עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WizMaster,

שמעתי שמתחילים ב-10:00. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by o07,

לאחרונה חשבתי לקנות פילטר למי ברז אצלנו בבית לשתיה. אומרים שהמים בברז הם המים הכי טובים בעולם, נכון? לא נכון? מדוע? יש לכם פילטר? אם כן איזה? כמה עולה? והאם אתם מרוצים? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1652801&r=1 http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=2109 http://www.doctors.co.il/forum-16/message-42860#message-42860

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by HitmanX,

תרגום בסיסי מרוסית : 1. חתוך בזהירות את הגפרור עם סכין גילוח נסה להשאיר את הדבר החום הזה (שחכתי איך זה נקרא, אני משתמש במצית) 2. הדבק מחתיכות הגפרורים את גוף המטוס, את הכנף אפשר לעשות יותר ארוכה בשביל יותר מנוועים (זבובים חח..) 3. תפוס את כמות הזבובים הנחוצה, שים אותם בצנצנת ולמקפיא :s05: (כן.. כן.. מקפיא), הזהר לא להרוג אותם אפשר לקרר את הזבובים במקרר אבל זה יקח יותר זמן. 4. בזמן שהזבובים קופאים, שים מעט דבק במקום בו יהיו הזבובים. 5. הוצא את הזבובים מהמקפיא/מקרר ומקם אותם בזהירות על הכנף. 6. חמם את הזבובים ע"י נשיפה והמטוס ימריא. 7. לא משהו חשוב.. ולא היה לי כוח לתרגם, מי שרוצה שיתרגם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by musari,

.... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by eliil1,

http://www.expansys-usa.com/ החנות הזאת אמינה? למישהו יש ניסיון ? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

ניקיתי את המחשב שלי מאבק לפני כמה ימים, אבל עדיין נשאר אבק באזורים קשים. ניקיתי את המחשב עם פן, ומטלית מיקרופייבר. הבעיה שיש אזורים שלא ממש מתנקים מאבק, התושבת ברזל שיושבת על המאבד, התושבת בין הכרטיס למאוורר.. מה עושים במצב כזה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by HiperPsY,

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?

16. אהלן, אני מארגן מסיבת יער היום לראשונה ואני צריך להשיג (כנראה מהשכרה) גנרטור. השאלה היא איזה עוצמה אני צריך? אני מפעיל שם 2 מקרנים + DVD, מערכת הגברה + רמקולים, ותאורה. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858 גירסא מעולה ממליץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shay2b,

אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by NetSpider,

אני בטוח שבארץ זה יהפוך ללהיט ;D WooWOoo

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by My_Name,

הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by אבשה,

אז ככה אני רציתי לדעת מה אתם מעדיפים שיהיה לכם על הרגל ותכתבו גם למה? ועל סתם תספימו ותגידו שזה שטויות וכל מיני כי זה נושא מעניין מאוד :jump1: :iamstupid:

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני בארגון המורים בכל מקרה ממש מקווה שיש שביתה

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.