כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי חבילה מהאינטרנט, אני היום שם את המספר רשום שלה מארה"ב ורשום לי "הפריט הגיע בתאיך XY ומעוכב במכס" אף פעם זה לא קרה לי. מנסיון שלכם, כמה זמן בערך לוקח לזה לצאת משם ? בד"כ רשום שזה מגיע לבית מיון תל אביב ואז לאיזורי. מה אני אמור לעשות ?
-
- 38 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי יום הערכה בקרוב בנטויז'ן, רציתי לדעת האם מישהו עבר שם בתור נוק או מפעיל מחשב? אם כן, מה אופי העבודה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום הייתי בפגישה במכללת נס, והם הציעו לי כזה דבר: 17 וחצי לקורס MCSA עם השלמה לMCITP. עכשיו הקורס הקרוב שיפתח הוא קורס יום, ושם מכניסים גם CCNA, ובקורס ערב הCCNA לא יהיה כלול. אבל היא אאמרה לי שאם אני נרשם לקורס יום (הקרוב יותר - מתחיל סוף החודש) ומבקש להעבירו לקורס ערב - כשאני יסיים את הMCSA MCITP אני יתחיל קורס CCNA. הקטע שבCCNA מלמדים רק את החומר הנלמד למבחן והמחיר לא כלול במבחן וצריך לשלם עוד איזה 300 ש"ח בשביל המבחן. הCCNA הוא 160 שעות, זה אורך הקורס באמת? משהו כאן מסריח לי. אלכס טורובסקי תכתוב לנו את פנינך...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתוך מקצועות שאפשר ללמוד בתיכון... אפשר כמה דוגמאות למה זה מגמה עיונית?
-
- 11 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
-
היום הלכתי לתומי לזרוק זבל, ועל הצפרדע היה מונח המחשב הבא: Compaq Presario 715 EA http://www.notebook-pcs.com/244.html אני בספק רב, אם הוא בכלל עובד. וגם החומרה שלו מאוד ישנה אבל בכ"ז יהיה מעניין לבדוק. חוץ מלא מעט אבק שיש עליו, הוא נראה שלם. יש בתוכו סוללה, ככל הנראה היא תקולה/ריקה (14.8V). ניסיתי להדליק את המחשב, ואין תגובה. אני צריך להשיג בשבילו שנאי, שעובד במתח 19V DC בהספק של 3.16A מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? כל הספקי כח שיש לי בבית, עובדים על מתח של 12V גג. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות עם מחשב נייד? עם המסך שלו וכד' (בהנחה והוא עובד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…
-
- 21 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לא ידעתי שאינטל עדיין ממשיכים עם הפנטיום ;D או כמו שאומרים "לא נגענו". הכי מצחיק זה שרשום שם "וותק וניסיון של 20 שנים", אולי יש להם ניסיון עם החומרה של לפני 20 שנים זה נשמע לי יותר הגיוני.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני 7 שנים G-SHOCK ב800 שקל שאני משתמש בו עד היום : אני מאוד מרוצה מקנייה , השעון לא עשה לי בעיות , הרצועה החזיקה מעמד כל מה שהחלפתי זה בטרייה פעמיים שלוש . הגיע הזמן להשתדרג , התקציב שלי הוא 1000 שקל , הנה כמה שעונים שחשבתי עליהם: 1. Sector ממשפחת M-one 2. שעון Sector ממשפחת centurion 3.dkny-NY1380 אם משהו מכיר אחד מן השעונים, או יש לו המלצה לשעונים אחרים בסגנון הזה בתקציב שלי .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/news/17574-nvidia-geforce-gtx-480-3-way-sli-review.html :lol:
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-