כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
bios?? מהו ההבדל העיקרי שקיים בין iMac ל-?PC
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם חייבים לקרוא את זה, זה כתבה מהיום. או יותר נכון מגליון יוני של pc magazin. :-[ זה פשוט הזוי. החברה עישנו משהו לא חוקי לפני זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563556,00.html כנראה לקחו כתבה מהעיתון הלועזי ותירגמו מילה במילה. אבל עדיין... על מה הם מדברים. איזה שידרוג ואיזה נעליים. זה יישן את המחשב שלי (והוא באמת קצת ישן)
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הפירוש של המילה "חאווה" שמעתי את זה מלא ואני לא יודע מה זה ...
-
- 13 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
לפני כשנה שידרגתי את המהירות האינטרנט בביתי ל-100 מגה (בזק) ורכשתי N600 Wireless Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router TD-W9980. הכל היה טוב עד שאתמול נפל הקו ונורית ה-ADSL כבתה לה. משיחה שהיתה לי עם התמיכה של בזק, נאמר שהם משדרגים את הקווים והציוד שלי (כיוון שלא רכשתי אותו אצלם) לא תומך ב-"ווקטרים". אין לי מושג של מה הוא מדבר. הוא הסכים לשנות את ההגדרה של הקו אך טען שב-reset הבא (מסיבה כלשהי) שוב תהיה לי בעיה. אשמח לקבל את המלצה בנידון. תודה, אריה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות פלאפון חדש, אני הולך להזמין מחו"ל פשוט בגלל שהיחס עלות-יעילות בארץ גרוע. התקציב הוא 300$, אני לא רוצה את האנגייג' בגלל הגודל ואני גם לא רוצה סמרט פון כי זה לא נוח. הפלאפון מיועד לרשת אורנג', יש המלצות? אאה כן, חשוב שיהיה לו שן כחולה. תודה רבה!!!.
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה. ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, האם לאדם היפראקטיבי עלולים להוריד פרופיל בצבא? זה מוגדר כבעיה נוירולוגית, כמו אפילפסיה, ולכן אני שואל. תודה לעונים!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.mojoflix.com/Video/Hilarious-Waterbed-Prank.html מקווה שגם עבדו על הגרמנייה הנאצית שמסתובבת כאן.. רק שאותה לא חילצו משם והיא טבעה...
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
-
היום בערב(בוקר ארה"ב)היה עוד כנס רפובליקנים בו כרגיל ד"ר רון פאול יוצא עם היד על העליונה! סקר ABC Ron Paul 30,239 Mitt Romney 3,853 Rudy Giuliani 2,920 Nobody won. I'm voting Democratic. 2,788 Nobody. I'm waiting for Fred Thompson or Newt Gingrich to enter the race. 2,630 Mike Huckabee 2,417 Sam Brownback 1,005 Tom Tancredo 680 John McCain 652 Tommy Thompson 397 Duncan Hunter 385 Total Vote: 47,966 סקר DRUDGE Brownback 20% 5,220 Giuliani 16% 4,299 Huckabee 3% 827 Hunter 2% 459 McCain 2% 467 Paul 40% 10,806 Romney 13% 3,452 Tancredo 3% 768 Tommy Thompson 2% 455 Total Votes: 26,753 לגוליזבל אין סיכוי
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הייי. רציתי לקנות כונן קשיח חיצוני באחת החנויות הנ"ל. יש למישהו נסיון איתן?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אסמכתא עם קוד לבדיקת ציון באתר בטח כבר זרקתי מזמן... איך אני יכול לקבל את הציון שלי על דף?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.
-
- 14 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
הלכתי היום לחפש נעליים בכל ירושלים.. הייתי ב20 חנויות ספורט בערך................... באף אחת מהחנויות לא הייתה מידה 47.5 שזה גדול אבל לא איזה שאקיל אוניל, יש לי 500 חברים עם המידה הזאת... כל מי שמעל 188 נועל 47. בקיצור אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם חתיכת גומי ואזיקון שמתחבר לרגל.. בדיוק כמו באפגניסטן.. כי פשוט אין נעליים .. אין להשיג. מרוב הקמצנות והחמדנות הם מביאים נעליים במידה 43 ו44 וכל השאר אין לא מביאים.. אפילו ענקי ספורט שאני לא אציין את שמם. אין מה לעשות, גם נעליים צריך להזמין מהאינטרנט.. בקרוב גם את החלב והלחם והביצים נזמין מאיביי, גם משחות שיניים אולי בקרוב... מה שמצחיק זה שפשוט אין להשיג כלום בארץ, אז אתה מזמין מחו"ל ולוקחים לך מיסים כי "לא קנית בארץ" ... תסלחו…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
לאחרונה נתקלתי בשומר מסך ענק, הנה סרטון שלו: אני פשוט לא יכול שלעמוד כנגד מנת החומד הזאת, יש לי את השומר מסך המקורי הבעיה שהוא מאוד קצר ובאיכות לא משהו וגם 4:3 מישהו יודע איפה אני מוצא את הסרטון הזה (ספציפית הכלבלב הזה עם העינים הללו, כי יש אחרים) רק באיכות יותר טובה ??
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/tv-tuners.html
-
אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג. חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר. אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ב18 לספטמבר אני מתחיל קד"צ. ב7 לספטמבר אני טס לחו"ל, וחוזר ב14. האם יעשו לי בעיות עם זה? יתנו לי לצאת מהארץ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מספר טלפון ששלח לי הודעה מ 191760 ועוד כמה מספרים מה זה המספר הזה ? ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 7.9k צפיות
-
-
ועוד: 1. באמת עולה להרשם 250$!? WTF? 2. יש אפשרות להרשם ולעשות רק חלק אחד בבחינה? הבנתי שבארץ מתייחסים רק לחלק הכמותי... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-