עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

2. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Googleness,

אני לפני מעבר דירה ואני מנקה את המחסנים והזבל בבית אז בין שקיות זבל למכירות של דברים ביד 2 נתקלתי במגילת העצמאות מודפסת ומהודרת שחולקה בעיתון מעריב לכבוד יום העצמאות ה11 של מדינת ישראל. חבל לי לזרוק את זה ואני יודע שאם אני אשמור אותה היא תיהרס לחלוטין... שווה משהו? לזרוק לפח? יש מישהו שקונה דברים כאלה? מוזיאון עממי של שכונה או משהו לתרום לו אותה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בקרוב יש לי מהצבא לעשות מבחנים פסיכוטכניים לצוות אוויר.. עברתי את השלב הראשון שם ובשלב השני שמעתי שיש 8 שעות שלמות של מבחנים.. מישהו מכיר אתרים שבהם יש תירגולים למבחנים כאלה..?

• 16 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by miaoo673,

לב אמיץ http://www.youtube.com/watch?v=4UBEYVd3OKk רוקי http://www.youtube.com/watch?v=aDCxv3PH-hQ טיטניק שר הטבעות קרטה קיד להרוג את ביל נחשים על המטוס מלך האריות באטמן

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by kinggil,

http://www.legit.dk/ :lol:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by iakovl,

בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם אתר מסוים שמבקש להיות ברקע במחשב שלנו ובתמורה ישלם לנו דרך פיי פאל 45 סנט של דולר לשעה.... מישהו עבד עם האתר הזה?קיבל כסף? http://www.surfjunky.com/ האם שווה לנסות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by topgun,

קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Oranili,

טססססס טססססססס חחח המחשב שלי 3.4 + 1 GB RAM MOTHERBOARD GIGABYTE K8NUC NFORCE 4 הכל פשוטט טס אתם לא מתארים לעצמכם .. לא הספקתי לראות איך שזה נפתח..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Googleness,

אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

האם יש הבדל בין האולמות הרגילים של סינמה סיטי(לא הסינמקס!) לבין כל אולמות הקולנוע הרגילים בארץ? אני מדבר בעיקרון על סאונד, גודל מסך וכו'.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by MTKOL,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לטרקים, הרכבים ולהקות שעוסקות בתחום של מוסיקה אלקטרונית - טראנס בעיקר... יש למישהו המלצות אולי? בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EasyPooper,

אז ככה, אתמול ב00-00 שעון ישראל עבר החלק הראשון של התחרות "מר אולימפייה" תוצאות השיפוט יגיעו היום בערב, עם תוכנית ערוכה ואפשרות לצפות בה בלייב בלינק הבא- http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/ הנה כמה תמונות: ג'יי קאטלר, ההימור שלי מקום ראשון השנה. אז מה דעתכם, מי לוקח?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כמה שווה חצי ליטר של בירה לפיתה אחת מבחינת קלוריות?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף "אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר." האם זה בסדר?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.