כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חנויות בגדים לא יקרות באיזור נתניה. בעקרון אני מחפש דגמחים, ג'ינסים חולצות פולו ו- T-Shirts. אני קונה בעיקר בגולף ב- Cellio ולאחרונה גם ב- Bogart. מה זה לא יקר? חולצה עד 100 ש"ח , ג'ינס עד 200.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה או דרך להגביל שעות גלישה לאתרים מסויימים ביום. אני מאמין שאתם יודעים בטח למה? ברור בשביל פייסבוק.... אח שלי הקטן פשוט מגזים, זה נורא הם יכולים לשרוף את כל החופש שלהם על הפייסבוק הזה. עדיף כמובן שזה לא יראה שזה חסום ע"י תוכנה,הילדים היום לא טמבלים, כדי שזה פשוט לא יעלה ויראה שגיאה. אשמח לרעיונות ועזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום שלום, אז לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להחליף את משקפי השמש המצ'וקמקות שלי, שעברו איתי 4 שנים בנאמנה. והחלטתי שמכיוון ויש לי כסף, ואני יכול, אני רוצה לקנות משקפי ray ban [אם להיות יותר ספציפיים - אני מחפש משקפי טייסים שנראות טוב, מכל מה שחיפשתי בחודש-חודשיים האחרונים, רק דגמים של רייבן ישבו עליי יפה] והבעיה? וול...פשוט לכו לסניף מקומי של אירוקה ותבינו בעצמכם. זוג משקפי rayban עולה מחיר לא פרופורציואנאלי בן 4 ספרות. ואם נדבר ספציפית - הדגם שאני רוצה עולה 1065 ש"ח. מחיר שנראה בעיניי פשוט לא הגיוני בעליל. http://www.erroca.co.il/manage-pages/RAY-BAN.aspx תסתכלו על הדגם RB3025. [מופיע בלינק כ-09RB3020XXX כאשר הX מייצג מספרים שונים של צבעים שונים ועדשות שונות של הדגם הנ"ל] בכ…
-
- 13 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לחתום על עצומה הקוראת למנהיגי העולם להתעורר, כנגד פרובוקציית המשטים הממשמשת ובאה כנגדנו. העצומה כשהיא חתומה על ידי כמה אלפים-עשרות אלפים תוגש לשגרירי המדינות כאן בישראל. http://www.israyou.org.il/azuma/ לטובת המדינה, דאגו להעביר הלאה ולהחתים את כל מי שאתם מכירים.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, בזמנו רכשתי סורק ביתי פשוט במטרה לסרוק ולהפוך את כל כמה אלפי תמונות הפילם הישנות מהאלבומים בבית הורי - לדיגיטליות. עם הזמן (כלומר לאחר שסרקתי אלבום בודד וקטן) הבנתי שלעשות את זה ידנית ובאמצעות סורק ביתי - יהיה סיוט מתמשך ויגזול זמן ומאמץ רבים. עברו כמה שנים והחזון שחלמתי עליו התגשם: כעת ישנם שירותי סריקה אוטומטיים, שליח בא ולוקח את כל האלבומים, סורקים ומחזירים. עד כמה שראיתי מחיפושים קצרי- קיימים כמה וכמה גופים \ בתי עסק שמספקים שירותי סריקה שכאלה; אני מחפש המלצה ממישהו שכבר התנסה ויכול להזהיר או להמליץ על שירות ספציפי. מדובר בעסקה של כמה אלפי שקלים (לכמה אלפי תמונות) ולכן אני לא ממהר להחליט על הראשון בגוגל ומעדיף לחפש המלצות מבעלי נסיון. אם אחד מכם הוא…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הזין שלי אצלו בבית. שמתי אותו על בלטה של 30 ס"מ החבר החזיק את הבלטה ואני ראיתי עד לאן הוא הגיע והוא גם אמר שהיה חסר לי רק 5 ס"מ כדי להגיע ל15 ס"מ אחותי אמרה לי שאני לא עובר את סבא שלי בדקנו גם אם סבא שלי ולו יש גדול ב6 ס"מ עם קונדום וגם בלי אחותי אמרה לי שעדיין חסר לי וזה יגדל לי השאלה שלי היא האם אחרי שאני יזיין כי אני בתול וסבא שלי לא אז הוא יגדל לי עוד אשמח לתשובות וסליחה על החפירה.
-
- 29 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הבן אדם פשוט כלי ברמות מטורפות :lol: http://www.nbcactionnews.com/dpp/news/region_missouri/northland/target-of-alleged-murder-for-hire-plot-talks-about-ex-wife
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תחרויות דביליות לגמרי, אבל יש תחרויות סבירות. השתתפתם פעם?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשיקול לבחירת מקצוע יש להתייחס להרבה גורמים כמו:אהבת המקצוע , תנאי עבודה וכדומא... אחד הגורמים שברצוני לשאול הוא: באיזה תחום יש את הכי הרבה ביקוש , תנאים טובים או בקיצור מה הולך בשוק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני טכנאי PC עם תעודה ואני מעוניין לעשות את ההסמכה A+ במידה ואני לא בפורום הנכון אנא הפנו אותי בבקשה לאן שצריך הייתי מעוניןן לדעת איפה להבחן היכן ניתן להשיג חומר לימוד או לחילופין היכן אני יכול לחפש בעצמי כמה מבחנים יש ? ובאיזו שפה הבחינות כי שמעתי שזה בעברית תודה יובל
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-