עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבנתי שיש דרכי קיצור עם חברות שמארגנות עורכי דין שעושים את כל הבירוקראטיה ומקצרים את התהליך. אני לא לחוץ בזמן. ומעדיף לא לבזבז כספים על עורכי דין. יש אפשרות להוציא את האזרחות בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by night-fire,

התפקיד עצמו נשמע לי מאוד מעניין וגם הנתונים שלי מתאימים (פרופיל עורפי,קב"א גבוהה ) . כרגע ניסיתי כל מה שיכולתי על מנת לקבל זימונים ממודיעין , קיבלתי בינתיים שאלון באינטרנט מגאמא והחזרתי להם אותו , עדיין לא קיבלתי תשובה (רשום מועמד לתפקיד) רצוי לציין שאני לא מתכנת בכלל , השפה הכי קרובה לתכנות שאני יודע מצויין זה HTML וקצת C++ (וגם זה בקושי) עם זאת מבחינת תוכנה וחומרה אני מעולה ויודע ממש הכל. מצד שני - אני לא מתמטיקאי מעולה כמו שהם כנראה רוצים שאהיה (3 יח"ל ) חבר שלי היה לא מזמן במיונים לשם , ושאל אותישאלות שהוא לא הצליח (והוא ילד חכם , 5 יחל מתמטיקה,10 מחשבים) ואני שאני אפילו לא במגמת מחשבים ידעתי את התשובות .. עם זאת , אני חושש שאני לא אתקבל ואם אני לא יהיה בגאמא בצב…

• 12 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. Started by eliil1,

לא הצלחתי להבין מהזה .. מן פייפל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kesf.co.il,

יש לי אתר, וחשבון באדסנס. האם אני יכול להחליף את המודעה שלי, במודעה של חשבון של חבר כדי שהוא יקבל תכסף לחשבון שלו, או שגוגל אוסרים את זה \ זה בלתי אפשרי ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by aviad91,

אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by factor,

אני זקוק לעצות עם סיפור קצת מביך לפני כמה שעות נפלה לי שקית קטנה (אני לא יכול לפרט מה היה בפנים) אבל היא שוקלת כמה גרמים בודדים לתוך תיבת דואר גדולה (הייתי שיכור לא היה לי מושג מה אני עושה). חייב להוציא את זה בלי שאף אחד יראה כי זה יכול להכניס אותי לצרות. אני צריך ממכם עצות או המלצות לדבק כלשהו שאני יכול להכניס ולהוציא את השקית בעזרתו. הוספתי ציור פחות או יותר איך התיבת דואר נראית מבפנים, העיגול זה השקית וזה נמצא באורך של זרוע מהפתח, הפתח הוא צר ואני יכול להכניס 4 אצבעות בלי האגודל. אני חייב עזרה חבר'ה אל תסתלבטו עליי [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 7k צפיות
  7. שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by benor,

לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by גד :),

בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FatalZero,

איזור חיפה והקריות וכאלה או שרק במרכז הארץ? רוצה לראות אוואטר...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by davidreznic,

1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by i-kramba,

אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום! ברצוני לדעת על השאלה בכותרת, אודה מאוד אם גם תפרטו כמה זמן תיקח נסיעה כזאת. תודה מראש שבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by r1plet,

מתוך נסיון עם מודרים שהכרתי (PC) וסרטונים שונים ביוטוב והדומים לו, עישון מריחואנה מאוד פופולרי בקרב חובבי המודינג הרציניים, ומי היה חושב שגם החנונים יעשו גאנג'ה? מה דעתכם בעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יתכן ש-Chrome ופרטיות הם לא ממש חברים ? אני לא פרנואיד של פרטיות או משהו כזה, אבל חשוב להיות מודע מי יודע איפה אתם גולשים ומה אתם כותבים תוך כדי גלישה. הינה סרטון שמציג את עוצמתה של גוגל החביבה על רבים. תסיקו מסקנות בעצמכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shuy,

סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875

21. שלום, שולחים לי בפייסבוק כל מיני אנשים הזמנות לאירועים בפרטי. איך אני מוציא אותם מהתפוצה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by raiman1,

מישהו הלך פעם לדבר כזה?? אם כן- איך זה?? כיף או חופר??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לעיתים רחוקות אני מדבר תוך כדי שינה ואנשים סביבי מגלים דברים שאני רוצה לשמור לעצמי. ודווקא את הדברים הכי חשובים אני מספר.. יש למישהו בעייה דומה/יודע איך להתמודד עם זה? זה מאז שאני זוכר את עצמי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כל החלק מזכוכית התפוצץ, נשאר רק החלק של ההברגה והוא לא מסתובב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ag43,

המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים