כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו ,מישהו יודע מתיי כל המטסים של חיל האוויר מתרחשים ? כאילו באיזה יום ,ובאיזה יום הבסיסים של חיל האוויר פתוחים ,ביום שלישי בבוקר ? עוד שאלה האם יש עוד אירועים של הצבא בזמן הזה ,אם כן ,מתיי ואיפה ? ושאלה אחרונה ,האם יש תחבורה ציבורית ,או לפחות מוניות באותם ימים ?
-
- 54 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן בדיוק ראיתי תכנית על המשחק שנקרא Scalextric, בערוץ אגו... שכחתי שהדבר הזה קיים בכלל. העלה לי זכרונות מהילדות כאשר הוריי הביאו לי ערכה כזו מחו"ל לפני יותר מדי שנים. ובדיוק מגיע יום הולדת של האחיין (עוד חודש בערך) ורציתי לשאול אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג ערכה כזו. חיפשתי באינטרנט והתקשרתי לכמה חנויות אבל לאף אחד אין. ראיתי גם שיש חברה שנקראת NINCO שמייצרת ערכות דומות. אם מישהו יודע/ראה/שמע איפה מוכרים את המשחק הזה אני אשמח לשמוע... http://www.scalextric.com/ http://www.ninco.com/
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מהאינטרנט, אני היום שם את המספר רשום שלה מארה"ב ורשום לי "הפריט הגיע בתאיך XY ומעוכב במכס" אף פעם זה לא קרה לי. מנסיון שלכם, כמה זמן בערך לוקח לזה לצאת משם ? בד"כ רשום שזה מגיע לבית מיון תל אביב ואז לאיזורי. מה אני אמור לעשות ?
-
- 38 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…
-
- 21 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
-
שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" . יש למשהו המלצות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי יום הערכה בקרוב בנטויז'ן, רציתי לדעת האם מישהו עבר שם בתור נוק או מפעיל מחשב? אם כן, מה אופי העבודה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
יש לי בעיות ת"ש למי אני יכול לפנות חוץ מלמשקית ת"ש? המפקדים המזויינים האלה עושים עליי פוזות אני מיואש אין לי כוחות נפשיים יותר למי אני יכול לפני לפנות ? (דרך אגב יש לי ת"ש 7) ואל תגידו לי מה אתה צריך יותר מזה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי שאינטל עדיין ממשיכים עם הפנטיום ;D או כמו שאומרים "לא נגענו". הכי מצחיק זה שרשום שם "וותק וניסיון של 20 שנים", אולי יש להם ניסיון עם החומרה של לפני 20 שנים זה נשמע לי יותר הגיוני.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-