כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך המלצה לאיזה חידה או פאזל (לא רגיל) מסובכים וקשים. את החידה יצטרכו לפתור שישה שחקני D&D וותיקים, וצריך שזה יקח משהו כמו 10-15 דקות. כמו כן יהיה נחמד אם זה לא יהיה משהו מוכר. משחק קופסה יכול להיות רעיון טוב. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו? יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב לא בטוח שזה קשור לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים לזה. כידוע סרטים רבים מופצים ברזולוציות שונות, איך זה קורה? האם גוזרים את השוליים או שמותחים? לדוג' ראיתי סרט בHOT שהוא ביחס של 3:4 או 4:5 שזה מסך "ריבוע", קיימים גם סרטים ב16:10, 16:9, ו1:2.21 שזה הכי רחב. כשמצלמים סרט אז מצלמים ברזולוציה הכי רחבה, ואז גוזרים את הקצוות ומותחים, או שהגרסאות המאוד רחבות מותחים אותם\גוזרים את החלקים למעלה? איפה בעצם העיוותים\איבוד מידע? תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם אתם אוהבים תעשו LIKE. http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4103061&o=all&op=1&view=all&subj=262343609279&aid=-1&id=548592833&oid=262343609279 תגיבו תגיבו פה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה אוליי יראה קצת מוזר פאתטי, לרשום את זה כאן או באינטרנט בכלל. אבל אני מרגיש דיי נוח לכתוב בפורום הזה, ואני חושב שיש כאן אנשים פחות או יותר בגילי עם נסיון, שעברו דבר או שניים בחיים. אני מרגיש שהגעתי לאיזה מבוי סתום בחיים. מאז ומתמיד אני זוכר את עצמי כאדם שהוא אדיש לחיים שלו, ללא שאיפות או רצונות מיוחדים. חשבתי שגיוס ליחידה קרבית יתן לי כאפה וידרבן אותי, אבל חוץ מלמרמר אותי זה לא הועיל בשום דבר. מאז שהשתחררתי מהצבא, עשיתי טיול בארץ בשביל ישראל במשך כחודש, ומאז אני יושב באפס מעשה ולא עובד או לומד. כאילו אני לא רוצה כלום, אני לא מוצא עניין באיזה תחום לימודים מסויים ויש לי נטייה לעזוב דברים באמצע (למשל התחלת פסיכומטרי והחלטתי להפסיק) הכי גרוע שאני בכלל לא מדרבן את עצמי לצ…
-
- 66 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני מתחיל פרויקט להנדסאי שלי לפני הצבא (יג-יד) ואני מחפש חנות לרכיבי אלקטרוניקה באזור הקריות (עדיף לא בחיפה), משהוא מכיר חנות כזאת? LCD 2X16 עם עברית, משדר\מקלט RF ... תודה
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הספר האלקטרוני החדש : http://www.youtube.com/watch?v=KTuG5Wotok8&feature=player_embedded 1,399 ש"ח.. לדעתי קצת יקר...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובעיקר למי שאכפת קצת מהאסתטיקה של הגוף, יש לפיליפס אחלה מכונה שמיועדת לגילוח/דילול של שיער מיותר מהגוף... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523721 מהקצת זמן שיש לי אותה אני התרשמתי ממנה, ממש לטובה... והיא באופן יחסי, בכלל לא יקרה. אם יש מכונת גילוח שמיועדת לפנים, שעובדת בצורה יעילה אני אשמח לשמוע. ודרך אגב, הזמנתי את המכונת תספורת שאיזה משתמש המליץ עליה מ- DX היא עשתה רושם טוב. אבל היא התקלקלה ממש מהר- הקפיץ היה ממש עדין והוא נשבר... אל תתפו להזמין משם יותר מדי דברים, יש שם לפעמים מציאות אבל גם הרבה זבל.
-
- 42 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה Asus eee 1005HE. בKSP הוא עולה 1730: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8479 ויש חנות בת"א שנקראת Hi-Fi, ששם הוא עולה 1569 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1005HAA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=03/06/2010%2022:54:56 אם אגיע לסניף ת"א מחר עם הפרסום של החנות, האם הם ישוו לי את המחיר, או שהם עושים בעיות? מה צריך להגיד להם כדי לקבל את המחיר הזה? (אין לי אפשרות לקנות בHI-FI, רק בKSP). תודה! אורי
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני איזה שלוש שבועות הזמנתי משחק מshopto, המשחק לא הגיע עד עכשיו במספר מעקב שניתן על ידיהם בroyal mail רשום שהחבילה עזבה לפני שבועיים את אנגליה יש לי איזה שהוא סיכוי למצוא את זה בדואר? יש לי טעם לדבר עם shopto למרות שזה בבירור עזב את אנגליה? אשמח לעזרה ממישהו שקרה לו מקרה דומה והוא הצליח איכשהו לפתור אותו
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3898684,00.html FAIL!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום, או שיש מישבו שיכול לעזור לי. יש לי חברה עם אתר אינטרנט שיווקי, שעובד בחול. אחד מהמתחרים שלי פרסם עלי ידיעה שלילית ב YHAOO ANSWES, וזה דפק אותי לגמרי, ופגע לי בעסק. אבל עכשיו, חצי שנה אחרי, בלי שום ידיעה נוספת, גוגל משלים בחיפוש SCAM בגדול. בטח יש איזה פתרון, ישיר או עקיף (מישהו שיציף את גוגל עם תוכנות כאלו או אחרות) תודה, זה ממש פוגע לי בעסק (שבאמת ובתמים חוקי לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.
-
- 8 תגובות
- 7.2k צפיות
-