עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה דבר הכי טוב שעשית נעלת מה אתה מפנה לקישור של צור קשר למי ליצור קשר ללמפה אף אחד מהם לא עונה בכלל מספר פעמים שלחתי להם לא פעם אחת אם היית קורא מה כתבתי

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום,יש לי מחשבון מדעי (fx-82ms) ואני צריך מדריך שמסביר על כל מיני דברים יעילים,כמו נוסחאות בפיזיקה או נוסחת השורשים. תודה למי שעוזר,זה יחסוך המון זמן.

• 13 תגובות
    • 32.4k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856271,00.html

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by IME3,

חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. שלום. אני כיום בשלבים של להחליט אם בכלל לקנות אחד לגידול. כרגע אני בשלב המחיר. מישהו יודע כמה עולה נחש (נחש צעיר שכשיגדל לא יעלה על חצי מטר, לא איזו אנאקונדה)? כמה עולה אוכל ? (אוכל חי או מת או שאפשר לתת לו מהשניצל שאני אוכל... ) "כלוב" + אמצעי חימום ? ובכלל כמה זה השקעה ראשונית ואז חודשית ? (בערך) בכללי אני רוצה נחש קטן שלא יהרוג אותי בשנתי, נטו בשביל תחושת אחריות.

• 45 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by CriticalHit,

חבר'ה שווה לעשות קורס מר"מ בבסמ"ח? זה ייתן לי משהו לאזרחות? לפי מה ששמעתי זה הקורס הכי פחות "נחשב" בבסמ"ח, אבל אחרי שהצלחתי לברוח מתפקידי כפקיד ולהשיג שינוי מקצוע, האם כדאי ללכת על זה? או שאולי לשאוף ליותר?

• 4 תגובות
    • 11.9k צפיות
  10. אני משעות הבוקר מנסה להתחבר לחבילה הזאת. נציגים לא יודעים על מה אני מדבר בכלל, מחברים אותי לכל מיני שירותים לא קשורים לכלום. אני יודע שקיים כזה דבר. כמה אתם משלמים על השירות? אני מתחבר בגלל פינגים בלתי נסבלים ב-World of Warcraft.

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  11. unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מבחינתי Tsuyoshi Suzuki :DJsmile:

• 32 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. http://www.ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/SC2-TD.html

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by benor,

בתאכלס, זה נותן משהו חוץ מחופשי סמסטריאלי/שנתי והנחות לכל מיני אתרים?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. אז לפי הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855241,00.html חלומם של רבים סוף סוף יתגשם ;D מעולם לא הייתי במשחק כדורגל או משהו באיצטדיון רמת גן ורציתי לדעת מה דעתכם ? המחירים הם : לכר הדשא יעמדו על 600-1,200 שקלים ומחירים ליציעים בישיבה יעמדו על 300-600 שקלים. נניח והמחיר לא בעייתי (למרות ש1200 זה שערוריתי אבל אין ברירה כשזה נוגע למטאליקה..) איזה כרטיס כדאי לקנות ? ישיבה או עמידה בדשא ? אני מדבר מבחינת נוחות ראייה של האמנים ולא עפ"י דברים כגון "לחוץ בדשא , אנשים רומסים אותך" וכו .. לא מעניין ולא פרקטי . מקווה לראות אתכם שם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…

• 65 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by lesForce,

שמבוצע על ידי אישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by psychuil,

ההגיון שלי בלמה כן כדאי הוא שכשיש כ"כ הרבה אנשים שהלכו ללמוד מדמ"ח והנדסת תוכנה כי זה מקצוע מבוקש זה מפריד אותי מהעדר בתור מישהו שמתכנת לא כמטלה ונהנה מאתגרים בקוד. מצד שני, מי שלא יודע מה זה עלול לפסול את הקו"ח כי זה נראה מוזר. לכל מי שאין לו מושג מה זה - http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck אז מה דעתכם בנושא, כדאי או לא?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז ככה ,אני מחפש אתר לאכסון תמונות ברשת ,אבל אחד טוב ,חשבתי על פליקר ,אבל הוא לא מעלה בגודל מלא את התמנות . למישהו יש המלצות ?

20. אני וחבר מעוניינים למכור כמה שטויות ביום עצמאות (סטיק לייטים, עגילים מנצנצים ועניינים- מצאנו חבילה טוב במחיר ממש זול) בלי בסטה או עניינים, הסחורה בתיק-מקסימום איזה מגש שיהיה תלוי עלינו להציג אותה עכשיו, מצד אחד שמעתי שצריך רשיון רוכלות בשביל למכור ביום העצמאות, עניין שעולה לא מעט כסף ואם לא מוציאים אחד כזה מסתכנים בהחרמת כל הסחורה+קנס רציני... מצד שני, שמענו שביום העצמאות ספציפית יש פטור מרשיון וכל אחד רשאי למכור מה שבא לו... מה מהשניים נכון, ובמידה וצריך רשיון-כמה עולה להנפיק אחד כזה ובמה זה כרוך?

• 8 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. Started by eegg,

אפשר לדעת איך מגיעים למחנה גלילות מרכבת הרצליה?

• 6 תגובות
    • 13.3k צפיות
  22. Started by QQQ,

כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by elerock,

בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  24. השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים