כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחק פלאש-תפוס 33!!נראה בכמה זמן אתם תצליחו לתפוס את כולם!! מה שבעצם אתם צריכים לעשות זה לעבור על כל מספר מ1 עד 33 בכמה שפחות זמן. http://www.gamextra.co.il/p193/תפוס-33 קחו עוד משחק פלאש,תרשמו גם כמה נקודות השגתם במשחק הזה: http://www.gamextra.co.il/p68/ספיידרמן תהנו!! אם אני אראה שהרבה משחקים אני אעשה רשימה של 10 הכי טובים וארשום באשכול. אני הצלחתי בראשון 45.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות של HOT למרות ששנים אני כבר לא לקוח שלהם ב20:15 בערב וניג'ס בלי סוף למרות שניסיתי לומר לו בנחמדות "לא" עד שבסופו של דבר ניתקתי לו בפנים. למחרת בבוקר אותו נציג מכירות מעצבן מתקשר שוב - אני מסנן אותו. היום הוא שולח לי הודעות לנייד לגבי המבצעים של הוט. מה ניתן לעשות איתם והאם יש דרך לטפל בזה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית קניה מאוד לא נעימה בחנות סקאי פי סי. ראשית אני רוצה להגיד שאם הלקוח לא יודע מה הוא צריך אין מי שיוכל לעזור לו בחנות פשוט אין הבנה . לפני מס' ימים הלכתי לבצע רכישה של מס' פריטים מעבד קירור למעבד ספק כוח ועוד כבר בראשית המפגש שם בחנות עם המוכרן התברר שהחנות מנוהלת על פלצנות סלחו לי על הביטוי ואין רצון וחשק לעזור ובטח לא הבנה ואגיע לכך בהמשך. כאשר שאלתי את המוכרן מס' שאלות טכניות מה שהיה לו להגיד זה תחפש באינטרנט (קצת מרגיז שאתה בא מתוך ידיעה שיש הבנה בחנות ואתה מבזבז לא מעט כסף עבור המוצרים) לאחר שעברנו את זה שאלתי אותו על מעבד E8400 אם הוא יכול להתאים ללוח אם שלי כי אני מתלבט בין 8400 לQ6600 והבחור פשוט ענה שאין בעיה לקחת כל אחד מהמעבדים וי…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המהלך החדש של גוגל מנסה לפתור את אחת הבעיות המעיקות ביצירת תמונות מבוססת בינה מלאכותית באמצעות גישה ישירה לאלבומים האישיים שלכם, אך הופך את שאלת הפרטיות למורכבת הרבה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במבצע לקידום האלבום החדש של U2 שיוצא לחנויות. המבצע: http://glz.msn.co.il/newsArticle.aspx?newsid=35755 היוצר שהתבטא נגד ישראל: http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Eno#Politics דבריו בהפגנה שנערכה בלנדון בפני 20 אלף איש מהשנה (בזמן המבצע): http://www.youtube.com/watch?v=mWsv4-_UX4g הבחור הזה הוא מהמפיקים הראשיים של הלהקה לאורך השנים, משפיע באופן ניכר על הלהקה ועל האלבום הזה סצפיפי ואומן מוכר בפני עצמו. http://en.wikipedia.org/wiki/No_Line_on_the_Horizon (הוא גם הפיק, וגם כתב חלק ממילים ולחני השירים באלבום) לא רק זה, אלא שהבחור חתם על מסמך שקורא להחרים את ישראל מבחינה אקדמית ותרבותית. http://www.guardian.co.uk/world/2006/dec/15/israel.guardianletters האם גוף של המדינה…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה מה שמצאתי ברשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460615,00.html התחלתי לקרוא וחשבתי בראש: "מיצידי שיעשו מה שהם רוצים" עד שהגעתי לשורה: עלות הפעלת התכנית החלופית הינה כחמישה מיליון שקלים ליום. OMG, לאן הגענו? במקום את אותם 5 מיליון שקל ליום!!!!! להוסיף למשכורת של המורים ולהחזיר את התלמידים ללמוד, הם בלאט מפעילים תכונית לא קשורה? לא כאילו איפה הגיון פה? לא יודע אולי אני מפספס משו, או רמת האינטלקט שלי הרבה יותר נמוכה משל שרת החינוך ולכן אני לא מבין את המטרה, מישהוא יכול אולי להסביר לי?
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בכללי אין לי הרבה כסף אבל אני צריך כרטיס אשראי שמאפשר קניה מחו"ל. מהכרטיסים לעניים שראיתי יש את ה VISA הרגיל, ה MC הרגיל וה AMEX BLUE. את ה MC והאמריקן אקספרס ראיתי שנותנים לסטודנטים בפועלים (כרגע יש לי קמפוסכרט רגיל) מישהו יודע מה העלות של השדרוג הזה? חשבתי גם לעבור ליהב כבן של עובד מדינה, מקבלים תנאים כמו של עובדי מדינה שזה מצויין ושם כניראה שיתנו לי את אותם אפשרויות + VISA של CAL. יש עדיפות או שזה לא באמת משנה? נ.ב. הכרטיס ישמש בעיקר שקניות מ STEAM אבל אני גם טס לאירופה מידי פעם ושם הבנתי שלא בכל מקום אפשר עם AMEX.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-