עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by J0n1,

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט. והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'... מישהו מכיר?

• 34 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Nahum2,

זה בא להיות דיון על חיי הרוח החילוניים. מה אתם עושים בשביל לקבל סיפוק רוחני? מה המקבילה החילונית שלכם לדת ואמונה? האדם הדתי הולך לבית הכנסת מתפלל יש לו חגים ושמחות. ומטרה פחות או יותר מוגדרת בחיים. יש לו מה שהוא חושב לידע על מקומו ביקום. זה לא דיון על דת. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לרשום תגובות המספרות על יתרונות הדת\הצעות לחזור בתשובה\ להפוך לסיינטולוגים ועוד. ------ אני אישית מרגיש ריק למדי, מה יש מעבר למרדף אחרי כסף ידע וסיפוקים מיידיים?(מסיבות סקס אלכוהול)הסיפוק הרוחני העמוק יחסית שאני מגלה לאחרונה הוא מתמתיקה ופיזיקה ברמה אוניבירסטאית, כרגע קורסי שנה א' באוניברסיטה הפתוחה. ומדי פעם כשאני לא מתעצל פיתוח משחק מחשב. גם מ"העבודה" מחלקת פיתוח בצבא יש לי סיפוק מסויים. אב…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  6. איזה תוכנה אנטי וירוס היא הכי חזקה שיש ? ביט דפנדר , קספרסקי , זון אלרם וכו' .. ואם יש בנצמרקים ברשת שאפשר לבדוק ? תודה ,

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Rafi921,

לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by daniel0089,

היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום! לצערי אני חיי בשכנות עם חבורה של ערסים, חלאות אדם, שהחליטו לעצמם להתחיל להעביר את כל המסיבות שלהם על הפנטאוז שלהם. הבעייה היא שהם מדליקים את המוסיקה על מקסימום ווליום עם ציוד הגברה מקצועי ומפנים את הרמקולים לכיוון השכונה בלילות שלפני תחילת שבוע עבודה. כשבאים לדבר איתם הם לא פותחים את הדלת או שמתחילים ללעוג ולרדת על הקורבן. גם על המשטרה הם לא ממש שמים, באה ניידת (שעה אחרי שאמרו שהיא יוצאת) המוסיקה נכבת (אחרי קרב צעקות עם השוטרים) ואחרי שהשוטרים נוסעים החגיגה ממשיכה... דרך ההידברות לא עובדת איתם. איך אפשר להלחם נגד התופעה? תלונה במשטרה לא עזרה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר את השיטה של שיווק רב-שכבתי? הצטרפתי ל-Nu Skin כמפיץ ושילמתי חלק מהסכום, כמו אידיוט שכחתי לשאול אנשים כי זה נראה לי סופר אמין.

• 71 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by imac,

ישנתי קצת צהריים ונזכרתי בסרט שראיתי לפני המון המון זמן, אני זוכר כמה דברים במעורפל.. התקופה של הסרט היא פרימטיבית, יש איזה שליט שמן מאוד והדבר שהכי הזוי שהוא הוציא איזה רגל של עוף מבושלת מהתחת שלו חחחח כןן סרט הזוי מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לסבתא שלי מתחיל להתפתח אלצהיימר ואני מאוד מודאג. רציתי לדעת אם מישהו התמודד פעם עם מחלה של קרוב, ואם יש איזה שהם טיפים או עצות. במיוחד חשוב לי לדעת מה לעשות איתה, (הכוונה מטפלת פיליפינית או בית אבות), לא נעים לדבר איתה על זה, אבל יום אחד לצערי זה יגיע. אני לא זוכר מה בדיוק אמרו לי במשפחה על בית אבות, אבל לפני איזה 100 שנה היה מישהו במשפחה (חולה אלצהיימר) בבית אבות וסבא שלי משווה את זה לכלא, כך שכנראה הפיתרון של 2 מטפלים שישגיחו עליה 24 שועת הוא הפיתרון האידיאלי. כמובן גם על זה צריך לפקח עם מצלמות. שמעתי גם שיש מכשיר GPS קטן דמוי שעון שאפשר לתת לה למקרה שהיא הולכת לאיבוד חס וחלילה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני גר בבית פרטי ומדובר בחתולות רחוב שמסתובבות ועוברות מחצר לחצר ולא בחתולות בית. מה כבר אפשר לעשות???

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by חן מ,

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  20. אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Resembles Yoda, this cloud does

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Bebush,

שתפו אותנו באיזה בושם אתם משתמשים.. - אם אפשר לשים שם מלא + תמונה יהיה מעולה. כרגע לי יש, 1. 1 Million - Paco Rabanne 2. 212 Sexy Men - Carolina Herrera 3. Rochas Man - Rochas -נשאר לי ממש קצת 4. Acqua di Gio - Giorgio Armani -נשאר לי ממש קצת. אני אוהב שיהיה לי 2 סוגים שונים של בושמים, ניגודים כמו ה1 מיליון וה212 סקסי.

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום! כמו שמצויין בכותרת- האם ישנו תפקיד קרבי שמשלב עבודה עם מיחושב אם זהו תיכנות או עבודה עם חומרה, וכשאני אומר קרבי אני מתכוון לפעילות מבצעית ולא קירבה לגבול. אם כן מהו ומהן הדרישות להתקבלות?

• 87 תגובות
    • 13.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים