כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני וחברי שיחקנו מישחק קלפים בשם "יניב" והיה ויכוח האם פחות מ7 בסכום זה אומר שזה 6 ומטה נכון?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tk נראה ממש מצוין רק לפי הטריילר לי אישית אין סבלנות מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אם תוכלו לעזור לי בכמה משפטים בתרגום לאנגלית אני אשמח: בהמשך לשיחתנו נכון להיום לאחר חודש החבילה עדיין לא הגיעה. עפ"י הפרטים שנתת לי הכתובת שלי אצלכם נכונה,לאחר בדיקה בדואר אצלי החבילה לא נמצאה לפיכך יש לי כמה שאלות: 1 אם אתם שולחים לי את החבילה שוב האם אני יחוייב בדמי משלוח שוב ? 2 אם אני רוצה להוסיף עוד פריט למשלוח האם אני עדיין יהיה חייב לשלם דמי משלוח או שאפשר יהיה להוסיף עוד פריט ללא דמי משלוח אשר כאמור שילמתי כבר בפעם הראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
תפנית חדשה בסאגה: לאחר שצפון קוריאה (לכאורה) פרצה למחשביה של סוני ודרשה שלא תשחרר את הסרט שעושה ממנה צחוק, החליטה החברה לשחרר את הסרט הן לאקרנים והן לשירותי צפיה בתשלום ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa/
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע? מכיר? זה עולה כסף? ראיתי כמה אתרים שונים לזה..נראה לי מפוקפק..לא אמור להיות אתר יחודי לדבר הזה? 10x ;D
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-