כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
הנה תמונה מאסון הצונאמי שימו לב טוב לאבן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג איך מגיעים (ברגל [?!], בתחבורה ציבורית) לגני התערוכה בת"א, אם נניח אני יורד בתחנת ארלוזורוב (רכבת מרכז) ?
-
- 14 תגובות
- 13k צפיות
-
-
מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אחד הדברים היותר שרוטים שהיו... הדבר הזה מגדיר מחדש את המושג "נס רפואי". פשוט מדהים, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033532,00.html
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אולי מישו שיש לו קצת ידע בתחום, יוכל להסביר את התופעה הזו?... נראה כמו צונאמי שמיימי, אבל ברוורס. *אם התמונות לא נטענות, קחו את הלינקים ופתחו אותן בחלון דפדפן דנדש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg
-
- 14 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מי ראה אתמול (היום לפנות בוקר) את התחרויות? בכל מקרה, אני ראיתי ואני חייב להגיד שהיה פשוט כיף לראות את זה! דאנקים יפים מאד אם כי לא מדהימים. הפגנת כישורי כדורגל יפים מאד מצד סטיב נאש מצד שני הפאדיחה של הלילה - אנדרסן, מי זימן את הבחור לתחרות ההטבעות?! אבל לדעתי הקטע הכי מדהים היה של ריצארדסון (תוקן) מהפיניקס סאנס שקלע את 9 השלשות האחרונות רצוף (!!!) בגמר תחרות השלשלות וניצח בנקודה את הבא אחריו, פשוט מדהים! אין, איך הייתי רוצה להיות שם... וכמוב, מחר משחק האולסטאר! מי לדעתכם יהיה הMVP? ----
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בהמשך למה שהופיע כאן קודם, מסקרן אותי לדעת למה זה ככה?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשרי? להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו קרא? שידליף פרטים על איך, מה, מו, מי, שווה או לא?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עכשיו התוכנית החדשה נקראת ATTACK OF THE SHOW שזה משהו דומה אבל לא אותו הדבר!!!!!! אני לא יודע עם יש פה אנשים כמוני שאוהבים את התוכנית ורואים אותה (לא בייס שמשדרים פרקים לפני שנה) אלה העונה הנוכחית. אבל אני אישית מבואס ועצבני על פול המניאק (מנהל G4TECHTV) ולמה אני כותב את הת'רד הדפוק הזה אתם שואלים? אז אין לי מושג למה אני פשוט חייב לשתף מישהו :'(
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
פנו אלי אנשים שאני אבנה אתר לציון אזשהו אירוע. האתר צריך לכלול 5-6 עמודים ולהכיל בתוכו הרבה מאוד תמונות. בהתחלה חשבתי ללכת על אחסון יקר, אבל אחרי זה חשבתי שאולי אפשר פשוט לפתוח איזה אתר ב GEOCITIES(אין פה הגבלה לפרסומות או לדומיין). את התמונות לדחוף ל IMAGESHACK ולסגור עניין. מה אתם אומרים? אפשרי? וכמה מזומנים צריך לקחת על עבודה כזאת? לבנות כמה עמודים ב HTML ולהעלות הכל לשרתים... תודה RJ
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט. ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם. אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי??? אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חחחחחחחחחח פשוט מטורף ביותר http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-