עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

אוי זה טוב... נשים, לגזור ולשמור! בשביל הגירסה המלאה, כנסו ללינק הזה...:http://www.ebaumsworld.com/wife2.gif

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?

• 14 תגובות
    • 18.3k צפיות
  5. Started by Your-AsSaSsiN,

אני צריך להגיע ללשכת הגיוס לבדיקות ובזימון שנשלח לי כללו גם את שובר הנסיעה. השאלה שלי היא איך להשתמש בו. כלומר, אני פשוט נותן אותו לנהג האוטובוס ומשתמש ככרטיס רגיל, או שאני צריך להמיר אותו בקופה לפני הנסיעה באוטובוס לכרטיס רגיל או שזה משהו אחר? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 9.3k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יום רביעי יש לי זימון נפגשים בתחנת רכבת בבינימינה :s05: בכל מקרה מצאתי ברשת שיהיו מבחנים במתמטיקה ובפיזיקה ברמה של 5 יח"ל בנוסף כל השאלות אמריקאיות. עכשיו בגלל השביתה לא למדנו חשמל כלל וכלל בבצפר, האם כדאי לשבת על זה כמה ימים. ומתמטיקה סיימתי לפני שנה וחצי-שנתיים, וגם אני לא זוכר כלום :-\ אז לשבת לחפור ת'חומר הזה שוב או שהשאלות שם לא כאלו מסובכת? תודה

• 14 תגובות
    • 15.9k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך מגיעים (ברגל [?!], בתחבורה ציבורית) לגני התערוכה בת"א, אם נניח אני יורד בתחנת ארלוזורוב (רכבת מרכז) ?

• 14 תגובות
    • 13.3k צפיות
  11. ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by CyberBot,

איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DJO,

קצת חדשות מעולם החומרה בישראל... פלונטר פותחת גם חנות אמיתית. היא תימצא באותו המקום שבו המשרדים והמעבדה שלהם נמצאת עכשיו ברמת גן. בנוסף לאפשרות לבחון שם חלק מהמוצרים וראות אוות בעיניים לפני קנייה תיהיה גם תצוגה של מחשבים ממש ישנים. כמסורת האתר המכוער של פלונטר: http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/store/store1.tmpl .

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by guycnaan,

אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.jokaroo.com/extremevideos/walksthroughglass.html

18. Started by Alex89,

אני רוצה להודות כל אנשי הפורום שזה כולל בעיקר את המנהלים ואחרים שמשקיעים הרבה בפורום(גם באתר ) אני רשום בפורום הזה כבר 3 שנים ותמיד תמיד כשאני צריך עזרה במשהו תמיד יש מישהו שעונה לי וגם זמן התגובה של אנשים כאן הוא מהיר שוב אני רוצה להודות לכולם והמשיכו כך הפורום (והאתר) משתפר ונהיה יותר טוב מיום ליום

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Sargon,

נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…

20. אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RS4,

אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by Yossarian22,

שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by Ovid,

אני כרגע לומד באחת מהמכללות בארץ במסלול העתודה של הצבא. לצערי הרמה שם יותר נמוכה ממה שציפיתי, הלימודים מאוד קלים, אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, את היכולות שלי , ושאני מסוגל להרבה יותר ,והחשוב מכל - רוצה יותר. אני מאוד מתחרט שלא בחרתי בזמנו ללכת על העתודה האקדמאית וללמוד באונ' , אך כבר אין מה לעשות בנידון. במקום זאת , החלטתי במקביל להתחיל תואר בכלכלה ומנהל עסקים בפתוחה. החלטתי ללכת דווקא על הפתוחה משתי סיבות , האחת היא שכך יהיה יותר קל לשלב את זה עם הלימודים במכללה, והסיבה השנייה היא שאין לי פסיכומטרי. רציתי להתייעץ עם אנשים שלומדים בפתוחה (אני מקווה שיש פה כאלה) ולברר לגבי אופי הלימודים באוניברסיטה הנ"ל , שכן אני מבין שהוא שונה במקצת משל שאר האוניברסיטאות. קודם כל, לפ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.