עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shuy,

יש לי רישיון למעלה מ-13 שנה ואני נוהג כל יום די הרבה (100 ק"מ +/-). בחודשים האחרונים אני שם לב לתופעה די מלחיצה אצלי, אני נכנס לרכב, נוסע ומגיע למחוז חפצי, אבל בהרבה מאוד מהמקרים אין לי כמעט שום זיכרון מהנהיגה עצמה (מעין איבוד זמן), אני סומך על עצמי (אני אוחז בהגה מספיק זמן ע"מ שאני אסמוך גם אל ה"אוטומט" שלי), אבל זה עדיין מפחיד, והייתי מאוד רוצה לצמצם את התופעה הזאת אצלי. ממחקר באינטרנט הבנתי שיש שם לתופעה הזאת והיא נקראת Highway hypnosis - http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_hypnosis שאלה, כמה מכם חוו את זה, ומה אתם עושים ע"מ להלחם בזה, אם בכלל? הערה: שמיעת מוסיקה או פתיחת חלון לא מסייעת לי בהתמודדות עם הבעיה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by OnlyOne,

הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. ברצוני לנקות בעצמי את תא המנוע מליכלוך פחם ושמן שנצברו במהלך הנסיעות, ורציתי המלצות באיזה חומר ניקוי טוב שמסיר את הליכלוך בלי לפגוע בחלקי המנוע. ניקתי פעם במוסך עם ניקוי וקיטור והרסו את המנוע.

• 21 תגובות
    • 19.8k צפיות
  6. אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני חושב להביא לארץ נרתיקים טאקטיים. אלה שיושבים על הירך. יש מקום לאקדח ומחסנית נוספת. אני יודע שבארץ מוכרים אותם בסביבות 250 ש"ח (מחיר טוב). הבאתי כבר דוגמא ואני רוצה למכור ב170 ש"ח. לדעתי זה ירוץ ביחידות מחיוחדות, ואפילו לסתם בעלי נשק שרוצים נרתיק טוב. איך אני יכול לאתר אנשים שיכולים להפיץ את זה? בעלי קשרים וכו'? שאני אמכור להם והם יעיפו את זה באיזה מחיר שהם רוצים.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by r1plet,

שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by barakmda,

אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by eran256,

לפעמים אני קם בלילה, ואני רוצה לדעת מה השעה בלי לקום מהמיטה. יש לי קוצר ראיה (3.25). איפה אפשר לקנות שעון כזה שאפשר לקרוא מרחוק בלי משקפיים? (יש דבר כזה בכלל) או איך אפשר לבנות אחד כזה? אני לא מחפש הצעות כמו שים משקפיים. כנל לגבי שעון יד. אני מעדיף לבנות את זה בגלל שזה נראה לי מגניב. אם זה משנה אז המרחק קבוע 2.7M. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני ובת זוגתי רוצים לעשות צניחה חופשית, אני יודע שיש בחוף הבונים. למי שעשה כבר יכול להמליץ לי למי כדאי ללכת? --- הבנתי שאני צריך לצנוח עם מדריך יותר גבוה ממני. (אני 1.90)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

מספיק לשמוע 20 שניות ראשונות מכל אחד: הראשון: והשני: http://www.youtube.com/watch?v=zWID5aDELRk

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by catsmonster,

ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ref4fcd,

לא זוכר אם פתחתי פה (אם פתחתי תמחקו) מכירים אנשים שיש להם ברק בעיניים? נכון יפה? יש דרך מעשית ליצור את זה?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by edenn,

יש לי מורה דתיה בבית ספר, ואני חושד היא חובשת פאה, מישהו יודע איך אני יכול להיות בטוח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 3pac,

אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by nuctornal wisdom,

http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס

20. Started by eliil1,

אם נגיד מישהו שם לי בחשבון פאיפל סכום מסויים, ואין לי ויזה או בכלל שום כרטיס אשראי אחר, פשוט חשבון פאיפל, אני יכול להוציא את הסכום הזה מהחשבון הזה בארץ? חבר שלי אמר שעד לא מזמן לא היה ניתן לעשות את זה, אבל עכשיו כבר מותר וזה מלווה בעמלה של 20 ש"ח . רציתי לאמת ...

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%]. מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו. שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים. בתודה מראש. עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by pure perfection,

מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים