כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
אני כבר כמעט חודש עם כאבי ראש מטורפים..חשש למיגרנות..והחר"פ האלו פשוט נאצים! לא רוצים לתת לי גימלים ועוד רופא שהיתי אצלו היום משקר לי בפנים ואומר לי שאין לו סמכות לתת לי גימלים...אני בנתיים גמור ולא עושה כלום בבסיס (קורס מכ'ים בביסלח 314), ועוד עכשיו יש לי שבוע פרט...אני נואש כבר, חושב על לדפוק נפקדות כדי שיוציאו אותי משם וזהו.. יש לכם איזו הצעה מה לעשות?.. :-\
-
- 131 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני עובר תקופה לא הכי נחמדה מבחינה נפשית [פרידות זה כואב, כבר אמרתי?] בכל מקרה, אני יוצא המון ודואג להיות ממש פעיל. אבל גיליתי שלצפות בסדרות [דבר שכמעט מעולם לא עשיתי, למעט אבודים], בייחוד סיטקומים, ממש עוזר לי להתמודד עם מצבי ולשפר את מצב הרוח. התחלתי לראות את HOW I MET YOUR MOTHER שהוא א-ד-י-ר. בכל מקרה, מכיוון ואני גומע פרקים של הסדרה בקצב מסחרר, תהיתי אם יש לאנשים המלצות לסדרות טובות אחרות ששווה לצפות בהן? בייחוד סיטקומים מוצלחים. כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 55 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
אין לי איך להגיע...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך עזרה. אני מחפש אתר ששם אני יכול לתלות מודעת מכירה של כמה דברים שאני רוצה למכור(מכונית,מולטיטריינר ועוד..) איפה אני יכול להשים מודעה של מכירת רכב??ואיפה של הדבר השני שפירטתי?? אהה כן, אני צריך שזה יהיה בחינם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה איך אני מוכיח שלכל קבוצה חסומה יש מינימום ומקסימום. ז"א אני יודע שזה ברור, השאלה איך אני כותב את זה כמו שצריך? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
משהו שחשבתי עליו אחרי שקראתי תגובה לכתבה באיזה אתר חדשות ששכחתי מה הוא היה. בכל מקרה אני זוכר בתחילת שנות ה2000 כשרק התחלנו להשתמש באינטרנט אצלי בבית היה מין קונצנזוס שצריך להיות זהיר ביותר בנוגע למידע שמפרסמים באינטרנט. לדוגמא אח הדברים היותר זכורים היה ש"לא קונים באינטרנט עם כרטיס אשראי" , או למשל לא לתת טלפון וכתובת ואחד האזהרות הכבדות ששמעתי בזמנו היה בנוגע להפצה של תמונה שלך בטעות דרך האינטרנט לצד ג' (מוזר אבל שיהיה ...). עם הזמן ותוך כדי הבנה מסויימת של איך בעצם עובד האינטרנט היה איזה איזון בין לתת פרטים אישיים איפה שצריך (למשל האתר של הבנק או רכישה בחנות מוכרת) לבין שמירה על הפרטיות. אולם הנושא שאני רוצה לדון בו איתכם ולשמוע את דעתכם עליו הוא מה דעתכם על המצב אליו …
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז יש לי משפט מהשיר הזה :Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of themself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I Live, I will kill you, If I Die, You are forgiven." Such is the Rule of Honor אז אם משהו הבין את המשפט ויכול לפרש לי אותו הזה אני הודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? זה כושר טוב? מרזה? מפתח משהו? כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתכננים חופשה בחו"ל הקיץ? אנחנו כאן עם הטיפים לאפליקציות ופיצ'רים שכדאי להכיר בטיול, ויעזרו לכם לתכנן, לארוז ואפילו להעביר את הזמן בטיסהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני רוצה לעסוק בתחום של המחשבים. אני פשוט אוהב את זה וזה נורא מעניין אותי הבנתי שיש 3 נושאים עיקריים שהם חומרה ותוכנה שמתחלקת לשני חלקיםעיצוב וגרפיקה ושפת תיכנות הבנתי מחבר שלא כדי לי ללכת על תחום של החומרה כי אין בזה ממש עבודה וגם זה פחות מושך אותי, מושך אבל פחות אני יותר נמשך לתחום של התוכנה וחשבתי ללכת עליו השאלה שלי היא כזאת האם זה דורש בגרות מלאה? מכיוון שממש אין לי את זה אני מניח שזה דורש אנגלית ברמה טובה ולכן אין לי בעייה ללכת ולעבור קורס אנגלית ספציפי, אני מקווה שזה לא דורש בגרות, יותר מאוחר במקומות העבודה כגון הייטק או חברות למינהם. השאלה השנייה על איזה קורס ללכת ומה אתם ממליצים, ואם מה בכלל מתחילים כי אני ממש חדש בתחום תודה שי אשמח לע…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-