עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oranili,

התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Iko89,

האם מישהו מוכן לעשות טובה קטנה ולשלוח לי הזמנה לטורנט ליץ' ? וגם הסברון קטנטון איך מעלים חזרה לאתר הבנתי שצריך עוד תוכנה חוץ מתוכנת טורנט.. לא ? אם מישהו מוכן שישלח לי ה"פ ונמשיך משם .. אעשה כל שביכולתי להחזיר טובה לשולח :]

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. בדיוק שאני צריך להיכנס לאתר הזה אף פעם אבל אף פעם הוא לא עובד, או שהוא זז כמו חיבור 5KBPS שזה ממש לא מתקרב אפילו למודם מתקדם בשנת 1989. תתקנו את זה אלוהים, כמה הודעות SQL אני צריך לראות כל יום או לחכות 10 שניות בשביל שהאתר יגיד לי שהוא לא קיים ""משום מה"".

4. אני לא בטוח כמה זמן זה כבר קיים אבל היום קראתי באחד האתרים, שפאיפאל סוף סוף הגיע לשיתוף פעולה עם הבנקים בישראל. כבר לא צריך חשבון בנק אמריקאי או כל מני שטויות אחרות בשביל להוריד כסף מהחשבון. על כל משיכה עד 1000 שקל תיגבה עמלה של 8 ש"ח. על כמה משיכה מעל 1000 ששקל לא תיגבה עמלה כלל.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RayZ,

אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arkady,

היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by ToMuSH,

שלום, היום היה לי מיון חובלים/צוללות, ולצערי התקבלתי לצוללות ולא לחובלים. אני מתכוון להגיש ערעור עם מכתב המלצה ולהילחם על זה שאהיה בחובלים. תכל'ס התכנית שלי הייתה לעבור גיבוש חובלים ואז לחתום על כתב ויתור ולקבל זימון לצנחנים (למרות שלא חשבתי על זה עד הסוף, כמובן). בתכל'ס השאלה שלי היא אם צוללות שווה משהו? כי מה זה לא בראש שלי להיות תקוע בצוללות ולא לעשות שום דבר משמעותי + לחזור הבייתה פעם בחודש. אז מה אתם אומרים? זה שווה משהו? נותן משהו לחיים? כי אני מחפש שירות הכי קרבי שאפשר ושהכי נותן מעצמי למדינה, שירות משמעותי. אם אפשר לשמוע את דעתו של מישהו בעל ניסיון בעניין הספציפי הזה, זה יהיה מעולה. תודה מראש וערב טוב.

• 37 תגובות
    • 13.5k צפיות
  10. הייתה תוכנה פעם ששומרת על המחשב בתור קובץ שמע מישהו יכול לעזור? זה חשוב מאוד

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by xTz,

יש איזה מספר שמתחיל ב512 וכולל 10 ספרות מארה"ב, שאני צריך לשלוח אליו פקס. האם ניתן לעשות זאת מכל קו פקס רגיל? צריך להקיש משהו לפני? תודה!

• 3 תגובות
    • 22.8k צפיות
  12. Started by sapartil,

למשל יש לי אייקון של קובץ של 10 שירים על הדסקטופ, איך אני משיג את ה URL של הקובץ הזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אפשרי לשלוח הודעות פרטיות ב TWITTER ? ואם כן איך שולחים הודעה פרטית למישהו ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by elvisalive,

אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by liran8378,

מה טוב ל hangover ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Spiderpaz,

אני ילד בן 13 גודל גיל ואורך לא משנה ושמו אותי בביהס של מטומטמים הבעיה 130 IQ! (בסדר 127) ברמה של ערסים שאתה מסתכל עליהם והם אומרים בערך את כול הקללות בעולם בגלל זה! :screwy:X10 וכן כתבנו והתלוננו לעירייה המזדיי*נת בתחת ויש לי בעיה של AHDH או איך שלא קוראים לזה בקיצר אני משתעמם במהירות ואני היפראקטיבי אתם מבינים והסיבה היא: (ולא אני לא הילד כאפות שלהם) שהחומר שהם אומרים שזה לכיתה ח כבר למדת|חרשתי עליו בכיתה ג.ד.ה.ו וגם מאימיים עלי שאם אני לא לבית משוגעים הזה (מקללים את המורה חופשי זורקים אבנים והכי גרועCRYING MUSIC שזה מזרחית) אני לא יכול כבר איך שמים אותי שיש שכל יש נימןסים חברותי ( אני נשמע כמו מכתב המלצה!) בכזה בלאגן?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by iakovl,

נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום . מלפני כחודשיים קניתי נייק שוקס והייצור שלהם היה בוויאטנם . עכשיו בגלל שיש גשמים קניתי היום עוד זוג (סדרה אחרת ) ככה שאם זוג אחד נרטב אז אני ילך עם הזוג השני . בזוג שקניתי היום אז הייצור שלהם זה בסין . אז הנעל הזאת מזוייפת ? כי יש לי עוד כמה פריטים של נייק וכולם יוצרו בויאטנם . תודה לעוזרים .

• 11 תגובות
    • 10.6k צפיות
  19. ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?

20. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  21. לא באמת אבל בערך.. צריך עזרה מכין דיסק עם שירים כמו... אין אין אין חגיגה, לאבא שלי יש סולם... או או או או חולה על כדורגל או או או או חבל לי על הזמן יש לכם עוד רעיונות לדברים בסגנון??

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?

• 29 תגובות
    • 8.8k צפיות
  23. Started by israelnba,

מי שקרא את מוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות בשבת בודאי שם לעמדת האזנה שצולמה בעיתון ובה מופיע DELL 2408 לרגע חשבתי שלאותו מאזין יש טעם מממממש טוב ואפילו קימבן לעצמו רמקולים של Audioengine אך לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהם אמנם דומים אך שונים. חשבתי גם על העניין הכלכלי, מדוע חיזבאללה בחרו במסך הלא נפוץ הזה ויחסית יקר, היו יכולים לקנות סתם מסך גדול וזול אך עלה לי רעיון, מה זה בשביל ארגון שמעביר טילים במכס להעביר מסכים בלי לשלם מכס?? אופציה ב', יש מצב שיש גרסה ערבית ל-HWZONE וחסן נסראללה מארגן שם קניות קבוצתיות

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  24. שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Dark Respect,

כדאי לקנות פג'ו 206 1.6 ליטר משנתונים04-05? איך האוטו מבחינת צריכת דלק? בבקשה לא להספים, רק אנשים שיש להם ניסיון אמיתי עם האוטו הזה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים