כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם..הכנסתי מטען של מחשב נייד ,עכשיו הוא כזה דפוק הוא שונה בטורקיה לאחד כזה של אסיה אירופה אונברסלי כדי שיהיה ניתן להפעיל גם שם. עכשיו אחד הפינים שלו נתקע בחשמל,אם אני נוגע בי בי.. אז איך אני מוציא אותו ? וגם איזה עצבים .. זה סיפור אישי תראו: חיברתי את זה כדי להשתמש במחשב הנייד ..ועברנו דירה..המובילים האלה ה-@#$#41245346324%^&#%&#$ האלה,הרסו לי את הנייד! כל המסך מנופץ כזה יא אללה אני עוד אראה להם מה זה,לקוח הם לא יראו בחיים שלהם,לקוח! ובקשר לשאלה,שוב,מה לעשות עם הפין הזה?הבעיה זה לא רק עלי זה גם על אחרים יש לי אחות קטנה וזה,וחוץ מזה שאפשר לעבור שם ובטעות להתחשמל,מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן,זה כבר דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בזה. אז ככה במיכל של הנטי פריז יש סדק(תמונה מצורפת) חשבתי לשים על זה בונדו,אתם חושבים שזה יעבוד? כי המוסכניק שם לי חומר דמוי פלדה שאין לי מושג מה הוא ואחרי כמה ימים הוא התקלף. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסבר מדוע אין סדרה חשבונית כזאת:[מימין לשמאל]: 1,..........,3,.......,שורש מ20,
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציונים שלי לא גבוהים מספיק כדי להתקבל לבצפר שאני רוצה, וכבר אין מה לעשות לגבי התעודה הזו, אבל עדיין לא הדפיסו את התעודות ולמורה שלי יש את הציונים של כל התלמידים על דיסקט, עכשיו אם הייתי יודע מה בדיוק הציונים של כל תלמיד ואיך בדיוק הציונים כתובים הייתי יכול לעשות את זה בעצמי, לתת לעצמי ציונים גבוהים יותר ולהחליף את הדיסקטים, אבל אין לי מושג איך הדיסקט נראה, וגם אני לא יכול לגנוב את הדיסקט לשנות את הציונים ואז לחזיר כי המורה שלי תשים לב שהדיסקט נעלם, עוד מעט ידפיסו את התעודות ואז כבר לא יהיה לי מה לעשות בעניין בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יצאתי מפגר.. מטומטם, חסר אחריות, מה שתגידו, לאדע. נסעתי ביום חמישי חזרה לבית לאחר בילוי, אחרי ששתיתי (חצי ליטר בירה וצ'ייסר טקילה..) ונתפסתי ע"י שוטר. עשיתי בדיקת אלכוהול - יצאתי "שיכור". נשלל הרישיון.. כרגע, הרישיון נשלל לתקופה של כחודש. המשפט יערך תוך קצת פחות מחודש. עכשיו.. במשפט.. על פי מה קובעים את גזר הדין? באיזה קריטריונים מתחשבים? אני: נהג חדש (כמעט סיימתי את תקופת הנהג חדש - שנה ו-10 חודשים בכביש ללא שום עבירות תנועה). בינשוף הסבירו לי שהמגבלה היא 240, התוצאה יצאה לי 330 ונאמר לי שזה בינוני, לא גבוה. הם מתחשבים בזמן הנהיגה/עבירות קודמות/כמות האלכוהול שנמצאה בי באותו הזמן?.. איך? מה כדאי/לא כדאי להגיד במשפט כדי שאולי אוכל להמעיט את העונש?.. ברור לי שא…
-
- 80 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-