כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום, השנה היא השנה ה"גורלית" בלימודי התואר שלי במדעי המחשב. אני צריך לבחור אחד מבין 3 המסלולים הנ"ל: עיבוד אותות מערכות מידע ביואינפורמטיקה (סידרתי אותם לפי הסדר עדיפויות שלי) רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי, והאם למדתם איי פעם באחד מהמסלולים הנ"ל. ד.א. אני לומד במכללה למנהל בראשל"צ, אז אם מישהו למד(או עדיין לומד) את אחד הקורסים במקצועות הנ"ל אנא רשום את התרשמותך מהרמה שם.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממיטב רבני המדינה והברקותיהם : http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/21062.html כ"כ מבדר, שזה פשוט עצוב.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר מתווכח שעה אם חבר שלי הוויכוח הוא ככה: אם נגיד חבר שלי לקח רכב והתחיל לנהוג בלי רישיון ואני יושב לידו, אז אם יעצור אותנו שוטר אז גם הוא יקבל שלילה וגם אני, אבל השלילה שלי תיהיה נמוכה משלו, זה מה שאני אומר. הוא אומר שרק הוא יקבל שלילה. מי צודק? מי טועה? ומה החוק אומר?? אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי? זו סתם שאלה.
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:09:24 ועוד משעשעים[attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממני בכניסה לארץ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-