עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עד כיתה סוף י"א למדתי בארץ ועשיתי קצת בגרויות, לא זוכר כמה אבל משהו כמו 2 היסטוריה, 1 מתמטיקה, 1 אנגלית וזהו בערך.. עכשיו לפני שהתחלתי י"ב עברתי לארה"ב והייתי שם Senior אז השיטה בארה"ב היא שונה זה לפני קרדיט ובשביל לסיים את הבית ספר היה לי מספיק קרדיט ומבחינת ארה"ב סיימתי תיכון עכשיו השאלה שלי היא האם זה תופס בארץ, לעבודות, לימודים באוניברסיטה לעשות פסיכומטרי ? עוד שאלה לגבי הפסיכומטרי בארץ, איזה מוסדות נחשבות להכי מצליחות בתחום הפסיכומטרי? אני שמעתי על יואל גבע ו high q. גם הבנתי מבחינת הצבא אני מקבל 25% הנחה בפסיכומטרי (זה לא הואוצ'ר). האם זה תופס בכל המקומות ללימוד פסיכומטרי או רק בכמה מסויימים?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  2. כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. הוי הוי הוי! אז הפעם אני שוב יורד על המשחקים של האייפון, כי... מה לעשות... זה גרוע... אבל כל זה לא משנה, כי העיקר הוא שאני מחזיק חציל במשך כל הפרק! כפי שהבטחתי! וקוראים לו גרג אז יאללה, תהנו. בסוף אפילו היטלר מסכם לכם את הפרק :ם http://www.avishee.com/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

הוכח כי לכל n שלם וחיובי (לא כולל 0 ) הביטוי הזה מתחלק ב 6 ללא שארית 3*5^n - 4*4^n + 7

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  7. אני מציע להפגש בבאג דיזינגוף סנטר ביום שישי הזה ( מחר ) בשעה 13:00 אני מעוניין לקנות : אביזרים ל WII ( אם הם במבצע ) Logitech Wave Keyboard Microsoft Sidewinder Mouse for gamers

• 109 תגובות
    • 11k צפיות
  8. Started by הדס100,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי קניית מחשב. לאחרונה רכשתי מחשב. בחנות הציעו לשלוח לי את המחשב הביתה באמצעות חברת שליחויות ואני הסכמתי. בקיצור - המחשב הגיע שבור. מבחינה חיצונית - הפח/הכיסוי היה עקום. מאחור נראה היה שבעטו במחשב מאחור והחלק האחורי היה עקום כלפי פנימה. החזרתי את המחשב לחנות וביקשתי להחליף את המחשב. הם מתעקשים להחליף שני חלקים - את המעבד והאריזה החיצונית. כל הקניה נהרסה לי. קניה של מחשב היא לא קניה קטנה והתחושה שלי היא שאני לא מקבלת מה ששילמתי עליו. ביקשתי לבטל את הקניה אבל החנות טוענת שזה לא בהגדרה של ביטול קניה. מה עושים? אני מרגישה שאני לוקחת מוצר פגום ומשלמת את המחיר המלא ולא בצדק. וכמובן, בזמן הזה אני גם נשארת ללא מחשב וזה בפירוש בעיה. אני לא…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Nahum2,

מצורף התרגיל והנסיון שלי ושל חברי לקורס לפתור אותו. אנא עיזרו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by Avi Levin,

אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני חייל וברצוני לבקר אדם קרוב מחר, שמשרת בבסיס. מהי הדרך הקצרה ביותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. לא כדאי לקנות פרוות תמונות קשות מסין מזעזע שיש אנשים שמיתנהגים באופן כזה לבעלי חיים http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

15. הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by MODY69,

http://img171.imageshack.us/i/mistake1.jpg/ זאת התכונה העיקרית ללא ספק...

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by intel suck,

התרגיל שאיתו יש לי בעיה: log4 (11.3-2X)+ log4 x=2 הlog4 הוא הבסיס ניסיתי לפתור את התרגיל עפ"י הנוסחאות והגעתי למצב הזה: log4(11.3-2X^2)=2 באיזה נוסחה אני צריך להשתמש בשביל להמשיך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by m1ke,

יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. הכל בכותרת תודה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 19:34:23 שאלה נוספת :במידה והזמנתי אחריות ל2 או 3 שזה תוספת מחיר, האם מחשבים את המע"מ 16.5% מתוך המחיר של המחשב ללא האחריות או ביחד עם האחריות?

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. יש לי בקבוק כזה ואני לא פתחתי אותו במשך שנים! לא מוצא תאריך תפוגה שלו....יש מישהו שיודע כמה זמן יכול מרטיני סגור לעמוד?

21. Started by r1plet,

הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי תמונה בבית שרשום עליה בכתב מחובר כמה דברים שאני לא מצליח לפרש. זה כמובן יכול להיות ברוסית אנגלית או לא יודע מה... הנה התמונות: By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26 By ravidha, shot with Canon PowerShot A590 IS at 2009-11-26

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by er0101,

תהנו

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by x-dude,

בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים