עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Internal,

מישהו פירסם את השיר הזה ,בהתחלה חשבתי וואלה ילדים שרים יפה אבל אז...

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by BedB0y,

אני בבנק הפועלים ובא לי לסגור איזה סכום קטן לשנים הבאות, משהו שאפשר לשים בצד ולשכוח ממנו להרבה הרבה זמן. ראיתי לפני כמה חודשים את הפרסומת שלהם על דן חסכן, אם אני לא טועה הם אמרו שתוך 10 שנים עשרה שקלים הגיעו למשהו כמו 30000. למרות שזה 10 שנים, עדיין זה נשמע קצת מוגזם. בכל מקרה הסיבה שאני מתייעץ פה היא שהבנקאים מילאו לי את הראש בהרבה בלבולי מח, הם מנסים לעזור אבל עם הרבה דברים לא רלוונטים מהצד. מישהו פה מכיר את התחום? מאיזה אחוז אפשר להגיד שהריבית היא נורמלית?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. או אם תרצה הepic fail השבועי X3

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by raiman1,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elvisalive,

מקום העבודה שלי נשרף הייתי עובד בו שנה, חצי שנה ראשונה בלי תלוש משכורת וחצי שנה שניה עם תלוש . לא הייתי עובד כל יום כי הייתי תלמיד אבל הייתי עובד חמישי קבוע ומוצש גם כמעט וקבוע ובחופשים הייתי עובד גם . עכשיו המצב ככה שלא קיבלתי כלום חוץ מהמשכורת של אותו חודש שעבדתי, אפילו לא מכתב התפטרות. הבנתי שאני זכאי לקבל כסף, האם זה נכון ? איך אני יכול לקבל את מה שמגיע לי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום! ממש בימים אלה אני מסיים י"ב, ברוך השם... הגיוס שלי לא יהיה לפני ינואר (בעקבות מיונים שנדחו לי ליחידות מסויימות), והתחלתי לחשוב כיצד לנצל את הזמן המיותר שאני הולך לשרוף בבית. חשבתי על פסיכומטרי, זה נראה לי אחלה חלון הזדמנויות לגמור עם זה! מהאתר של יואל גבע הבנתי שיש מועדים באוקטובר ובדצמבר, ואם אני באמת עושה את זה אז זה יהיה באחד מהתאריכים האלה. קודם כל רציתי לשאול מה אתם חושבים, אם זה באמת רעיון טוב לעשות את זה לפני הצבא או שעדיף אחרי? בנוסף, זה משנה איפה אני עושה קורס לפני? יש את אנקורי, יואל גבע, לחמן... מה ההבדל בתכלס? אני גר בראשון לציון, אם זה משנה משהו. ומה לגבי עלויות? ודבר אחרון, הבנתי שזה חתיכת קריעת תחת ללמוד לפסיכומטרי. זה נכון ואפשרי לשלב עבודה תוך כ…

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב ואמין? (אין לי בעיה לשלם כמובן) אני רוצה לגבות את כל התמונות שלי על הרשת. יש לי די הרבה...

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by eliil1,

נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by kletsman,

שלום לכולם מעוניין לקנות מחשב חדש בסניף חדש של RSM בתל אביב "ירדן פי סי" www.yardenpc.co.il רציתי פרטים על הסניף הזה? מישהו קנה ממנו, הוא עומד באותם איכויות וסטנדרטים של RSM בנוגע להרכבה וחלקי מחשב. תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nineball,

http://www.ucbcomedy.com/videos/play/6472/bp-spills-coffee אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. מה שבטוח, עכשיו יודעים איך ההחלטות שם מתגלגלות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by House M.D.,

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 8-7 חברים טסים לבורגאס (בולגריה) BRAVO VILLAGE מלון דירות. 2 דירות, כל דירה 4 חברים. 25.07 - 01.08, 7 לילות. עד 20 ק"ג תיק הגדול + עד 5 ק"ג על הגוף (תיק גוף) . המטבע המקומי * 3 = שקל חדש. כמה שאלות: *האלכוהול זול שם? מומלץ להביא כמה בקבוקים מהארץ ו/או לקנות בדיוטי פרי. * איזה אטרקציות קיימות בעיר? ישנן מקומות מומלצים? * איך המלון דירות הנ"ל, מישהו היה בו? * בגלל שזה מלון דירות אנחנו מתכננים להביא מהארץ פסטות,מקרוני,טונות ואורז ולקנות שם ירקות ופירות ולהכין את האוכל בדירה. * מומלץ להשתמש במטבע המקומי או לקנות ביורו/דולר? * טיפים נוספים? כגון מה לא לשכוח להביא, מה חובה להביא, מה לא להביא וכו'? * איזה דברים בזול יש שם שמומלץ להביא לארץ ? מכשירי אלקטרוניקה? ביגוד? נעליים? * י…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Blue Cheese,

האם מישהו במקרה יודע אחרי כמה זמן ואם בכלל,נחסם האי מייל אם הוא מוגדר כלא פעיל? זאת אומרת אם אני לא נכנסתי לאי מייל במשך כחצי שנה ומעלה,האם הוא נחסם?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני מתגייס ביום ראשון הזה ויש לי כמה שאלות . קודם כל מה להביא ? גופיות? חולצות? גרביים ? תחתונים ? וכמה מכול דבר ? וכדי לקנות משקפיי שמש לטירונות ? אני יודע שצריך לקחת איתי תיק רחצה , מברשת שיניים ומשפחת שיניים , כפכפים . ואיזה עוד דברים לקחת איתי ? יהיה לי שם איפה להטעין את הפלאפון שלי ? תודה לעוזרים . ותודה למשתמש ItachiSan שחפרתי לו בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר לי

• 80 תגובות
    • 10.7k צפיות
  21. שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

ממה שמצאתי ברשת שמעתי אזכורים של "ליפסטיק צבע" מסתורי או ללכת לפחח ולתקן. מצאתי אתר שמוכר את כל סוגי הצבעים בזול ומראה איפה לחפש את קוד הצבע ברכב: http://www.paintscratch.com/col2005.htm ראיתי גם אזכורים על חומר בשם GS27. מה הניסיון שלכם ? איפה ואיך אתם מתקנים שריטות על הרכב מלבד פוליש כולל. אשמח להמלצות על חנויות לקנות בהם את מה שתציעו או מוסך פחחות טוב באזור תל אביב והסביבה.

• 11 תגובות
    • 23.5k צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים