כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
הי אני מנסה למכור את המערכת הישנה שלי, כמה מזומנים אתם חושבים שאני צריך לדרוש ? מחשב בן 4 שנים MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 X2 3800 G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ LEADTEK PX7800GT EXTREME AC COOLING FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII BIG TYPHOON COMPUCASE CI-6A19 NEC ND-3540A תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ומחפש חנות מחשבים אמינה עם מחירים סבירים. בפעם האחרונה שקניתי מחשב, זה היה אצל אייבורי, והנסיון לא היה טוב... למישהו יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חיפשתי משהו כזה כבר הרבה זמן, מנסיון- יעיל! ככה הCX300 שלי יחזיקו! :jump1:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון תמיד מצנזרים דם במדיה כל שהיא כמו טלוויזיה, עיתונים ואפילו משחקים בגרמניה? למה בכלל צריך לצנזר את הדם? איך זה אמור לפגוע במישהו? הרי זה משהו טבעי שזורם לנו בגוף שבזכותו אנחנו חיים מכיוון שאין היותי אדם משכיל אני אצטט מויקיפדיה: בקיצור, מה כל כך פוגע בחומר הבסיסי והחיוני הזה שכל הזמן מצנזרים אותו?!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה לא חיפשתי? בכל חור בת"א הייתי , בקניון , באאוטלט ואני פשוט לא מוצא (לא שזה לא למידה שלי , אלא פשוט אין בכלל ! אני מחפש מעיל לגברים (ד"א משום מה ממשיכים למכור רק לנשים ולא ברור לי למה . זה ממש יפה גם לגברים) מישהו יודע איפה משיגים ? אני מחפש משהו בסביבות 300-400 שקל לא יותר .. משהו פשוט כזה..
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ג'ון בון ג'ובי מול בונו, הסולן של U2. מי עושה לכם את זה יותר?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל אני באמת לא יודע לאן זה קשור כשמורידים את הנייר הירוק הזה מתגלה ספוג דביק שלאחר הדבקה שלו בלתי אפשרי להוריד אותו (או שאפשרי עם איזשהו חומר?) איך קוראים לזה אתם יודעים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם
-
- 21 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
נגיד וקיבלתי מאתר מסוים שאסור להגיד את שמו (מתחרז עם פוקרז) משלוח. האם אני צריך לשלם עליו מסים מסוימים? לדוגמא אייפוד נאנו שהמחיר שלו זה נראה לי סביבות 150-200$? והאם אני צריך לבוא ולאסוף אותו מת"א או דברים כאלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-