עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YinnoN,

אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

תרפפ"ו. אותה שנה מסתורית שנמצאת איפה שהוא בין "פעם" לבין "פעם ממש מזמן". האמנם? האם מישהו באמת ישב פעם וחישב מתי הייתה שנת תרפפ"ו? מסופקני. לפיכך, התחלתי לחשב מתי הייתה שנת תרפפ"ו. היום אנחנו בשנת 2006, שנת תשס"ו. איך הופכים משנה עברית לשנה לועזית? מחשבים בגימטריה את הערך של השנה העברית ומוסיפים 1240: תשס"ו=(ת=400)+(ש=300)+(ס=60)+(ו=6)= סה"כ 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה. עכשיו, שימו לב לתגלית המאה: תרפפ"ו= (ת=400)+(ר=200)+(פ=80)+(פ=80)+(ו=6)= 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה (!). המסקנה: במשך שנים הטעו אותנו. תרפפ"ו זה לא אז, זה היום!!!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by OmEr.il,

שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by PeteRoy,

10. Started by HitmanX,

תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

11. פרויקט "DoomBuds" מוכיח שוב: אם יש לזה מעבד, זה יריץ Doom. בלי מסך, עם Overclock קיצוני ומעט מאוד זיכרון: מפתח אוסטרלי הצליח לדחוס את משחק היריות האגדי לתוך זוג אוזניות PineBuds Pro. התוצאה? מיותרת להפליא ומרשימה בטירוףלכתבה

12. החבר המטומטם שלי שלח לי סרטון לאחד באפריל פתחתי והיה שם אדם שחותך לעצמו תבולבול טוב זה על אחריותכם לא כדאי לכם לראות לא כדאי אל תהרסו לעצמכם את החיים אבל אם אתם רוצים להרוס לחברים שלכם: הכניסה מגיל 18+ והסרטון אינו מומלץ לצפייה בכל גיל אנשים הלוקים במחלות לב וכדומה לא לפתוח ברצינות ... BME Pain Olympics <--- לסקרנים חפשו את זה בגוגל זו לא בדיחה של אחד באפריל

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by IME3,

אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by miaoo673,

Spin! Spin! http://www.funny-city.com/1845/

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by mrraz,

????

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by TeaTime,

בהצלחה לכל מי שעשה/יעשה את הבחינה... תרגעו היה קל זה רק מבחן וזה קובע רק את שארית חייכם

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by חן מ,

באתר הזה של בחינות הבגרות פורסמו הציונים אם בא לכם שתפו בציון שקיבלתם:אני קיבלתי 70 במודל G,ניגש למועד ב מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

פנדה, מה נשמע?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by onetwo,

שלום, מן הסתם לחמאס יש אלפי טילים, אך כמה משגרים כבר יש לו? בטח לא יותר ממאות, אבל נניח שיש לו גם אלפי משגרים. הבנתי שהמכ"ם של כיפת ברזל קולטת בדיוק מאיפה הטיל יוצא. כמו כן, הבנתי שלפי דיני המלחמה הבינלאומיים מותר להשיב אש למקורות ירי (אפשר למשל לראות על זה כתבה כאן: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/1/ART1/704/785.html) אז למה אי אפשר לפתח מערכת, שבאופן אוטומטי יורה טיל על המשגר ברגע שהוא משגר ומשמידה אותו, וזהו - נגמר כל הסיפור. עכשיו למשל ירו 460 רקטות - אז כזאת מערכת הייתה מורידה ישר את כל המשגרים עד שהיו 'נגמרים' המשגרים, כמובן שאפשר לבנות עוד, אבל זה מכה עצומה. ברור שלעשות את זה זה לא 'הכל' אבל כזה דבר יכול לשנות את כל התמ…

דיונים חדשים בפורומים