כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להזמין פלאפון לאמא שלי אבל הבעיה היא שהוא עולה 760 שקל בערך וזה קצת בעייתי לעשות את זה בתשלום אחד יש אפשרות לחלק את זה לתשלומים לפחות ל2 תשלומים שווים ?? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
טוב, אז נמאס לי, אני נוסע בכביש דו-נתיבי בנתיב הימיני על 120 בערך, במראה האחורית אני רואה רכב שמתקרב במהירות גבוהה מאחורי ונצמד אלי, אני מסמן לו שיעקוף (יש מסלול שלם פנוי בדיוק למטרה הזאת), הוא לא רוצה לעקוף, במקום זה הוא נצמד לי לתחת ב-120 פאקינג קמ"ש. אז מה הסוף אתם שואלים? מה יכול להיות הסוף?, בסוף הוא נכנס בי מאחורה, לרכב שלי לא קרה כלום (יש לי וו-גרירה מאחורה) אבל לו נפתחה כרית-אוויר. אז החלטתי ליישם רעיון שמתבשל במוחי כבר זמן מה. יש לי מסך-DOT MATRIX גדול (בדומה לזה ששמים בחלונות ראווה של חנויות) עם בקר קטן וחמוד שמאפשר לי להציג על השלט הזה אחד מ-10 משפטים ששמורים בזיכרון שלו. הבקר הוא גרפי, ככה שאין מגבלה על שפת התצוגה, כל מה שאני צריך זה ליצור "תמונות" ברזולוציה ש…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה קורה? ;D עכשיו אני יהיה פה הרבה(: לצערי יש לי הרבה בעיות במחשב, אז שמעתי שפה אני יוכל לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי יש לי עוד 3 שנים צבא,אבל אני מתעניין בזה מעכשיו כדי להתכונן מישהו כאן לומד להיות טייס?עדיף לעשות זאת בארץ או בחול? כי בטח שמעתם שעכשיו נפתח המסלול החדש באוניברסיטת חיפה שמשלב לימודי טייס עם לימודים לתואר ראשון,זה שווה משהו? אני פשוט לא רוצה לשלוח מייל לאוניברסיטה,כי הם עוד יחשבו שאני עכשיו מתעניין,וזה לא עכשיו אני מקווה שאני אוכל לקבל כאן פרטים על הנושא תודה
-
- 80 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת מתאימה אז ככה אני צריך רעיון לכיסוי עמוד בטון באמצע חדר איזה רעיון עיצוב מגניב
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הסט Logitech Wave ואבא שלי אמר לי שקרא לאחרונה על מבצע בשקם אלקטריק. מישהו יודע עליו? יש בשקם אלקטריק מקלדות\עכברים בכלל? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מכונת תספורת ואין לי מושג מה טוב ומה לא. אני צריך את כל הרמות מ - 0 - 3 , אם זה משנה משהו בכלל. טווח - לא יודע אבל לא צריך להפריז..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נגיד עשיתי פעילות אנאירובית בשביל לחזק שרירים, עד כמה זמן יש לי לאכול את החלבונים? כי אומרים ישר אחרי האימון תאכל חלבונים, אבל לפעמים לא יוצא לאכול ישר אחרי האימון, אז עד כמה זמן יש בשביל לאכול חלבונים?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי. בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל. בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה. קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-