עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Chevy,

אמי טסה להונגריה-בודפסט ביום א'. יש לכם עצות לקניות אולי? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם 8) - נא לא להפוך את זה לת'רד של "כל מה שאתה רוצה", משהו לא רציני...ואפשרויות אם שווה בכלל לקנות שם משהו

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מקצב שמושמע לא מעט במועדונים והיה הפתיחה של תוכניתו של יורם יצחק וזאנה ברדיו.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. זה המדריך שאני רוצה ליישם בתקווה http://lifehacker.com/turn-a-raspberry-pi-into-a-cheap-home-surveillance-syst-1474943080

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Sub-sw32,

לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מודלים של בינה מלאכותית תוכננו ללא בקרות בטיחות מספקת או שונו באמצעות פריצות, כך חושף מחקר חדש שנערך באוניברסיטת בן גוריון בנגבלכתבה

8. ישנו אקווריום מלבי, המלא ב-20 ליטר מים. הקיבולת את כל האקווריום היא 30 ליטר מים. איך תשפוך בדיוק 5 ליטר מים מהאקווריום ללא שימוש בעזרים חיצוניים ? תנסו לא להתחכם יותר מידי. אם אני אראה שלא הולך אני אתן רמז.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?

11. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by pergola,

אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by 1qaz2wsx,

כן, אני, שונא המטאל האימתני, מחפש המלצות למטאל ;D מאיר (פולאריס)הגאון המליץ לי בינתיים על כמה להקות\ אלבומים. בינתיים מה שאני שומע זה - ג'ודאס פריסט- PAINKILLER (מכיר רק את האלבום הזה) MEGADETH- יש לי דיסקוגרפיה שלהם אז כל פעם אלבום אחר, את כולם אהבתי, אבל השיר האהוב עליי שלהם זה RUST IN PEACE וגם האלבום. EDGUY- רק השיר MISTERYA(מקווה שככה זה רשום) ראיתי שאוהבים פה את אורפנד לנד, אז ניסיתי כמה שירים ביוטוב- טובים מאוד, אשמח להמלצות על שירים שלהם.(עדיף אלבומים) OPETH- פשוט גדולים! סולן אדיר, גם שהוא עושה גרואול ובמיוחד בקלין (אני לא מאמין שאני נהנה לשמוע גרואלינג, אבל שיהייה.. גם ככה זה לא כזה כבד) זה בערך הכיוון שאני מחפש (יותר נכון כיוונים ;D) ואהבתי, אשמח גם להמ…

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by VL,

שלום , אני מחפש תמונה של תעודת יושר אם למישהו יש ויכול לצלם/למצוא באינטרנט , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. תודה רבה לכל העוזרים וגם לאלה שלא.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by genia,

אז נכון..בעבודה יש מחשב שרושם אבל עדיין אני רוצה לרשום בעצמי...אחרי שרשמתי בפנקס ואיבדתי אותו החלטתי שעדיף לרשום במחשב שלי ולגבות לעוד מקום..יש למישהו תוכנה\גליון אקסל\משהו אחר יעיל לרישום שעות עבודה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by musari,

9 קיי בשלישית מינוס 10 קיי בריבוע פלוס 37 קיי מינוס 36 כל זה שווה לאפס....אני צריך את כל הדרך תודה לעזורים...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ExploiT,

היורה הגיע ! מזל טוב!

• 50 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yadaaa,

למישהו יש Inside Information? פעם הם היו נחמדים וזולים, לפחות כמו המתחרים. פתאם כל המחירים שלהם קפצו בטירוף - כ-15% יותר מבעלי אתרים אחרים ברשת. מי? למה? מדוע? הכיצד?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. למי ששמע על הפרוייקטים (דוגמת Folding@Home), השאלה די ברורה. למי שלא - מדובר בפרוייקטים בנושאים שונים ומשונים (מחקר מחלת האלצהיימר ועד חיפוש חיים בחלל החיצון) שדורשים כמויות עצומות של כח עיבודי, שמפוצלים בין עשרות עד מאות אלפי מחשבים פרטיים (ולאחרונה PS3-ים) ברחבי העולם. ניתן להוריד תוכנה המאפשרת השתתפות בפרוייקטים מהאתר של כל פרוייקט, כשהבולטות הן BOINC, התומכת במגוון רב של פרוייקטים, או הקליינט של Folding@Home, שמתוכנן להשתמש לא רק במעבד המרכזי אלא גם במעבד של כרטיס המסך. אם אתם מצביעים לאפשרויות 3-5, רשמו גם לאיזה פרוייקט אתם תורמים את משאבי המחשוב היקרים שלכם - כדי שנוכל להקים את צוות HWZone ולהשתלט על העולם ולמצוא תרופה לסרטן וכו'!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by NETANELKOREN,

1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד 2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6 חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים. נא להפיץ הודעות אל…

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by aldema,

בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Xt,

http://planet.nana.co.il/xpt/WR.pps תרשמו תגובות

• 48 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.