עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי יצא למישהו פעם להדפיס חולצות ב www.Lupa.co.il ? מעניין אותי מה איכות ההדפסה והחולצות... תודה נתי

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. כן אני אידיוט.=[ יש איזהשהי דרך לפתוח את הקובץ?? דרך לפרוץ??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by IME3,

אני צריך לארגן לעצמי חשבון פייפאל בצורה חד פעמית לביצוע קנייה בסך 70 דולר אין לי חשבון בנק (היו לי בעבר פעמיים ושנייהם נסגרו מחוסר פעילות) אין לי כרטיס אשראי מה האפשרויות שעומדות לפני בדרך לארגן חשבון פייפאל שאוכל לבצע תקניה אולי אפשר לקנות פייפאל חד פעמי עם סכום מסויים שאני מפקיד במזומן או משהו כזה ואני אני אוכל להשתמש ברשת

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Bebush,

אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  6. נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. יש לי אתר אינטרנט חדש ועשיתי לו דף בפייסבוק כמובן אם מישהו יכול לתת לי הצעות יעול כאלה ואחרות איך לקדם את הדף והאם בכלל עשיתי אותו נכון וטוב! אשמח לצעות יעול מועילות ,תודה. http://www.facebook.com/pages/mkrzym-lwwynr-sbk-Win1coil/121191821251185?v=app_4949752878&ref=sgm

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Hzur,

אהלן, אני רכשתי בדצבמבר 09 מספר חלקים מפנדה מחשבים וכרטיס מסך של ג'יגה בייט רדאון 5850. לפני חודש כמעט בהמלך משחק היה מעין הבהוב במסך והמשחק המשיך כרגיל פרט לארטיפקטים על כל המסך, מעין ריבועים קטנים שמפוזרים במסך וצבעם זוהר שכזה... בדקתי את זה גם עם משחקים אחרים ודרייברים אחרים והבעיה נשארה... לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי מספר אנשים עם אותה בעיה והבנתי שהבעיה הינה בכרטיס... שמתי אותו לתיקון בפנדה סניף ב"ש וקיבלתי כרטיס חלופי(כרטיס ישן מאוד, X800GT שהיום כבר לא מספיק לכלום ככה שבנתיים אני די נדפקתי) ואמרו לי בסניף עד 10 ימים. לאחר 10 ימים שלא קיבלתי תשובה, חזרתי אליהם לסניף והפנו אותי לסניף המרכזי בקיסריה. התקשרתי לשם אמרו לי שמצטערים שהטעו אותי בסניף ב"ש אבל זה עד 21 יום! לא…

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by yigael_o,

שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל

• 25 תגובות
    • 18.4k צפיות
  10. שלום!מה שלומכם?סוף סוף סיימתי תיכון ויש לי זמן לחזור לפורום הנהדר הזה! אז..אני כבר בן 18 ו6 ימים.ואני נלחמתי המון זמן כדי להכנס לעבוד בפלאפון ביום רביעי האחרון,עברתי את שלב הקורות חיים,וקראו לי לגבעתיים לראיון..הייתי הכי צעיר שם..כולם היו בני 22 לפחות,אפילו הבנות,ואני?רק סיימתי תיכון ואפילו צבא עוד לא עשיתי[שזה גם..סיפור ארוך]האמת?בהתחלה בכלל באתי כדי להיות נציג טלפוני בDATA אבל לאחר הראיון,הסימולציה,והראיון האישי,נועה,המנהלת אמרה לי שאני אהיה מבוזבז שם,והיא רוצה לשים אותי בקניון איילון,מכירים את העמדה הזאת?זאת שמוכרת פלאפונים.היא אמרה לי ששם מרווחים יותר,והרבה יותר קשה להתקבל לשם,ובטח שלא בגיל שלי,אבל היא קיבלה אותי. הכל היה מעולה,עד שהיא אמרה לי איזה משהו שהדליק לי נורה…

• 128 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by menihen16,

שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  13. תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע לא משנה באיזה חנות מדובר... הסיפור הוא כזה: לפני כחודש הלך לי לוח האם. קניתי לוח חלופי, התקנתי אותו, המחשב עובד - ורק לפני כמה ימים נזכרתי שהלוח התקול עדיין באחריות. כל זה לא ממש רלוונטי, בכל מקרה היום הלכתי לחנות. יצויין לטובה שבחנות קיבלו את הלוח למרות שלא היתה לי קבלה ביד, אלא לפי הרישום הפנימי שלהם של ההזמנות שבה ראו מה קניתי ומתי, אמרו שיעבירו למעבדה - וכאן מגיע החלק המוזר: בטופס שהתבקשתי למלא התבקשתי למסור בנוסף לפרטים הרגילים גם את פרטי כרטיס האשראי. ההסבר שקיבלתי הוא שזה ערבון למקרה שהבדיקה תעלה שהלוח תקין. אם הוא אכן תקול, כך אמרו לי, הוא יוחלף במסגרת האחריות, אבל אם סתם הבאתי להם לוח שעובד - מדיניות החנות אומרת לחייב אותי בעלות הבדיקה (אותה עלות כמו בדיקה ש…

• 45 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. Started by BiG_BuG,

יש שיחשבו שזה מטריד ונוראי, ויש שיחשבו שזה מצחיק בטירוף.. אני נקרעתי! http://www.sugarzaza.com/mindy.html (יש שמה 5 סרטונים) "יאללה פיסט-פאק עם גופי"

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by benor,

חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…

20. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  21. חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים