עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by infer73,

מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by assos,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by שניצל,

חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by QQQ,

רכשתי מוצר דרך eBay ב14 לחודש. המוכר שלח אותו ב17 לחודש. בעמוד המכירה היה רשום שהמשלוח לישראל הוא Standard Int'l Shipping ומחירו הוא X דולרים. כדי לדעת באיזה משלוח מדובר שלחתי הודעה למוכר דרך מערכת ההודעות בeBay והוא אמר שמדובר בUSPS PRIORITY. לאחר שהשתמשתי בקוד מעקב שהוא שלח, גיליתי שמדובר בUSPS FIRST CLASS (זול יותר, פחות טוב). לכן יצרתי איתו קשר דרך eBay, עם תיאור הבעיה. שאלתי מה ניתן לעשות בעניין. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו. קצת לאחר מכן קיבלתי הודעה אוטומטית מeBay שאמרה שיצרתי קשר לאחרונה עם אותו משתמש, ושנמצא שמישהו נכנס לאותו משתמש ("accessed") ע"י צד שלישי שאינו מורשה, ושאולי השתמש במשתמש למטרות הונאה/רמאות. אז כנראה שזה קרה לאחר שהוא כבר שלח לי את זה, כי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. במה עדיף להשתמש בכרטיס אשראי או בצ'קים ?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. שלום לכולם. יש ברשותי כ.אשראי חד פעמי מהדואר. עכשיו יש בו סכום כסף , שלא מספיק למוצר שאני רוצה , שבשבילו אני צריך תוספת של עוד כ100 שקלים. עכשיו הכ.אשראי שיש לי עכשיו רשום בחשבון שלי בפייפאל. השאלה שלי היא אם , ואיך אפשר להעביר סכום מהכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל ? וכמה עמלה בערך אמורה פעולה כזאת לעלות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 11.7k צפיות
  9. היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. נודע לי שהיו קשיים לאחרונה בחנות זאת מאז הפיצול מ-FOXPC . השאלה היא ,האם נכון לעכשיו,בטוח יחסית לרכוש מחשב חדש באתר TMS.co.il ? או שעדיף לחכות עד שיתבהר המצב \לרכוש במקום אחר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DarkShock,

היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. Started by benor,

סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hell,

אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. צריך לאתר של טורנט

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by vk,

טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Xilver,

אני מניח שזה רק לי? למה?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  24. Started by lev-27,

מפרט: AMD Athlon XP-M 2400+ Ultra low voltage (מעבד Barton המקורי צרך 65W, גרסת Mobile הרגילה 45W, הגרסה המיוחדת הזאת הושקה בסוף חיי התושבת וצורכת 35W בלבד) + Arctic Cooler (אחלה גוף קירור שקט לחלוטין) לוח אם Abit Nforce 2 - אחלה לוח אם, מעולה ל-OC. זיכרון 512X2 DDR1 במהירות 400MHZ (סה"כ 1GB) כרטיס מסך Ati Radeon 1650Pro (הריץ בזמנו את Oblivion על הגדרות בינוניות גבוהות) כונן קשיח חדש 160GB 7200RPM באחריות ב-KSP ספק ThermalTake 400W. אין צורב מארז ישן כמה שווה? זה יכול להיות אחלה מחשב לצבא או להורדות. הכל תקין נבדק תחת עומס רב. מעבד בעל פוטנציאל OC אדיר (מי שזוכר את ה-Athlon XP-M).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by redead,

יש כאן מישהו שבמסגרת לימודי התואר שלו לקח שעורים פרטיים מחברה גדולה שמציעה את השרותים האלה? יש לי קורס שנקרא שיטות באנליזה 1 ואני בקושי מצליח להבין מה הולך בקורס הזה.. המבחן יתקיין עוד כ20 יום ואני חושב לקחת שעורים פרטיים שיעזרו לי לעבור את המבחן הזה. מחיפוש באינטרנט נתקלתי בשני האתרים האלה : http://my100.co.il/ http://www.studentim.org/ מישהו מכיר או שמע ויכול להמליץ.? תודה..

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים