כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
כל מי שמבין קצת במחשבים ורוצה לעזור לאירנים להלן ההוראות: 1. הורידו את התוכנה הבאה: http://dev.austinheap.com/iran/squid-2.7.STABLE6-bin-DELAYP.zip 2. הרחיבו את הקובץ והעתיקו את התיקייה squid ל- root, בדרך כלל :c 3. פתחו את הקובץ C:\squid\etc\squid.conf ב- text editor, לא WORD!!! 4. קנפגו את השרת DNS שיצביע על השרת DNS של הספק שירות שלכם, בשורה שמכילה את:dns_nameservers 5. רצוי לקנפג שהפרוקסי יהיה פתוח רק לכתובות IP אירניות: חפשו את השורה http_access deny all ושנו אותה ל- http_access allow all עכשיו הפרוקסי פתוח לכולם. אם אתם אתם רוצים לקנפג אותו רק לתושבי אירן אז השתמשו ב- http_access allow TRUSTED והוסיפו שורה אחת קודם את: acl TRUSTED src 62.60.128.0/17 62.1…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה בחור שאני לא מכיר הלך וקנה שקית במבה אבל איך שהוא פתח אותה הוא הרגיש שהיא קצת יבשה מדי וחשב שזה מוזר הוא הסתכל על תאריך התפוגה ומסתבר שלפני שבועיים זה נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה שלו היא שהוא קנה את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלו, והוא מכיר את המוכר (לא ממש אישית אבל בכל זאת הם 10 שנים שם ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לו לתבוע אותו עכשיו, אותו בחור הלך ופתח על הנושא האדיוטי הזה דיון בפורום כללי ב hwzone, פורום שאני גאה לקרוא לו הבית שלי באינטרנט. כתוצאה ישירה מכך התבזבזו לי 5 דקות שלמות מהחיים, אבל אני חייב להודות שזה היה די מצחיק. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או למנהלי הפורום? אם זה הולך אליו - יש סיכוי טוב שא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום נחרדתי לשמוע כל בכל מיני מקומות שחנות מסויימת מפרסמת שהיבואן של קורסייר ושל טרמלרייט (THERMALRIGHT ) נעלמו \פשטו את הרגל !!! ברצוני לומר לכל אנשי האתר שזה הקשקוש הגדול ביותר ששמעתי ואין ליחס אליו חשיבות ! אני מבקש קודם כל שאתם שומעים את זה לתקן את האדם שאמר לכם את זה (בעצבים ). בנוסף לכך אותה חנות החליטה שאין יותר צורבי לייט און בארץ וגם שם אותו יבואן חדל מהיבוא ! שוב קישקוש גדול ,אין שחר לדברים . אין אפילו לא קמצוץ של אמת . בנוסף לכל (כאילו זה לא מספיק) מפורסם באותה חנות שאין יותר מארזי ציפטק פול טוואר בארץ , ולצערי הרבה שוב פעם קישקוש . היבואן (איתו דברתי אישית) הבטיח לי שהיבוא ממשיך ואז הזמין אותי לבדוק מלאי קיים (שכמובן עשיתי וראיתי) שוב אני מבקש לא לתת לשמועות…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול בערב שהחלטנו כמה חברים להפגש ללאן פארטי קטן. בשעה תשע התחלנו להתאסף במקום עם כל הציוד. הנחתי את הציוד שלי על איזה שולחן פינג פונג שהיה במקום. אחרי כמה דקות החליט אחד החברים לסדר משהו בשולחן שיהיה יותר יציב. בעודו מתעסק עם איזה הברגה הגיע עוד אחד שהחליט להזיז את השולחן תוך כדי. דחיפה קלה לשולחן ואני רואה את המחשב והמסך שלי נופלים יחד עם השולחן לרצפה (גובה של כ-70ס"מ). אני הולך לבדוק מה מצב המסך ורואה שריטה אחת עמוקה (ניתן לראות בתמונה הראשונה). שריטה רצינית אבל אפשר לחיות איתה. כשבאתי לבדוק אם קרה משהו למחשב עצמו וחיברתי את הכל נראה מולי המחזה הנוראי שתועד בתמונה השניה :'(... זה סופו של המסך ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי. [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמתי לב יש אתר מפורסם ישראלי הידועה לרוב בשם "יד 2" ועוד כמוהוא ויש גם מודעות פרסום כמו -WINWIN וHOMELESS אני רוצה למכור מוצר אודיו ורוצה לדעת איפה יותר עדיך לפרסם על מנת להשיג קהל ממוקד עם אינטרסט או תחביב במוזיקה. כי ב-"יד 2" בלוחות פירסום אחרים יש סיכוי שאמצע אנשים שלא מבינים בתחום ולא מעריכים ציוד ובכל דבר קטן מתלוננים או מתחרטים על קנייה. אני רוצה למצוא מקום הכי מתאים על מנת להגדיל סיכוי למצוא קונה המתאים שמבין בתחום ולוקח אחריות על קנייה. שאלה: האם לדעתכם פרסום בפורומים ממוקדים בציוד אודיו יגדיל הצלחה?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את החדר שלי עכשיו החדר שלי הוא 4 *4 אבל יש רק שלוש קירות כי קיר אחד זה ארון כאילו קיר של 4 מטר ועוד 2 של 3 או 2 וחצי עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר לצבעיים חדשים החדר שלי היה ככה הקיר הגדול בצבע בורדו וה2 האחרים בצבע שמנת עכשיו אני רוצה לשנות מה אתה ממליצים לי ויש לי מול המיטה כמו שידה ארוכה נמוכה בצבע חום כהה תודה לעוזרים אני אוהב צבעים אז לא תהיה לי בעיה עם צבעים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ... יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ? מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה? אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-