כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש שיר שאני שומע כבר איזה שבוע בגלגל"צ.. זה שיר בספרדית יחסית חדש והזמר נקרא פדרו או פדרוב (כל החיפושים שלי בגוגל לא הניבו כל כך תוצאות). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב חברים, מחר אני זז לטיול של שבוע בארץ ואני רוצה למלא את הנגן שלי בסרטים טובים לדרך... זקוק להמלצות טובות, יש לי בערך 24 שעות בשביל למלא את הנגן לפני היציאה לטיול. זרקו כל מה שיש לכם!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מתוך מקצועות שאפשר ללמוד בתיכון... אפשר כמה דוגמאות למה זה מגמה עיונית?
-
- 11 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היה משעמם, אז עשיתי משהו שיצא לדעתי דווקא די נחמד.. בכל אופן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום הייתי בפגישה במכללת נס, והם הציעו לי כזה דבר: 17 וחצי לקורס MCSA עם השלמה לMCITP. עכשיו הקורס הקרוב שיפתח הוא קורס יום, ושם מכניסים גם CCNA, ובקורס ערב הCCNA לא יהיה כלול. אבל היא אאמרה לי שאם אני נרשם לקורס יום (הקרוב יותר - מתחיל סוף החודש) ומבקש להעבירו לקורס ערב - כשאני יסיים את הMCSA MCITP אני יתחיל קורס CCNA. הקטע שבCCNA מלמדים רק את החומר הנלמד למבחן והמחיר לא כלול במבחן וצריך לשלם עוד איזה 300 ש"ח בשביל המבחן. הCCNA הוא 160 שעות, זה אורך הקורס באמת? משהו כאן מסריח לי. אלכס טורובסקי תכתוב לנו את פנינך...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה, בדצמבר (אוי כמה הייתי תמים אז) רכשתי כבל מולקס מהחנות (מעתה תקרא- החנות) בעלות של 4 שקלים! חזרתי הביתה מרוצה ושמח. רק מה? לא קיבלתי עם הכבל- דיסק התקנה וצעצוע שוקולד! ממש התרגזתי וצלצלתי לחנות. רק מה, הטלפון שלי היה מקולקל אז הייתי צריך לצלצל מהסלולרי!!!!! לקח להם 3 דקות לענות וכבר איבדתי מעל לשקל על זמן אוויר! כשענו סוף סוף, החוצפנים ניסו לטעון שככה זה מגיע! לא יאומן לאן התדרדרנו! אז מה עושים? חשבתם שאני טיפש ואני אוותר? טעיתם! אז יוצרים קשר עם היבואן- חברת מולקסיה בע"מ. היה כבר יום שבת ולא הצלחתי להשיג אותם משום מה אז עשיתי את המעשה ההגיוני והחלטתי לטוס אל המשרדים של מולקסיה בארה"ב. כאשר אני על המטוס, פתאום מצלצלים אליי מהחנות בארץ בטלפון הלוויני(בשיחת גוביינא כ…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם היה נסיון איתם
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
לי יש שני מחשבים ולשניהם שמות זמניים. אני רוצה לתת להם שמות טובים באמת. איך קוראים למחשב שלכם? ואם יש לכם הצעות לשמות טובים למחשבים שלי, אני אשמח (אני רוצה משהו ממיתולוגיה תחום שאני מאוד מתעניין בו (יש לי את כל סדרת מיתוסים חוץ מהמיתולוגיה היהודית ;D), אם יש לכם שם טוב משם...)
-
- 107 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היום הלכתי לתומי לזרוק זבל, ועל הצפרדע היה מונח המחשב הבא: Compaq Presario 715 EA http://www.notebook-pcs.com/244.html אני בספק רב, אם הוא בכלל עובד. וגם החומרה שלו מאוד ישנה אבל בכ"ז יהיה מעניין לבדוק. חוץ מלא מעט אבק שיש עליו, הוא נראה שלם. יש בתוכו סוללה, ככל הנראה היא תקולה/ריקה (14.8V). ניסיתי להדליק את המחשב, ואין תגובה. אני צריך להשיג בשבילו שנאי, שעובד במתח 19V DC בהספק של 3.16A מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? כל הספקי כח שיש לי בבית, עובדים על מתח של 12V גג. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות עם מחשב נייד? עם המסך שלו וכד' (בהנחה והוא עובד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, בהמשך לדיון הקודם בנושא לימודים באו"פ, החלטתי לנצל את הקיץ הקרוב ללימוד עצמי של חומר הלימוד ל- 5 יח"ל מתמטיקה. אשמח לקבל מכם רשימה של כל הספרים הדרושים (והמומלצים) ללמידה של כ- 5 יח"ל. כמובן שאלו צריכים להיות ספרים המתאימים (ככל האפשר) ללמידה עצמית. בנוסף אשמח אם תתנו לי הערכה ריאלית לגבי הזמן הדרוש בכדי ללמוד את רוב החומר של 5 יח"ל. תודה רבה מראש.
-
- 90 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-