כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר המון זמן שם לב לזה ותוהה האם הנתונים על הרכב שהיצרנים מפרסמים אמיתיים כמובן בחלק של הביצועים? לדוגמא:על טויוטה קורולה רשום שהיא סוגרת 175 קמ"ש ועובדה שחבר שלי נסע לידי 200 קמ"ש עם אחת כזו בדיוק.... אני לא מבין למה הם לא מפרסמים תיכולות האמיתיות של כל אוטו..
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , באתר של KSP מתחייבים למחירים הזולים ברשת\פרסום אחר . להלן: !!! מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר !!! באם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר או מערכת מחשב באספקה מידית ובמחיר זול יותר מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם, וזו התחייבות !!! אני רוצה לקנות מהם מפרט כולל אבל המחיר של ה-3800X2 גבוה יחסית אצלהם וניתן להשגה ברשת ב-620+- . האם למישהו יש ניסיון עם התחייבות כזאת מצידם ? בכלל, איתי עוד מס' חנויות שמצהירים למחירים הכי נמוכים והתחייבות כזו או אחרת . תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שלרוב האנשים פה המילה איכות לא משתלבת עם ראפ, אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות לראפ לא כבד מידי(לא ישראלי). המליצו בהמוניכם .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יישן כבר תקופה ארוכה עם גרביים אבל השאלה האם זה בריא לרגליים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך של כלי המרת מט"ח באתר של בנק לאומי: כאשר אני מהמיר כסף בתחנה המרת מטבעות על מה אני מסתכל בשביל לקבוע שער המרה מדולר ארה"ב לשקל ישראלי? ומה זה "שער מסחר"?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-