קצת מידע מחברים על היחידות אלקטרוניקה ונתממ ונראה שאני מאוד מתאים לשם... העניין הוא שאני לומד בבית הספר מגמה שהצבא מגדיר "מקצועית" שבה אני לומד: סיבמ, טיבמ, פיזיקה, בקרה, פנאומטיקה, מכניקה הנדסית, ושירטוט ידני. התקשרתי למיטב (או משהו אחר... בכל מקרה המספר מהאתר של צהל) ושאלתי איך אני יכול להבחן ליחידות האלו... אמרו לי שבגלל שאני לומד את המגמה אני לא יכול ויתנו לי לבחור מהמנילה כמה חודשים לפני הגיוס יחידות מהתחום הזה. סיכמתי הכל אני חושב... ועכשיו השאלה: לאיפה אני עוד יכול לפנות במטרה לנסות להתקבל ליחידות אלקטרוניקה או נתממ?? יש לי בכלל סיכוי? ועוד משהו... תוכלו לספר לי עוד על היחידות נתממ ואלקטרוניקה?.. האם מעניין? תורם? אני מאוד אשמח! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בעבר תראד בנושא זיהוי שירים אך אני לא רואה אותו. אז פתחתי אחד... מה שם השיר שמופיע כאן:
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור כתובת אימייל טובה ואני לא מכיר ממש אתרים חוץ מgmail ועוד כמה מישהו יכול להמליץ לי על אימייל איכותי ואמין שהוא חינמי?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה הולך אנשים?!!, ואוו כמה זמן לא הייתי פה, כלומר שוטטתי פה ושם באתר אולי למקסימום 5 דק'... אני מניח שרוב החדשים כאן לא מכירים אותי אבל הייתי פעם בצוות האתר לפני כשנתיים(כתב ביקורות ומנהל פורום משחקים עד שסיימון ירש את מקומי ), כפי שאתם רואים לא הייתי פעיל הרבה זמן: http://img97.imageshack.us/i/74079508.png/ כן כן מה לעשות הצבא לא עושה טוב לחיים בכל אופן ממש התגעגתי, אני עדיין מנסה לעקוב אחרי כל החדשות והדברים החדשים בעולם החומרה שתמיד אהבתי... אז אם בא לכם ספרו קצת מה חדש וסתם מה קורה?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?
-
- 48 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן , יום ראשון חוזר לצבא ולראשונה החלטתי לעשות בבית תספורת אבל איך שאני מעביר את המכונה+הראש מס' 7 (כן אני רוצה ארוך קצת) השיער מסתבך בראש של המכונה ונתלש , אני לא מבין למה זה ככה ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.
-
- 18 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
ברשות עמית שלי מחשב נייד HP DV2014 (כבר לא באחריות). המחשב נכבה באקראיות (בצורה של הוצאת הסוללה, לא כיבוי מסודר) ובד"כ לא הרבה זמן אחרי הדלקתו, המעלות של רכיבי המחשב נוטרו והן תקינות. המחשב נשלח למעבדת היבואן, שם הוא נבדק במשך מספר ימים. טכנאי המעבדה טען בהתחלה שיש תקלה בלוח אם, אך הוא יכול לפתור אותה בלי להחליפו. אחרי שסידר את התקלה והחזיר את המחשב, עוד באותו יום התופעה חזרה שוב. עמיתי החזיר את המחשב למעבדה ואחרי בדיקות מרובות אמרו לו שעכשיו התופעה היא בגלל הסוללה שכבר גוססת ולא יציבה. אך הפלא ופלא התופעה חוזרת על עצמה גם ללא סוללה (זה גם לא ספק הכח, זה קרה גם כשהסוללה הייתה תקינה וללא ספק מחובר). המחשב חזר שוב למעבדה ושוב נערכו בדיקות, הפעם הדיסק קשיח הואשם בתקלה המסתור…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-