עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Internal,

אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום לכולם, חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים. היתרונות של הדיסק או קיי: יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו. אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק) הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? דעתכם? אלון

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by coldplay,

אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הבקשה בכותרת אני צריך לדעת הגדרה תמציתית שלו וכמה מושגים כמו "כוח משופע" "כוח נורמלי" איזה נוסחאות יש לחוק זה? (כמו בחוק שני F=a*m) תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני מדמיין או שהרשת מוצפת באתרים כגון אלה: http://linkz.it/iLk שכדי להוריד קובץ נפתח לך 3 עד 5 שורות ושם חייב לבחור "במה אתה רוצה לזכות" ואז לתת את הפרטים שלך והסלולרי שלך עד שאתה לא עושה את כל התהליך הזה (למעשה מוסיף אותך לאיזה רשימת תפוצה של ספאם או ענערף מה) לא נותנים לך להוריד. אתרים אחרים נותנים לך להוריד את מה שאתה רוצה אבל אז שזה מסיים להוריד אתה מגלה שיש סיסמה וכדי לקבל אותה הם מפנים אותך בדיוק לסוג האתרים האלה.. אין דרך לעקוף את זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי 2 חידות שאני צריך לפתור, א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I X ב.מה תהיה האות הבאה: אששאחששש_ תודה לכול הפותרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DAN,

אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by r1plet,

הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by The Dom,

האם אפשר להוסיף לפעלים באנגלית able בסוף. לדוגמא : UNCLOSEABLE (בלתי ניתן לסגירה)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by hzhz24,

עשיתי עסקה מקדימה על רכב (שעוד לא ראיתי אותו במציאות ובכלל, כי לא היה נמצא בסניף הנוכחי) . ראו תמונות של הניסוח תחת כותרת 'הערות' .זה ביטול עסקה "שהוספתי" (הוספתי,אך הנציג פתאום שינה את הניסוח). שאלתי :מתי אני יכול לבטל עסקה. במידה ואראה את הרכב ובדקתי אותו או כל עוד לא ראיתי את הרכב ולא בדקתי אותו (וכך יוצא ,שרק עכשיו יכול לבטל ,כיוון שעדיין לא ראיתי ובדקתי אותו)? http://jpg.co.il/view/5391c20b9922f.jpg/ http://jpg.co.il/view/5391c2334d248.jpg/

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by OuTsIDe,

היה דווקא כיף...הבעייה היחידה שלא היה כיסאות ושבת והלכו לי כל הרגליים... אני יודע ש מור היה מנהל האתר פה(אם זה הוא),DJ YANIV היה,היה מייסד האתר והצוות שלו...היה איזה 2 אחים דתיים...היה איזה כתב עם כיפה שחכתי מה השם שלו(ניראה לי WIZMASTER), היה את CASCO(עם אני לא טועה בכינוי)... היו קירורי גז נוזלי גז כמו קוביית קרח והיה איזה חומר נוזלי כזה בטמפרטורת -195(בערך)...בקיצור היה סבבה...נישארתי כימעט עד הסוף...לא ראיתי איך מחלקים את הפרסים... עוד מעט אני אעלה קצת תמונות אולי גם וידיאו... אז מי היה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Domovoi,

ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כמה הנחה ivory נותנת בעת הקנייה.?

• 15 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

אני משוגע על זה! אז אם יש טופי יש גורילה והרפקתאות מתקתקות!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sagi_10,

http://www.youtube.com/watch?v=VqkN8XsYtJI :smile1: :smile1: אין לי מושג למה..אבל זה חדר לי בצורה מוזרה לראש..אני לא מספיק לשמוע את זה ! ממכר בטירוף ! וגם מצחיק :hat:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. למי ששמע על הפרוייקטים (דוגמת Folding@Home), השאלה די ברורה. למי שלא - מדובר בפרוייקטים בנושאים שונים ומשונים (מחקר מחלת האלצהיימר ועד חיפוש חיים בחלל החיצון) שדורשים כמויות עצומות של כח עיבודי, שמפוצלים בין עשרות עד מאות אלפי מחשבים פרטיים (ולאחרונה PS3-ים) ברחבי העולם. ניתן להוריד תוכנה המאפשרת השתתפות בפרוייקטים מהאתר של כל פרוייקט, כשהבולטות הן BOINC, התומכת במגוון רב של פרוייקטים, או הקליינט של Folding@Home, שמתוכנן להשתמש לא רק במעבד המרכזי אלא גם במעבד של כרטיס המסך. אם אתם מצביעים לאפשרויות 3-5, רשמו גם לאיזה פרוייקט אתם תורמים את משאבי המחשוב היקרים שלכם - כדי שנוכל להקים את צוות HWZone ולהשתלט על העולם ולמצוא תרופה לסרטן וכו'!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ccc,

אני צריך הגדרות GPRS של נוקיה 6230I באורנג' ! הם טוענים שבגלל שלא קניתי את זה מהם אז ההגדרות לא מגיעות !!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.