כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי P: יש לי משפט אחד בעברית, שאני ממש רוצה לתרגם לאנגלית, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לזה להשמע טוב המשפט הוא: "גם זה יחלוף במהרה כלא היה" הבעייה, שאם מתמקדים שנייה במשמעות של המשפט, נורא קשה לתרגם אותו באותו אופן לאנגלית. אם מישהו יצליח, אני נורא אודה לו
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי בגרות מלאה אבל 55 בהיסטוריה א' כי תפסו אותי מעתיק ועוד כמה דברים בהיסטוריה ב' יש לי סופי 85. עכשיו אני רוצה לגשת לבגרות , ללמוד מאיזה ספר ולהקיא אותו בבגרות ולקבל איזה 80+ בשביל הממוצע.. עכשיו השאלה היא מאיזה ספר הכי כדאי ללמוד ?מיקודית זה פשוט מדי נראה לי.. אני בן 19 עוד מעט ומתגייס עוד כחודשיים,אני נחשב אקסטרני ? תודה רבה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדף הראשי זה לא מופיע אך זה מופיע בדף הראשי של הפורומים... בדקו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הנדסאי אלקטרוניקה ומשום מה רק לפני כמה שבועות שמעתי על פנקס הנדסאי. לפי מה שהבנתי צריך להרשם בפנקס ההנדסאי כדי להחשב כהנדסאי בשוק העבודה האם זה נכון ? והאם זה באמת משנה משהו ? כרגע אני בצבא, האם יש טעם בכלל להרשם לפנקס ההנדסאי ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הביצועים העסקיים של חברת Rosewood Hotels and Resorts מאז שנת 2000 בערך. אני לא ממש בטוח אם היא נסחרת בבורסה וחיפוש בגוגל עדיין לא עזר לי למצוא מידע על זה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לאחרונה קנו את מירס וקיבלו אישור לפעול כספקית כלומר: גם מפעילה סלולרית, גם ספקית אינטרנט, גם ספקית תשתית, גם טלפון נייח וגם טלויזיה.. זה לא מפחיד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז 700 איש ענו על סקר הגיגיימינג בפרק שעבר, מה שאומר שאני צריך להוריד 14 פרטי לבוש :ם בכל מקרה, בפרק אני מדבר קצת על חזרת ESWC, על Gaming on the road, ובעיקר קורא לכם להכין לי שאלות לפרק שאלות ותשובות פרק חדש כל סופש שני. תהנו! http://www.avishee.com
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התעוררתי היום מחלום שבו הורגים אותי ! סוואנה חונה ליד הבית יוצאים מלא אנשים עם נשקים נכנסים אליי לבית ונותנים לי איזה צרור של כמה כדורים . זה השנייה שהתעוררי. עכשיו אחותי בא אליי מספרת לי שהיא חלמה על מחבל מתאבד שהרג אותייייייייייייי WTFFFFFFFF לא מפחיד רצח ? למישהו יש מושג מה הולך פה ??? אני מפחד לצאת מהבית, ודווקא השבוע אני ברגילה והאפסנתי את הנשק בנשקייה
-
- 48 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן אני לומד כרגע בי"ב, ולקראת השירות הסדיר רציתי ליישר קו לגבי כמה נקודות: אני בן יחיד עם אמא גרושה, ואבא שבקרוב חוזר לגור בחו"ל לתקופת זמן ממושכת, אמא שלי לא הולכת לחתום לי על שירות קרבי ואני לא מתכוון ללחוץ. הגישה שלי היא די פשוטה - אם לא מדובר בתפקיד קרבי מעניין ובעל ערך אני לא מעוניין להשקיע במערכת הרקובה הזאת ששמה צה"ל אף טיפה מעבר למה שאתחייב להשקיע מעצמי ומזמני. הפרופיל שלי הוא 97+סעיף ראייה (2-), אני לומד בכיתה מדעית, מרחיב 4 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית, 5 יח"ל ביולוגיה ו5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה. (אני לא סובל את החומר המועבר בבית הספר ובבגרות במחשבים ואלקטרוניקה למרות ההתעניינות שלי בחומרה). בצו הראשון דיווחתי על המצב שלי בדיוק כמו שהוא, כלומר לא הגזמתי ולא הפכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000FkkIF9H0jR9n11m4CUtag4K:12bbi68k5?id=tech חשבתי אולי לקנות מסך... כמה זה בעצם מע"מ? 15% או על מסכים ומוצרי מחשב זה יותר..?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-